o zamanlarr sevgilimle nişşanlı değildik hatta ileler bilmiordu bile sevgilim olduğunu.nişanlımla aynı şehirlerde oturmuoruzz..benim okuduğum şehirle onun yaşadığı arasında 3 saatlik bir mesafe var..bir gün ben onun yanına gittim gece orda kalıcamm..arkadaşının evinde kalıcaktıkk ikimizz..uyumuşuzz gece 2 gibi fln benim tel çaldı..kuzenim arıoo...açsam mı açmasam mı diye düşündüm açıyım dedim nasıl olsa uyuduğumuı anlar kapatır..açtımm nsılsın iyimisin fln muhabbet..uykulu uykulu konuşuorum kapatsın die..dedi ben yoldayım 15 dakkaya yanındayımm..ya abi diorum uyuyorum ben kızlarda uyuyo fln..olsun dio..diorum evimiz küçük bak uyanırlar olmaz bu saattee,,yok dio bişey olmaz 15 dakka sonra görüşürüz dedi ve kapattı tabi ben tutuştum..benimki geldi hemen yanımaa noldu fln dedim bölee o an suratını görmeniz lazımdı bittik biz mafolduk dedii:))ddim yapcak bişey yok hemen gitmemiz lazımm..yolda bir hikaye planlarızz..hemen aradım ev arkadaşlarımııdedim durum böle bölee kapı çalarsa sakın açmayınn bende tel çalarsa açmam biz bi oraya gelelim bi şekilde bi yalan uydururuzz..ama benimki korkudan bayılacak nerdeyseekaydirigubbakcemile3neyse atladıkk arabamızaaa benimki bir basıyorrrr..200 220 yi bile gördükk ben korkudan bayılacaktım dedim gitmeden ölücez heraldee bu abime daha büyük bir şok olurrkaydirigubbakcemile3...tamm 1 saat 5 dakika sonra eve vardıkk düşünün 3 saatlik yoluu...aşkım beni bıraktı dedim sen bi yere çek arabayı haber bekle benden..o sırada kızlarla da sürekli konuşuorum gelen fln olmamış onlar da tam takım hazırlanmış bekliolar:)eve girmemle abimi aradımm dedim abi nerdesin bekliorum seni flnkaydirigubbakcemile3abicim dedii sen uyuyorumn diyince ben de geri döndüm demesin miii:sm_cool:gülermisin ağlarmısın şimdi...tamam abi dedim kapattımm.benimkini çağırdım hemen yukarıyaa..kızlarda arkadaşlarını fln çağırmışlar evde baya kalabalık benim yatağım bile doluu yatıcak yer yokk...dedim aşkıma dönelim bizz valla hiç bi yere gidemem kıvırılır uyurum şuralarda bi yerde dediii..iyi dedim..o gece yaşadığım adrenalinn bana yettii..ondan sonra aşkım yanına gitmemi yasakladı ama ertesi hafta yine gittimm adrenaline doyamıorumm:dance: