• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

1 tane daha anlatayım aklıma okudukça geliyor. Sevgilimle uyuyoruz bende o gün çok yorgundum ağzım açık uyumuşum çocuğun omzunda oda tv izliyor tabi. Neyse bi uyandım allahım yanağım saçım başım sırılsıklam noluoz dedim bi baktım tüm salyalarım çocuğun omzunda ağzımı toparlamaya çalışıyorum salyalarımı silerek falan. Garibim sesde çıkarmamış uyanmayayım diye:1:

1 tane daha anlatayım aklıma okudukça geliyor. Sevgilimle uyuyoruz bende o gün çok yorgundum ağzım açık uyumuşum çocuğun omzunda oda tv izliyor tabi. Neyse bi uyandım allahım yanağım saçım başım sırılsıklam noluoz dedim bi baktım tüm salyalarım çocuğun omzunda ağzımı toparlamaya çalışıyorum salyalarımı silerek falan. Garibim sesde çıkarmamış uyanmayayım diye:1:

yöhhh kızım sende yaaaaaa
harbı sevıo o cocuk senı bırakma
korkuyorum bı kerede yanlıslıkla agzına s.çmıştım felan yazıcan:27::52::52::52::52:

:1::1: Salyangoz seni dikkat ette kışın yatma omzuna salya sümük bir arada olmasın :27:

ya sabahtan beri dusunuyorum benim basıma geldimi diye yok bulamadım he bir keresinde sey olmustu:27: tuvaletten cıkmıstım ustumde tunik vardı mini elbise gibi iste aceleyle cıktım hemen megersem o katlanmıs arkadan benim popiş meydanda hoppidi hoppidi dolasıyorum:27: katlanmıs arkan demisti bi baktım acıkta heryer:53: ama bayada sonra dedi diye hatırlıyorum he :9: bakim baska bişiler gelcekmi aklıma uzun zaman olunca unutuyorum ya:9:

ya sabahtan beri dusunuyorum benim basıma geldimi diye yok bulamadım he bir keresinde sey olmustu:27: tuvaletten cıkmıstım ustumde tunik vardı mini elbise gibi iste aceleyle cıktım hemen megersem o katlanmıs arkadan benim popiş meydanda hoppidi hoppidi dolasıyorum:27: katlanmıs arkan demisti bi baktım acıkta heryer:53: ama bayada sonra dedi diye hatırlıyorum he :9: bakim baska bişiler gelcekmi aklıma uzun zaman olunca unutuyorum ya:9:

sen bulucan gwen azmettin :1: benimde senin gibi bir olay başıma geldi ama sen şanslısın popiş görünmüş. ben o gün memleketten yeni gelmiştim altımdada evde giydiğim atındı donum vardı nene donu gibi çocuk onu gördü şok oldu çıkalı 1 hafta fln olmuştu daha:1:

sen bulucan gwen azmettin :1: benimde senin gibi bir olay başıma geldi ama sen şanslısın popiş görünmüş. ben o gün memleketten yeni gelmiştim altımdada evde giydiğim atındı donum vardı nene donu gibi çocuk onu gördü şok oldu çıkalı 1 hafta fln olmuştu daha:1:

anaaaammmmm cıplak gorse daha iyiydi be:9::9: nene donu he:52: hayalleri yıkılmıstır o an:9:

anaaaammmmm cıplak gorse daha iyiydi be:9::9: nene donu he:52: hayalleri yıkılmıstır o an:9:

hala dalga geçior valla. ya neden o donu giydyisem annem giy kızım çıkarıp atarsın diye kandırdı beni napim lastik kısmında lastikler atmış renk ten rengi penye boş poşet gibi dondu valla:1:

Son düzenleme:
hala dalga geçior valla. ya neden o donu giydyisem annem giy kızım çıkarıp atarsın diye kandırdı beni napim lastik kısmında lastikler atmış renk ten rengi penye boş poşet gibi dondu valla:1:

Boş poşet mi :53::1::1: Allah iyiliğini versin senin inşallah.O boş poşete değil içindeki cevhere baksın

ay inanmıyorum yaa:1:çocuğun bütün hayalleri yıkılmıştır içindeki donu görünce:9:

Supersin yaa cok guldum :)

sevgilimle çok nadir özel zamanlarda tekila alırız
ilk tekilamızı almıştık bi buçuk sene önce yazlığa gittik işte bi yandan dalga sesleri bi yandan müzik tekila tuz limon öyle keyif yapıyoruz
shot bardakları minik olunca gözüme az geldi benim insanın önce gözü doysun diye boşuna dememişler :9:
ben doldurdukça dolduruyorum
sevgilim bişiler anlatıyor ben hıhı deyince kafa öne gidiyor geri gelmiyor elimle kafamı geriye doğru itiyorum o görmeden
bir iki bunu yaptım sonra fark etmedim öyle kafam eğik kalmışım bu beni fark etmiş tabi
enseme düğmeye basar gibi bastı bi irkildim kafa geri geldi
robocop gibi olmuşun düğmeye duyarlısın diye dalga geçer her defasında

keşke daha çok anlatan olsa valla komikler :))

aynen öyle valla :9: benmde aklımdan tamda bu geçiyodu. inan 500 sayfa olsa usanmam sıkılmam okurdum :32:

Böyle bi topic var arkadaşlar bayada yazmışlar ben geçen gün 25. sayfaya kadar okudum gecenin üçüne kadar altıma işeyecektim gülmekten diyeyim..
Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye birşey.. buyrun okuyun..

keşke daha çok anlatan olsa valla komikler :))

aynen öyle valla :9: benmde aklımdan tamda bu geçiyodu. inan 500 sayfa olsa usanmam sıkılmam okurdum :32:

Böyle bi topic var arkadaşlar bayada yazmışlar ben geçen gün 25. sayfaya kadar okudum gecenin üçüne kadar altıma işeyecektim gülmekten diyeyim..
Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye birşey.. buyrun okuyun..

bitanede ben anlatayım benim değil nişanlımın ilk bana rezil olduğu anı:):)tanıştığımızın ikinci günü ben artık istanbula dönücektim terminaldeyiz ve cafede oturuyoruzz..nişanlımı tabi öpüyorum sarılıyorum omzunda yatıyorum o arda wc ye gitmem gerek canım dedii..bende yaa nedenki dedim biraz daha otur zaten şimdi gidicem dedim...aşkımda arkasını bana döne döne gitmeye çalışsada ben durumu fark etdim:):):)

Cok komiksin yaaa bayildim hehehhe

6 ay kadar önce check-up yaptırmam gerekliydi sabahtan idrar testine çağırmışlardı. beraber hastaneye gittik ben aldım kabımı gittim tuvalete. çişim yok kiiii dedim aşkım fazla bekletme dedi. büyük çabalarım sonucunda 15 dakikada tuvaletten cıkabildim. her zamanki patavatsızlığımı, iğrenç şakalarımı yapasım geldi ve etrafımızda insanların oldugunu unutaraktan idrar kabımı kaldırıp "içer misin hayatım valla senin için yaptım" dedim. :52: sonuç; insanların kahkasını görünce kızarıp bozaran bir ben, beni tanımıyomuş gibi davranıp önümden yürüyüp giden bir sevgili :52: DİPNOT: hala birlikteyiz :52: :52:

agladim resmen yaaaa hehehhehe
Bendende bir pırt anısı ozaman size...
sevgilimle 4 yıldır berebaeriz neyse beraberlğimizin 2. yılı falan artık monotonlaşmışısz utanma sıkılma yok pırtlar geğirmeler sonu gelmiyor... Sokakta yürüyoruz bi gün el ele dedim aşkım sana bir bomba gönderiyorum ayağımı kaldırdım ona döndüm zııooortt diye bir ses gülüştük falan arkama bi baktımki 1 grup arkadaş dona kalmış beni izliyorlar:53: sevgilimde utandı hızlı hızlı beni bırakıp yürümeye başladı bende sevgilime bozulduğumu belli etmicem ya arkasından hala konuşuyorum aşkım ne tatlı pırt yaptım dimi diye s..çıp sıvamak diye buna deniyor galiba :27:. hayatımda bu kadar utandığımı hatırlamıyorum

ayy semiramise cok güldüm yaaa s.. beni hee ben de yapmstım onuu :9: bende yanlıs yazmaktan çok eksik yazma varr.bi keresinde sevgilimle onun bi arkadaşı yanyanaydı bana kamera actılar makara yapıyoruz fln. "ben askere gitsem çok dayak yerim haa" dedim güldümm,sevgilimin suratı asıldıı kızdı baana. "ben askere gitsem çok yerim haa" yazmışım meger, tabi bunların erkek aklı yaa arkadaşı gülünce sevgilim bayaa bozuldu ne diyosun sen diye kızdı. Cok utandım o an ama napıyım eksik yazmışım zorla aldım gönlünü :56: :9:

Back
X