• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

bende bir tane daha var. yalnız beni pis ilan ediceksiniz yazmayada çekinmiyor değilim:1:

bi gün kalktım wc gittim büyük wcmi yaptım sifonu çektim elleirmi yıkadım çıktım. Her wc mi yaptıktan sonra genelde döner tuvalete bakarım bişi varmı yokmu diye ama o gün bakmayacağım tutmuş çıktım wcden benimki girdi ardımdan allahım bir çığlık bir çığlık çıktı wcden hala bağırıyor dedim noldu ya kakan seni terketmemiş diye dalga geçiyor adamm benle yerin dibine grmiştim. elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırmıştım valla:17:

kakan seni terk etmemis ay cok guldum :60:

biraz fazla kıskancım.. evde arkadaşlarıyla kahvaltı yapacagımız zaman onlara giderken gazete aldım. magazin ekine bakayım dedim, ilk sayfasında tam boy bikinili cıbıl cıbıl bi manken var. hemen kıskanclık damarım tuttu o sayfayı görmesini istemedim ve sayfayı alıp salondaki kanepenin altına sakladım. neyse ki 2.sayfadan okumaya başladığını bile anlamamıştı. kahvaltıyı yaparken twitter'a yazdım bu olayı. kahvaltımız bittikten sonra sevgilim twitter'ımı kontrol etmiş sanırım, odaya girdiğinde arkadaşlarıma dönerek "bakın size ne göstericem" dedi ve arkasından benim kanepenin altına sakladığım gazete parçasını çıkardı. arkadaşları gülmekten yerlere yatmıştı bu kadar da olmaz diye. arkadaşlarından utandım ve o an yerin dibine girdim :52:

valla ben de yapıom mesela gazete sermek gerekiyo ya bazen o kısmı ters çeviriom görmesin diye :1:

Kizlar esimle evlenmeden once ailemle tanistirmistim.ama abimle tanistirmamistim.ama abim gormek istedi..neyse esimle bir yer ayarladik guzel bir mekan...esimle gittik oraya abimi bekliyoruz...neyse abim geldi..tabi agir abi gibi takiliyor..kasiliyor falan.esimde baya bi gerilmisti neyse biz yedik ictik sohbet muhabbet derken sira geldi hesabi odemeye...esiminde uzunlamasina bir cuzdani vardi...personel muduru oldugu icinde yaninda sirketin parasinin bir kismi vardi...esim cuzdanini masaya koydu bekliyor hesabi..abim de bekliyor..neyse birden abim esimin cuzdanini eline alip icindeki bir tomar parayi cikarmaya calisti ve cikardi.esime uzatti.bizde esimle neye ugradigimizi sasirdik..ne yapiyo bu diye...tuhaf tuhaf bakiyoruz..cuzdanini bosaltti resmen...megersen bu o cuzdani hesap konulan cuzdana benzer birsey varya o sanmiş.icindeki parayi cikarmasinin sebebi de esimin hesabi odemek icin icine o parayi koydugunu ve garsonu bekledigini sanmis saff...rezil kepaze oldum valla...abime hala soylerim bir zamanlar kocamin cuzdanini hesap defteri sanip bosalttigini...o da bana derki onun o cuzdanina ne demeli oyle erkek cuzdanimi olurmus...:52::52::52:

buda komikti öyle erkek cuzdanimi olurmus :60:

sevgilim birkaç ay önce kıl dönmesinden ameliyat olmuştu ve yeni yeni ayağa kalktığı zamanlar mutfakta cücük hareketi yapıp duruyordum :52: yetmiyo gibi bide totosunu ısırmıştım bi bağırdıı ev arkadaşları noluyo diye yanımıza gelmişti bişey belli etmedik allahtann, kıyamam nasıl acı cekiyoduu yaaa :52:

valla ben de yapıom mesela gazete sermek gerekiyo ya bazen o kısmı ters çeviriom görmesin diye :1:

ahahahhahaha bende eskşden yapıyorduma ma nereye kadar ayrıca bende bıkını gyınce uzun bacakalrım ve guzel göğüslerim oluyo ortaya çkıyo:52::52::52::52: ne sesilt ne catlat pehh o benı kıskansınn :D bu arada bende doberman var 3 aylık burda yatıyor tv sesi çıkıyor ya homurdanıyoo hoooommm hıııı diyo baya köpek diye kahveden 60 yaşında amca vermişler bana :52:

madem pırt anısı... :) böyle iki ayı daha doldurmamışız. malum bir kahve dükkanından kahve aldırdım sütlü falan. tabi düşünemedim işin yatma kısmını. yatağa yattım ama nasıl kıvranıyorum bir yandan da çaktırmamaya çalışıyorum. bu öküzcük de durmadan midemi ağrıttı yok bulandırdı bir daha içmeyelim falan diyor bana. derken patlama noktasına gelmiş oldum ben. ya sana bir şey sorsam dedim. sor hayatım dedi bu da. ben senin yanında her şeyi yaparım di mi dedim. tabi dedi. tamam o zaman deyip saldım. ama bekliyorum ki bi pırt falan. yaklaşık 40 saniye ritmli yellendim. çocuğun surat değişti tabi tuhaf bakıyor. rekorunu kıramam ama deyip o da salıverdi. rekoru da kıramadı :) artık tabi rahatız ama bana dün gece pırt şehnaz dedi şaka yollu yerin dibindeyiiiimmm... :)

slm kızlar bnde anlatayım ama anlatsammı die tereddütteyim ama neyse battı balık yan gider hamileliğin ilk aylarında otobüsle hastahaneye gidiyoruz eşimle benim mide çok fena yol boyunca kraker kemiriyorum araba tıklım tıklım birtane kız başımızda gözüde eşimden ayırmıyo aklıma geldikçe deliriyorum neyse yavaş yavaş boşaldı araba ama ben halen krakeri kemirip söyleniyorum kızda önümüzdeki koltuğa oturmasınmı neyse bu arada benim krakerim bitti yolda
5dk falan kalmış inmemize ben kraker olmadığı an fenayım söylenmektendede yemişim hepsini fark etmeden eşime dedim ben fena oluyorum geliyo eşim gözünü seveyim sık dişini poşette almamışım benim bir öööööööö demem var eşimin surat değişti kızın üstüne hehhehehhe biz orta koltuklarda oturuyoduk kız o orta koltuktan kendini ön kapıya bir atışı var ehheheh eşim elini tuttu ağzıma kıyamam benim üstüme hiç gelmedi yarısı eşime diğer yarısı kızın üstüne heheh oh olsun bakmasaydı kocama gerçi bilinçli yapmadım ama yaptığıma pişmanda değilim arada eşime oldu olan :1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
slm kızlar bnde anlatayım ama anlatsammı die düşünüyorum neyse battı balık yan gider hamileliğin ilk aylarında otobüsle hastahaneye gidiyoruz eşimle benim mide çok fena yol boyunca kraker kemiriyorum araba tıklım tıklım birtane kız başımızda gözüde eşimden ayırmıyo aklıma geldikçe deliriyorum neyse yavaş yavaş boşaldı araba ama ben halen krakeri kemirip söyleniyorum kızda önümüzdeki koltuğa oturmasınmı neyse bu arada beim krakerim bitti yolda
5dk falan kalmış inmemize ben kraker olmadığı an fenayım söylenmektendede yemişim hepsini fark etmeden eşime dedim ben fena oluyorum geliyo eşim gözünü seveyim sık dişini poşette almamışım benim bir öööööööö demem var eşimin surat değişti kızın üstüne hehhehehhe biz orta koltuklarda oturuyoduk kız o orta koltuktan kendini kön kapıya bir atışı var ehheheh eşim elini tuttu kıyamam birtane benim üstüme gelmedi yarısı eşime diğer yarısı kızın üstüne heheh oh olsun bakmasaydı kocama gerçi bilinçli yapmadım ama yapmadığıma pişmanda olmadım arada eşime oldu olan :1::1::1::1::1:

ohhhh iyi olmuş yanlarında eşleri sevgilileri olanlara bakan kızlardan nefret ediyorum :47:

madem pırt anısı... :) böyle iki ayı daha doldurmamışız. malum bir kahve dükkanından kahve aldırdım sütlü falan. tabi düşünemedim işin yatma kısmını. yatağa yattım ama nasıl kıvranıyorum bir yandan da çaktırmamaya çalışıyorum. bu öküzcük de durmadan midemi ağrıttı yok bulandırdı bir daha içmeyelim falan diyor bana. derken patlama noktasına gelmiş oldum ben. ya sana bir şey sorsam dedim. sor hayatım dedi bu da. ben senin yanında her şeyi yaparım di mi dedim. tabi dedi. tamam o zaman deyip saldım. ama bekliyorum ki bi pırt falan. yaklaşık 40 saniye ritmli yellendim. çocuğun surat değişti tabi tuhaf bakıyor. rekorunu kıramam ama deyip o da salıverdi. rekoru da kıramadı :) artık tabi rahatız ama bana dün gece pırt şehnaz dedi şaka yollu yerin dibindeyiiiimmm... :)
HHhHahahhahahahah koptum gulmekennn:52:
:32::52::52::52::32:

Aşkımla 4 bucuk yıldır tanışıyoruz 2 yıldır sevgiliyiz ayrı şehirlerde oldugumuz ıcın arkadasken camdan sık sık görüşürdük..bi gün tartışıyoduk ama hangi konuda oldugunu hatırlamıyorum bende bi an sinirlendim ve hızla 'sil beni' yazdım daha doğrusu öyle yazmaya çalıştımmm sonra aşkımın yüz ifadesi değişti bana tuhaf tuhaf bakıp 'meleğim yazdıgını bi okusana' dedi meğer sil beni yazacağıma si. beni yazmışımm l yerine k koyun anlarsınızz :17: :1: Allahtan unuttu son zamanlarda o olayıı bi süre hatırlatmıştı yaniiii :27:

Son düzenleme:
Aşkımla 4 bucuk yıldır tanışıyoruz 2 yıldır sevgiliyiz ayrı şehirlerde oldugumuz ıcın arkadasken camdan sık sık görüşürdük..bi gün tartışıyoduk ama hangi konuda oldugunu hatırlamıyorum bende bi an sinirlendim ve hızla 'sil beni' yazdım daha doğrusu öyle yazmaya çalıştımmm sonra aşkımın yüz ifadesi değişti bana tuhaf tuhaf bakıp 'meleğim yazdıgını bi okusada' dedi meğer sil beni yazacağıma si. beni yazmışımm l yerine k koyun anlarsınızz :17: :1: Allahtan unuttu son zamanlarda o olayıı bi süre hatırlatmıştı yaniiii :27:

Gece gece nasıl güldümse eşim kalktı sesime allah seni ya :9::9::9:

bundan 4 yıl kadar önce sevgilimle cafede oturuyoruz :D bişeyler yemişiz çay falan içiyoruz sohbet vs derken gözüm çakmağa ilişti. şakayla yaklaşma yakarım dedm:D yak dedi... ahh karadenizliyim ben demicekti onu...:27: yaklaştırdım saçına. o da o kadar güveniyoki kuzum en ufak geri çekilmedi. puf eder söner sandm bende böle hani ucundan minicik pısss eder sandım.... kafasında jole gibi bişeyler varmış meğer bunun kafası mavi ocak alevi gibi olmasınmı...:9::9::9: bluzumun kollarıyla södürdüm:52::52::52: sonra bize bakan şaşkın korkmuş gözler ve açık ağızlar eşliğinde cafeden hızla uzaklaştık. oraya son gidişimiz oldu:D

bundan 4 yıl kadar önce sevgilimle cafede oturuyoruz :D bişeyler yemişiz çay falan içiyoruz sohbet vs derken gözüm çakmağa ilişti. şakayla yaklaşma yakarım dedm:D yak dedi... ahh karadenizliyim ben demicekti onu...:27: yaklaştırdım saçına. o da o kadar güveniyoki kuzum en ufak geri çekilmedi. puf eder söner sandm bende böle hani ucundan minicik pısss eder sandım.... kafasında jole gibi bişeyler varmış meğer bunun kafası mavi ocak alevi gibi olmasınmı...:9::9::9: bluzumun kollarıyla södürdüm:52::52::52: sonra bize bakan şaşkın korkmuş gözler ve açık ağızlar eşliğinde cafeden hızla uzaklaştık. oraya son gidişimiz oldu:D
hahahaayyy cooook güldümmm sevgilinin saçları olaydan sonra nasıl bi hal aldı merak ettimmm :9::9::9:

tüm saçlarının üst kısımları yandı sadece allahtan.. gitti kestirdi uçlarından:D:D tümü yansa kendimi affetmzdm :D ki o da affetmezdi sanrım

ay benımde aklıma geldı bıtane sımdı sızlerınkı gıbı komık olmasada:)))

sevgılımın doğum gunu yaklasmıstı bende ne alsam dıye dusunuyordum. sonra kız arkadasıma bi danışayım dedım.
mesaj yazdım ama kafam her zamankı gıbı leyla:1: mesajı kıza değil sevgilime yollamısım
ahhh nasıl utanmıstımmmm anlatamammmm :17:

Bide ilk tanıstıgımız gunler agzım süreklı kulaklarımdaydı ne dese saf gıbı heeee tamam dıyodum soyledıklerını anlayamıyodum bazen sankı beynım buharlasıp ucmus:52: o zamankı şaşkın hallerımı hatırlayınca da utanırım:37:

Back
X