ben affettim.
ama neden?
çünkü emin değildim, günahını almak istemedim.
internette bazı yazışmalarını yakaladım ama belki yanılıyorumdur diye affettim.
aklımda hep yer edindi tabi.
eskisi gibi devam etti ilişki.
neden böyle aptalca dvarandım şimdi şaşıyorum kendime.
düşündükçe kendime de kızıyorum, ona da.
adını bile duymak istemiyorum.
hep inkar etti.
ispatlarım dedi.
ağladı, yalvardı.
gözyaşlarına kandım ben de.
ama değmezmiş hiç.
ya uzman tvye sormuşsunuz çoooook komik ...uzman tv güzin ablanın yerine mi geçmiş oldu şimdi
sanırım siz aldatıldınız ve karşınızdaki adamdan hala vazgeçemiyor, aldatılmanıza rağmen devam etmek istiyorsunuz. bu yüzden de buraya bu konuyu açtınız. şimdi biri çıksa, evet ben aldatıldım ama sevgilim pişman oldu affettim şu anda herşey çok güzel bir daha asla o hatayı yapmadı beni el üstünde tutuyor, dese kalkıp o kişinin ilişkisine bakıp af mı edeceksiniz. ben bunu anladım
Bana göre her insan ikinci bir şansı hak eder , eğer pişmansa ve ikinci şans için çabalıyorsa.
Tabi önce temiz bir dayak yemeli diye düşünüyorum medeni biri olarak.
bu karakter meselesidir. karakteri olan insan aldatmaz. karakteri olmayan insansa defalarca aldatsa da kendinden utanmaz. bunu aklınızdan çıkarmayın.
bir kez hata etti bir daha yapmaz lafı aldatma için geçerli değildir. çünkü insanın bir daha yapmaması için pişman olması gerekir. Karaktersiz insansa pişmanlık duymaz, sadece kaybetme korkusu duyar. O yüzden aldatırken daha dikkatli davranır, o kadar
bu karakter meselesidir. karakteri olan insan aldatmaz. karakteri olmayan insansa defalarca aldatsa da kendinden utanmaz. bunu aklınızdan çıkarmayın.
bir kez hata etti bir daha yapmaz lafı aldatma için geçerli değildir. çünkü insanın bir daha yapmaması için pişman olması gerekir. Karaktersiz insansa pişmanlık duymaz, sadece kaybetme korkusu duyar. O yüzden aldatırken daha dikkatli davranır, o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?