• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

Bir gün sevgilimin evine gtmiştim oturup film izliyorduk odasında kurabiye varmış getirirmisin diye rica etti. Gittim kurabiyeleri aldım odadan şımara şımara salona dönerken ayağımın kaymasıyla yere kapaklandım. Canım öyle yandıki ama sesimi çıkarmadım oh dedim görmedi çaktırmayayım bari diye ama nafile kurabiyeler salona yuvarlanmış ben düşünce. Sevgilimde noluyo diye bakmaya geldiğinde yere yapıştığımı gördü tabi.Kurabiyelerin parçalandığınamı yanim rezilliğimemi bilemedim çok ta canım istemişti halbuki onları yemeyi:31: :9::9:

çok yaşa emi :9::9::9: nasıl güldüm valla...

ilk aşkımın yanında çok utanmıştım..ilk kez arabasına bincem ilk ve sondu zaten pek görüşmedik neyse bu geç arabaya dedi bende geç arkaya anladım :17: neyse bi arkadaşı gelir öne oturur sandım açtım arkaya oturdum güldü güldü napıyon gelsene yanıma dedi bende acayip bozuldum :23: pek çaktırmadımda :24:

Allahm ölecem gülmekden begendiklerimin hepsine nasıl güldüm anlatamam bu ne yaaa :1: konuyu açan arkadaşdan ALLAH bin razı olsun akşam akşam güldürdü :9:

sevgilimle çok nadir özel zamanlarda tekila alırız
ilk tekilamızı almıştık bi buçuk sene önce yazlığa gittik işte bi yandan dalga sesleri bi yandan müzik tekila tuz limon öyle keyif yapıyoruz
shot bardakları minik olunca gözüme az geldi benim insanın önce gözü doysun diye boşuna dememişler :9:
ben doldurdukça dolduruyorum
sevgilim bişiler anlatıyor ben hıhı deyince kafa öne gidiyor geri gelmiyor elimle kafamı geriye doğru itiyorum o görmeden
bir iki bunu yaptım sonra fark etmedim öyle kafam eğik kalmışım bu beni fark etmiş tabi
enseme düğmeye basar gibi bastı bi irkildim kafa geri geldi
robocop gibi olmuşun düğmeye duyarlısın diye dalga geçer her defasında

arkadaşlar konuyu ben açtım ama kendim anlatmayı unutmuşum :) sevgilimle daha yeni çıkmaya başladığımız dönemlerdeyiz buluştuk işte cafeye falan gidicez benim ayağım takıldı yere düştüm ama nasıl utandım sonra tabi hiç bozuntuya vermedim kapadım gözleri yerde yatıyorum bayılmış numarası yapayım dedim en azından düştüm diye gülmez diye herşey çok güzel gidiyodu amaa beni kucağına alana kadar benim tikim var acayip gıdıklanırım belimden taşımak için kucağına bi aldı eli belime deyince tabi benim gözler bi açılmış ki kızlar anlatamam o anı hala güleriz şimdi o halimize :)

ilk aşkımın yanında çok utanmıştım..ilk kez arabasına bincem ilk ve sondu zaten pek görüşmedik neyse bu geç arabaya dedi bende geç arkaya anladım :17: neyse bi arkadaşı gelir öne oturur sandım açtım arkaya oturdum güldü güldü napıyon gelsene yanıma dedi bende acayip bozuldum :23: pek çaktırmadımda :24:

hahahahahaa :9::9::9:
Çok güldüm buna ya valla :9::9::9::1::1::1:

Son düzenleme:
Gülerken gözlerimden yaş geldi bizimde vardır da aklıma gelmedi şimdi valla Allah sizden razı olsun az gülmedim :9::9::9:

bitane daha anlatayım :)
yine o sevgililer gününde bana gül almıştı okuldaydık.birden arkasından çıkarıverdi.sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım dedi sarıldı.bana ilk kez "aşkım" demişti ama biraz sönük söyledi.emin olamadım yani. kafama takıldı bu benim. akşam ayrılmadan önce "bugün ilkkez ne dedin sen bana öyle" dedim."ne dedim ki" dedi."nası yani bilmiyomusun sen ne dediğini sevgililer günümü kutlarken sonunda bişey dedin" dedim. o zamanlar utanıyoruz tabi birbirimizden, "aşkım" dedin ya dedim."yoo demedim öyle bişey" demez mi, yerin dibine girdim hayal görür gibi :D ama sonradan hatırladım dedi. sanırım o da utandı o an kabul etmeye.erkekler tuhaf...

Son düzenleyen: Moderatör:
erkek arkadasımla yenı tanısıyoruz yolculuktayız üzerime kola dökmüştü canım benım o ankı heyecanla ve vereceğim tepkıyı bılmeden yandın mı demıstı kolayı döküp halbuki çayı ben içiyordum ben degıl ama aşkım biraz rezil olmustu bende çok dalga geçtm snra hep :D :D

Çok güldüm çok güzel yaaa..ayyy mutluluğunuz daim olsun cnm....Gözlerimden yaş geldi valla :D

o zamanlar ilişkimizi uzaktan yürütüyorduk o eskişehirdeydi ben izmirde. msnden cam açıyoduk akşamları öyle konuşuyorduk. bi gün bekle tuvalete gitcem dedim aceleyle ESC tuşuna bastım pc başından kalktım. neyse ben ihtiyacımı giderdim banyoda, çamaşırım ıslanmış akıntı gibi bişi olmuş çıkardım attım kirli sepetine. altımda bişey olmadan odaya girdim, temiz çamaşır almak için baya bi eğildim çekmecenin en altına. arkamı döndüm ne göreyim, kamerayı açık unutmuşum, kapanmamış konuşma penceresi.. benimki nefes nefese kalbini tutuyo. ona sürpriz yaptım zannetmiş tabi o zamanlar hiç böyle şeyler yaşamazdık :9: bende bozuntuya vermedim nasıldım aşkım dedim :9: :9: :9: hala aklıma geldikçe gülüyorum :9:

o zamanlar ilişkimizi uzaktan yürütüyorduk o eskişehirdeydi ben izmirde. msnden cam açıyoduk akşamları öyle konuşuyorduk. bi gün bekle tuvalete gitcem dedim aceleyle ESC tuşuna bastım pc başından kalktım. neyse ben ihtiyacımı giderdim banyoda, çamaşırım ıslanmış akıntı gibi bişi olmuş çıkardım attım kirli sepetine. altımda bişey olmadan odaya girdim, temiz çamaşır almak için baya bi eğildim çekmecenin en altına. arkamı döndüm ne göreyim, kamerayı açık unutmuşum, kapanmamış konuşma penceresi.. benimki nefes nefese kalbini tutuyo. ona sürpriz yaptım zannetmiş tabi o zamanlar hiç böyle şeyler yaşamazdık :9: bende bozuntuya vermedim nasıldım aşkım dedim :9: :9: :9: hala aklıma geldikçe gülüyorum :9:

hiiiii anamm çok kötü olmuş yaaa:9:
seninkine kalp krizi geçirticekmişsin kız:52:

sevgilimle tatil yapmıştık bu kış otel odasındaydık Allah'ım ondan çekindiğimden afedersin tuvalet ihtiyacımı gideremiyordum hani ses felan olur diye:17:
neyse ben banyodaydım saçlarımı düzeştiyordum bu arkadan geldi bana sarıldı bişeyler söyledi ben öyle bir gülüyorum aman tanrım oda ne baktım taramalı tüfek gibi gaz çıkarıyorum :52::52:
üstelik sevgilim o sesin klozetten geldiğini sanmış :52::52::52::52::52::52::52:
ben kızarıp bozarınca çaktı garibim ama nasıl utandım anlatamam soğuk soğuk terler boşandı sırtımdan aşkım sarıldı bana utanma sevgilim olabilir diye ama bu esnadada ikimiz kopuyoruz bir yandan:52: oysaki yanında yemek yemekten dahi çekinen ben resmen ne hale düştüm ya:17::17::17::52::52:

ahahahhahahahahahahahhaahahhahahahah yarıldım gülmekteeennnnnnn ahahahahhahah:27::27::27::27::27::27:

ahahah bende anlatayım birtane yazarken bile gülüyorumm :27:

- bu geçtiğimiz kış nişanlımla oturuyoruz solan salomance bizim ev içerde sabo yanıyo butun evi ısıtıyor. ben gittim gayyte ısındım 15 dk felan. Bizimki otruyor tekli koltukta mac izliyor ben önünden geçerken bir zooorrtt yaptım ahahahah amaaa nasıl oldum tişortumun koluyla oynuyordum gene devam ettım yurudum. demezmi bana duydumm duydum dıye ama yarı saat yarıldık gülmekten ama benim en çok o hiç birşey yokmuş gibi davranmama koptuk:>D ben duydumu duymadımı emın olamadım devam ettım yurudum en bilimm ahahah ama halen daha güleriz :52::52::52: Daha Var anlatcam ahahah:27::27::27:

ahhhahhah hey Allahm yaaaaa ahahahah nhahahah :52::52::52::52::52::52:

geçen yaz nişanlımla yatıyoruz gece vakti. bi baktım beni kaldırıyor; bebeğiim bebeğim kalk çok terlemişin. ki meğersem ben altıma kaçırmışım:52:allllllaaaaaaahhh ben hııı evet bebeğim deddik kaçtım tuvalete. ama oda anlmış.. ben tuvaletten kçtım utançtan yüzm kıpkırmızı.. oda dediki benim bebeğim ateşide vardı zaten yatarken hasta olmuş çokmu derin uyumuş. allahım çocuk anladı bari dahada rezil almayayayım diye kendince yalanlar uyduruyoo bende ; hıhhh evet ya felan gittim yattım hemen başka yatağa:52::52::52::52:

ahahah bende anlatayım birtane yazarken bile gülüyorumm :27:

- bu geçtiğimiz kış nişanlımla oturuyoruz solan salomance bizim ev içerde sabo yanıyo butun evi ısıtıyor. ben gittim gayyte ısındım 15 dk felan. Bizimki otruyor tekli koltukta mac izliyor ben önünden geçerken bir zooorrtt yaptım ahahahah amaaa nasıl oldum tişortumun koluyla oynuyordum gene devam ettım yurudum. demezmi bana duydumm duydum dıye ama yarı saat yarıldık gülmekten ama benim en çok o hiç birşey yokmuş gibi davranmama koptuk:>D ben duydumu duymadımı emın olamadım devam ettım yurudum en bilimm ahahah ama halen daha güleriz :52::52::52: Daha Var anlatcam ahahah:27::27::27:

:9::9:duydum duydum demesi çok komik:9:

Back
X