• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle yaptığınız çılgınlık,yaşadığınız macera var mı?

o zamanlarr sevgilimle nişşanlı değildik hatta ileler bilmiordu bile sevgilim olduğunu.nişanlımla aynı şehirlerde oturmuoruzz..benim okuduğum şehirle onun yaşadığı arasında 3 saatlik bir mesafe var..bir gün ben onun yanına gittim gece orda kalıcamm..arkadaşının evinde kalıcaktıkk ikimizz..uyumuşuzz gece 2 gibi fln benim tel çaldı..kuzenim arıoo...açsam mı açmasam mı diye düşündüm açıyım dedim nasıl olsa uyuduğumuı anlar kapatır..açtımm nsılsın iyimisin fln muhabbet..uykulu uykulu konuşuorum kapatsın die..dedi ben yoldayım 15 dakkaya yanındayımm..ya abi diorum uyuyorum ben kızlarda uyuyo fln..olsun dio..diorum evimiz küçük bak uyanırlar olmaz bu saattee,,yok dio bişey olmaz 15 dakka sonra görüşürüz dedi ve kapattı tabi ben tutuştum..benimki geldi hemen yanımaa noldu fln dedim bölee o an suratını görmeniz lazımdı bittik biz mafolduk dedii:))ddim yapcak bişey yok hemen gitmemiz lazımm..yolda bir hikaye planlarızz..hemen aradım ev arkadaşlarımııdedim durum böle bölee kapı çalarsa sakın açmayınn bende tel çalarsa açmam biz bi oraya gelelim bi şekilde bi yalan uydururuzz..ama benimki korkudan bayılacak nerdeyseekaydirigubbakcemile3neyse atladıkk arabamızaaa benimki bir basıyorrrr..200 220 yi bile gördükk ben korkudan bayılacaktım dedim gitmeden ölücez heraldee bu abime daha büyük bir şok olurrkaydirigubbakcemile3...tamm 1 saat 5 dakika sonra eve vardıkk düşünün 3 saatlik yoluu...aşkım beni bıraktı dedim sen bi yere çek arabayı haber bekle benden..o sırada kızlarla da sürekli konuşuorum gelen fln olmamış onlar da tam takım hazırlanmış bekliolar:)eve girmemle abimi aradımm dedim abi nerdesin bekliorum seni flnkaydirigubbakcemile3abicim dedii sen uyuyorumn diyince ben de geri döndüm demesin miii:sm_cool:gülermisin ağlarmısın şimdi...tamam abi dedim kapattımm.benimkini çağırdım hemen yukarıyaa..kızlarda arkadaşlarını fln çağırmışlar evde baya kalabalık benim yatağım bile doluu yatıcak yer yokk...dedim aşkıma dönelim bizz valla hiç bi yere gidemem kıvırılır uyurum şuralarda bi yerde dediii..iyi dedim..o gece yaşadığım adrenalinn bana yettii..ondan sonra aşkım yanına gitmemi yasakladı ama ertesi hafta yine gittimm adrenaline doyamıorumm:dance:

o zamanlarr sevgilimle nişşanlı değildik hatta ileler bilmiordu bile sevgilim olduğunu.nişanlımla aynı şehirlerde oturmuoruzz..benim okuduğum şehirle onun yaşadığı arasında 3 saatlik bir mesafe var..bir gün ben onun yanına gittim gece orda kalıcamm..arkadaşının evinde kalıcaktıkk ikimizz..uyumuşuzz gece 2 gibi fln benim tel çaldı..kuzenim arıoo...açsam mı açmasam mı diye düşündüm açıyım dedim nasıl olsa uyuduğumuı anlar kapatır..açtımm nsılsın iyimisin fln muhabbet..uykulu uykulu konuşuorum kapatsın die..dedi ben yoldayım 15 dakkaya yanındayımm..ya abi diorum uyuyorum ben kızlarda uyuyo fln..olsun dio..diorum evimiz küçük bak uyanırlar olmaz bu saattee,,yok dio bişey olmaz 15 dakka sonra görüşürüz dedi ve kapattı tabi ben tutuştum..benimki geldi hemen yanımaa noldu fln dedim bölee o an suratını görmeniz lazımdı bittik biz mafolduk dedii:))ddim yapcak bişey yok hemen gitmemiz lazımm..yolda bir hikaye planlarızz..hemen aradım ev arkadaşlarımııdedim durum böle bölee kapı çalarsa sakın açmayınn bende tel çalarsa açmam biz bi oraya gelelim bi şekilde bi yalan uydururuzz..ama benimki korkudan bayılacak nerdeyseekaydirigubbakcemile3neyse atladıkk arabamızaaa benimki bir basıyorrrr..200 220 yi bile gördükk ben korkudan bayılacaktım dedim gitmeden ölücez heraldee bu abime daha büyük bir şok olurrkaydirigubbakcemile3...tamm 1 saat 5 dakika sonra eve vardıkk düşünün 3 saatlik yoluu...aşkım beni bıraktı dedim sen bi yere çek arabayı haber bekle benden..o sırada kızlarla da sürekli konuşuorum gelen fln olmamış onlar da tam takım hazırlanmış bekliolar:)eve girmemle abimi aradımm dedim abi nerdesin bekliorum seni flnkaydirigubbakcemile3abicim dedii sen uyuyorumn diyince ben de geri döndüm demesin miii:sm_cool:gülermisin ağlarmısın şimdi...tamam abi dedim kapattımm.benimkini çağırdım hemen yukarıyaa..kızlarda arkadaşlarını fln çağırmışlar evde baya kalabalık benim yatağım bile doluu yatıcak yer yokk...dedim aşkıma dönelim bizz valla hiç bi yere gidemem kıvırılır uyurum şuralarda bi yerde dediii..iyi dedim..o gece yaşadığım adrenalinn bana yettii..ondan sonra aşkım yanına gitmemi yasakladı ama ertesi hafta yine gittimm adrenaline doyamıorumm:dance:

nası bişey olduğunu tahmin edebiliyorum.kötü bi durum ama allahtan yakalanmamışsınız kaydirigubbakcemile3

oo biz de o kdr adrenalin yaşadık ki =) anlatmakla bitmez de
anlatıyım madem sordunuz =)
askerden geldiği günü beraber geçirmek istedik
annesi babası sürekli arıyo çıktın mı çıkıyon mu napıyon fln
halbuki çocuk gelmiş istanbulda =)
abisi arıyo cicikizi ben alıyım ordan beraber seni alırız fln
çocuğu almışım ben de yanında dinliyorum =)
türlü yalanlarla öyle böyle idare ettik ertesi gün ailesine gittik
çocuğu ben de o gün ilk görmüş gibi davranmaya çalıştım ama zor oldu
hatta yengesi özlemedn mi fln diyodu :bbo:

ailemden onunla tatile gitme izni alamazdım tabi ki
o zmnlar okulum oldugu için babamdan okul gezisi diye izin alıp onunla tatile gitmiştim :asigim:
sonra gelince de okulla gezmişim gibi bi güzel anlattım.. çok fenayım ben..

bi kaç kez de okula gitme bahanesiyle evden çıkıp sevgilimle buluştum
üstelik metroya kdr babam arabayla bıraktı elleriyle teslim etmiş gibinaniknanik

oo biz de o kdr adrenalin yaşadık ki =) anlatmakla bitmez de
anlatıyım madem sordunuz =)
askerden geldiği günü beraber geçirmek istedik
annesi babası sürekli arıyo çıktın mı çıkıyon mu napıyon fln
halbuki çocuk gelmiş istanbulda =)
abisi arıyo cicikizi ben alıyım ordan beraber seni alırız fln
çocuğu almışım ben de yanında dinliyorum =)
türlü yalanlarla öyle böyle idare ettik ertesi gün ailesine gittik
çocuğu ben de o gün ilk görmüş gibi davranmaya çalıştım ama zor oldu
hatta yengesi özlemedn mi fln diyodu :bbo:

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

kızlar ne meraklıymışsınız sevgililerinize makyaj yapmaya yaw =)
biri kalem sürer bi ruj sürer =)
ben de kendi saçımı onun saçlarının üstüne koyup fotoğraf çekmiştim
çok yakışmıştı esmer çocuğa karamel saçlar :dance:
fotolar hala duruyo

ben arkadasımla sevgilisi arasında olan bişiyi anlatcam

arkadasım akrabasıyla çıkıyodu bigün bizim kız evde annesi yokken arıyor gel diye çocukta cıkıp geliyor yarım saat sonra annesi apartmanın zilini çalıyor bizimki korkudan çocugu yatak odasının dolabına saklıyor kocaman dolapları vardı hiç unutmam sonra anne gelip dolabı açıyor veeeeeeee içerde çocuk pusmus oturuyor tabi kıyamet kopuyor halbuki dolaba saklamasa içerde otursa hiçbişi olmamıs akrabaları oturmaya gelmiş olcak hala anlatır ne salakmısım der guler

bizimde cok olmustur aklima geldikce anlatirim
mesela bi gun annem ben ve sevgilim alisverise ciktik. annem bi magzadan bisey begendi onu denicek. cabin e girdi girmesiyle de sevgilim hemen dudagima yapisti annemde perdeyi acmasinmi kaydirigubbakcemile3 boyle oldu akannehir acaip kizdi yaa ^^

3975.jpg
:dance::dance::teytey::sm_cool:

eveettt çok güzel edit tuşu olmadığı için silemiorum arkadaşlar kusura bakmayınn yanlış topicee koydum yukarıdaki fotoyu

nir şey daha anlatıyım bari...bendee şehir dışında okuorum zaten sevgilimle farklı şehirlerde oturuoruz aynı zamandaa,,haftasonu ailemin yanına geldimm pazar günü dönücemmm...sevgilimdee ailemin oturduğu şehire geldii...pazar günü ben seni alıp bırakıyım dedii arabada da olsak yine birlikte vakit geçirmiş oluruz hem otobüsle gitme dedii..tamam dediim..normaldee ben sürekli gelip giderken çıkarım evden servise binerim giderimm kimse beni otobüse bindirmezz..babam fln bırakmaz beni..o gün tam çıkacağım kuzenim geldi..yok dedi öle şey olmaz ben seni bindiririm..yok abi diorum ne gerek var zahmet etmee yok dioo..bende evden çıkacaktım direk sevgilim alcaktı benii bizim evin oralarda beklioo hemen dedim kuzenim bırakcak beni otobüse bindiğim yere git..hemen gitmiş o..diorum ki kuzenim bırakır beni tamam abi otobüsü bekleme sen boşuna derim yollarım onu sonra sevgilimle giderim diorumm...kuzenimin de hiç kalkası gelmedii hadi diorum ne acelen var dio.bir türlü çıkamadık evdenn...neysee en sonunda çıktık ve terminale gittiğimizde benim otobüsüm kalkıordduuu kuzenim koştu arkasındaan durdurdu otobüsü ve beni bindirdii:1:o sırada aşkımı da uzaktan gördüm ben o da beni gördü zannediorum meğer görmemişş..otobüse bindim gidiorum benn:1:neyse aradım bunu nerdesn dio bana uyu dedim sen kaçırdın beni otobüse bindim gidiorumm...olmaz aşkım ya öle bişiler yapalım fln dedi in otobüsten dedii..en mantıklısı gişelerde inmek dedim o zaman..gişelere geldikkk ben muavine söledm inmek istiorum diyee.indim biraz bekledim aşkım da hemen geldi sonraa:1:birlikte güzel bi yolculuk yapmıştıkkkaydirigubbakcemile3

sevgilimle oturuyorduk bankta sabahın körüydü benim de çok uykum vardı ona sarılıp çaktırmadan uyuyordum. :1rolleyes: sabah olmasına rağmen sahil baya kalabalıktı ve aşkım ben senin şimdi nasıl uykunu açıcam gör bak dedi. naniknanik cebinden bişe çıkarıyordu anlamıştım hediye aldığını çaktırmıyordum ama.kutudan yüzüğü çıkardı aç qözlerini dedi ve ayağa kalkıp bağırarak benimle evlenir misin denizimin annesi diye baqırdı.. kaydirigubbakcemile3 yaşlılar,gençler filan hepsi bize baktı ben baya utanmıştım herkes gülüyordu ve hiç ayrılmayın diye bize nasihatta bulunuyorlardı. çok unutulmaz bi andı. :asigim: sevgilim adanaya gelmişti ve 1 hafta orda kalacaktı hergün o buraya ben adanaya gidiyordum.adanadaki kız kuzeni sevgilin seni aldatıyordur ayrı şehirlerdesiniz eğer seni gerçekten seviyorsa akşam yanına gelsin demiş. :oklava: ben bunu duyunca çıldırdım ve ilk işim sabahın köründe adanaya gitmek oldu adanaya gittik ve kuzeninin evine gittik.ikimizde uyuyorduk ve kuzenii odada aşkımm uyandın mı kalk artık dedi. :oklava: o an o kapıdan nasıl çıktım onu salonda yere nasıl yatırdım hatırlamıyorum. bayanssulusmile sevgilim uyandı ve koşarak beni kucağına aldı ve odadan çıkardı. kaydirigubbakcemile3 kuzenine o benim evlenceğim kız düzgün davran hareketlerine dikkat et diye bağırdı. bende odada suçu olmadığı halde ona iyi bi bağırdım ve sakinleştiğimde o kız kahve yapıp özür diledi. bidaha da yüz yüze bile getirmedi aşkımm.. deli aşkım korktum o an senden dedi :lepi:

super yaaaaaaaaaaa delikafadulden :lepi:

Bir gece içmiştik ben daha kötüyüm ondan. Yolda yürüyoruz. Bir yerde karşıdan karşıya geçmemiz gerekti. Yol da 3 şeritli vızır vızır akan bir yol, kaza olmasın diye üst geçit var hatta. Neyse dur ben bu kafayla geçemem burdan dedim. Gel ya dedi yok valla üst geçitten geçelim dedim. Bu eğildi ben dur falan diyorum bacaklarımdan tutup kaldırdı :D o şekilde geçtik nasıl geçtik hala bilmiyorum.

Back
X