• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

Bendende bir pırt anısı ozaman size...
sevgilimle 4 yıldır berebaeriz neyse beraberlğimizin 2. yılı falan artık monotonlaşmışısz utanma sıkılma yok pırtlar geğirmeler sonu gelmiyor... Sokakta yürüyoruz bi gün el ele dedim aşkım sana bir bomba gönderiyorum ayağımı kaldırdım ona döndüm zııooortt diye bir ses gülüştük falan arkama bi baktımki 1 grup arkadaş dona kalmış beni izliyorlar:53: sevgilimde utandı hızlı hızlı beni bırakıp yürümeye başladı bende sevgilime bozulduğumu belli etmicem ya arkasından hala konuşuyorum aşkım ne tatlı pırt yaptım dimi diye s..çıp sıvamak diye buna deniyor galiba :27:. hayatımda bu kadar utandığımı hatırlamıyorum

siz asmıssınız zaten:52: ayagı kaldırıp pırt yapmak amaaaaaaaaannnnnn:9::9::9::9::9: ne gulmusdur arkadakiler ben olsam kopardım ya:27:

sevgilimle 4 yıldır berebaeriz neyse beraberlğimizin 2. yılı falan artık monotonlaşmışısz utanma sıkılma yok pırtlar geğirmeler sonu gelmiyor... Sokakta yürüyoruz bi gün el ele dedim aşkım sana bir bomba gönderiyorum ayağımı kaldırdım ona döndüm zııooortt diye bir ses gülüştük falan arkama bi baktımki 1 grup arkadaş dona kalmış beni izliyorlar:53: sevgilimde utandı hızlı hızlı beni bırakıp yürümeye başladı bende sevgilime bozulduğumu belli etmicem ya arkasından hala konuşuyorum aşkım ne tatlı pırt yaptım dimi diye s..çıp sıvamak diye buna deniyor galiba :27:. hayatımda bu kadar utandığımı hatırlamıyorum

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

okurken gözlerimden yaş geldi resmen gülmekten :1::1::1::1::1::1:

o zamanlar ilişkimizi uzaktan yürütüyorduk o eskişehirdeydi ben izmirde. msnden cam açıyoduk akşamları öyle konuşuyorduk. bi gün bekle tuvalete gitcem dedim aceleyle ESC tuşuna bastım pc başından kalktım. neyse ben ihtiyacımı giderdim banyoda, çamaşırım ıslanmış akıntı gibi bişi olmuş çıkardım attım kirli sepetine. altımda bişey olmadan odaya girdim, temiz çamaşır almak için baya bi eğildim çekmecenin en altına. arkamı döndüm ne göreyim, kamerayı açık unutmuşum, kapanmamış konuşma penceresi.. benimki nefes nefese kalbini tutuyo. ona sürpriz yaptım zannetmiş tabi o zamanlar hiç böyle şeyler yaşamazdık :9: bende bozuntuya vermedim nasıldım aşkım dedim :9: :9: :9: hala aklıma geldikçe gülüyorum :9:

hahahaha koptummmmm yaa :D süper valla. zor tutuyorum kendimi:D

dipnot çekme bence sen hiç:1:sen kalk sevgilinin önünde eğil sonrada o çocuk o manzaraaryı görünce ayrılamadı doğal olarak senden napsın:52:görmezden geliyor şakalarını işte vuslat için:52:

:52: nimetim ben nimet öpsünde başına koysun :52: çenem açıldı haaa anlattıkça anlatasım geliyo :52: geçenlerde de yeni çamaşır makinesi aldık, getirecek kişi tanıdıgıymış o yüzden beraber getirdiler. arkadaşı yeni makineyi koydu bağladı falan, eski makineyi götürdüler. ertesi sabah arıyo beni, bağırıyo. seni öldürücemm kimlere çattımm sen nasıl bişeysin ulannn diye. meğersem eski çamaşır makinesinin içinde kirli çamaşırlarımızı unutmuşum, annemin koca sütyenleri, benim kırmızı donlarım :52: :52: :52: rezalet bitmiyo bizde :9:

Konunu takipçisiyim morelim bozuk olduğunda felan bu konuyu okuyıcam artık :32::32::32:

:52: nimetim ben nimet öpsünde başına koysun :52: çenem açıldı haaa anlattıkça anlatasım geliyo :52: geçenlerde de yeni çamaşır makinesi aldık, getirecek kişi tanıdıgıymış o yüzden beraber getirdiler. arkadaşı yeni makineyi koydu bağladı falan, eski makineyi götürdüler. ertesi sabah arıyo beni, bağırıyo. seni öldürücemm kimlere çattımm sen nasıl bişeysin ulannn diye. meğersem eski çamaşır makinesinin içinde kirli çamaşırlarımızı unutmuşum, annemin koca sütyenleri, benim kırmızı donlarım :52: :52: :52: rezalet bitmiyo bizde :9:

hahahaha insan fark etmemzmi ya :52::52::52::52::52::52::52:

ooo hohohoohohn:1: siz monoyonlaşma değilde siz baya aşmışın artık ahahah ben olsam arkanızdakıler vallaha kopardım:27::27::27::27:

kızlaaaar bitane de ben anlatıyım sizin ki kadar utanılcak birşey değil ama :1: sevgilimle beraberliğimizin 3. ayı falandı çok utangaçtım ozamanlar ilk sevgilim olduğu için. bi ödevimiz için berber sokakta çekim yapıyorduk. aniden beklesene bi hayatım dedi ve bana çiçekçiden çiçek aldı. bende çok utandım ya bu ne dedim o da çiçek dedi. bende hımm tamam bide ödevimiz için şunu yapalım diye lafı değiştirdim ve gülü almadım. yuhh çok odunsun ya sevgilin sana gül almış jest yapmış elimden bi almadın dedi. 3 yıllık sevgiliyiz hala her çiçek gül falan almasında bunla dalga geçer offf unutsun istiyorum çünkü hala söyledikçe o yaptığım kabalığa çok utanıyorum :1::1::1::1::1: :17::17::17::17:

:52::52::52::52:ay alemsin yaaa rezillik

kızlar size birşey daha anlatayımm uykum kaçtı :1:

-Bi gece birlikte kalıyoruz baktım yok yatakta dedi heralde çerde tv izliyo neyse tuvalete gideyım dedimki kapıya geldim zorttu porrttu suya düşen birkaç cisim sesş amabende tık yok.. içeri gitti yotgan yasladım agzımı bır kahkahaaa bır kahkahaa geldi oda ama anlam veremiyor neden guldumee dedim aşkıııımmm dahahda gelmem davosa dedim oda anladı nasıl gulde ama ılk defa seslı suydum normelde aynı zamnda kalkarsak tuvalete sesizce ayıptır söylemesi çişini yapr çıkar bu sefer sankı aşğıda kazı yapıolar ahahhahahahaha:1::1::1::1::1::1::1:

Benim de küçük tuvaletcimle ilgili problemim var:27:, çok sık gelir:1: ve kesinlikle yatmadan önce tuvaletimi yapmam lazım.
bir keresinde yapmadan uyuya kalmışım. Sonra gece uyandım, altımda bir ıslaklık:27: resmen 21 yaşında genç bir kız olarak yatağıma işemişim:27:
O uyku sersemliğiyle telefonu elime alıp sevgilime; "altıma işedim:(, beni böyle de sevebilecek misin :(" yazmışım.:52: Kendime geldiğimde artık çok geçti. Çoktan rezil olmuş,sevgilimin diline dolanmıştım:1:
Madem altına işiyorsun, bir sus di mi. Ama yok, illa rezil olcam:1:

kızlar size birşey daha anlatayımm uykum kaçtı :1:

-Bi gece birlikte kalıyoruz baktım yok yatakta dedi heralde çerde tv izliyo neyse tuvalete gideyım dedimki kapıya geldim zorttu porrttu suya düşen birkaç cisim sesş amabende tık yok.. içeri gitti yotgan yasladım agzımı bır kahkahaaa bır kahkahaa geldi oda ama anlam veremiyor neden guldumee dedim aşkıııımmm dahahda gelmem davosa dedim oda anladı nasıl gulde ama ılk defa seslı suydum normelde aynı zamnda kalkarsak tuvalete sesizce ayıptır söylemesi çişini yapr çıkar bu sefer sankı aşğıda kazı yapıolar ahahhahahahaha:1::1::1::1::1::1::1:

özellikle gece çok duyuluyo yaaa dimiii :52: ben tatile gittiğimzde utancımdan tuvaletimi yapamadım gece. midemde guruldamalar, tam pırtlıcam kendimi kasmalar tutmalar.. içinde patlasın işallah derler ya onu yaşadım resmen napcaz bu tuvalet sorununu bilmiyorum :52:

Back
X