Sevgilisi basak olanlar ? :):)

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
Kizlar, bu basak'lardan çekenler varmi ? yksa çok ii karakterli bi sevgili mi ? delikafadulden

bi topikte okumustum basaklardan kacanlar varmis..
merak ettim siz ne düsünüyosunuz.. ? kaydirigubbakcemile2fisfisfis

Benimki acayip mantikli düsünür herseyi, güzel konusur, etkiler insani, detayci düsünür.. ve çook tatlidir yaa :utangac:

Benimki acayip mantikli düsünür herseyi, güzel konusur, etkiler insani, detayci düsünür.. ve çook tatlidir yaa :utangac:

aynen, benimki de çok mantıklı düşünür, bazen mantığına sır erdiremezsin, başımıza gelen tek şey manığından geldi(:

ama karakterini seviyorum, kendini de :asigim: temiz kalpli, kıskanç, duygusal, biytaneym ...
:kedi: opuyorumnanaktan

Ben bir Başakzedeyim :delphin: başak erkeği kıldır.. başak erkeği çekilmezdir. başak erkeği cidden kıldır.. adamı kıl eder.. ben ağzımda "kıl oldum abi" şarkısıyla dolanıyorum bir bucuk senedir.. iyi yönleri yok mu.. elbette var.. bi kere sever tam sever.. aşk böcüğü deildir.. bi başak erkeğiyle beraberseniz geçmişi büyük ihtimalle temizdir.. öyle unutamadiği aşkları falan yoktur.. eğer sizi seviyorsa bunu da hissediyosanız bu gercekten çook büyük bir sevgidir.. bi başak erkeğinin sevdiği kadın olabilmek gercekten zor iştir.. eğer siz bi başak erkeği tarafından seviliyosanız gercekten özel bi kadınsınız.. :delphin:

ayy onların o mantiği ayyyyyyy... aşkım bana aşık mısın dediğimde "aşkta mantık yoktur o yüzden ben aşık olmam.. sevgide mantık vardır ben seni seviyorum.. her gün mantık süzgecimden geçirip ilmek ilmek işliyorum seni yüreğime " demişti.. sempatiksalakcinni yani bu derece.. gerisini siz düşünün.. her şeyde mantık arar... her şeyi sorgular.. kabus görürüm aşkım acaba neden kabus görmüş olabilirsin diye sormusluğı vardır ya insan nerden bilsin neden kabus gördüğünü.. otta pokta mantıklı bi cvp ararlar.. oyf.. çoooook seviyorum ama onu.. çoook saf çok temiz çok iyi niyetli çok ince düşünceli sevdiği zaman elini taşın altına koyan sevgisine sahip çıkan tam evlenilecek erkek.. ablamın da sevgilisi başak benim de.. ikimiz de prenses gibiyiz.. çok değer veriyolar.. kim önce gidecek belli değil ama

aynen, benimki de çok mantıklı düşünür, bazen mantığına sır erdiremezsin, başımıza gelen tek şey manığından geldi(:

ama karakterini seviyorum, kendini de :asigim: temiz kalpli, kıskanç, duygusal, biytaneym ...
:kedi: opuyorumnanaktan

kesinlikle SYM öyledirler... opuyorumnanaktan
(peki kötü huyu yoktur ins)

ayy onların o mantiği ayyyyyyy... aşkım bana aşık mısın dediğimde "aşkta mantık yoktur o yüzden ben aşık olmam.. sevgide mantık vardır ben seni seviyorum.. her gün mantık süzgecimden geçirip ilmek ilmek işliyorum seni yüreğime " demişti.. sempatiksalakcinni yani bu derece.. gerisini siz düşünün.. her şeyde mantık arar... her şeyi sorgular.. kabus görürüm aşkım acaba neden kabus görmüş olabilirsin diye sormusluğı vardır ya insan nerden bilsin neden kabus gördüğünü.. otta pokta mantıklı bi cvp ararlar.. oyf.. çoooook seviyorum ama onu.. çoook saf çok temiz çok iyi niyetli çok ince düşünceli sevdiği zaman elini taşın altına koyan sevgisine sahip çıkan tam evlenilecek erkek.. ablamın da sevgilisi başak benim de.. ikimiz de prenses gibiyiz.. çok değer veriyolar.. kim önce gidecek belli değil ama

Offff seninkide acayiiip mantikliymis caniim, allah sabir versin kaydirigubbakcemile3
( baska kotu huylari yoktur umarim) mutlu olun ins burcucum

eğer sizi seviyorsa bunu da hissediyosanız bu gercekten çook büyük bir sevgidir.. bi başak erkeğinin sevdiği kadın olabilmek gercekten zor iştir.. eğer siz bi başak erkeği tarafından seviliyosanız gercekten özel bi kadınsınız.. :delphin:

aynenn ... :asigim: opuyorumnanaktan

aynen titizliği ve inadı.. başka kusuru yok.. ama kendi sürekli kusur arar.. her şeyi eleştirir.. alıştım ama ben.. her gün bişeye kulp bulur.. hiç bişeyi tam anlamıyla beğenmez.. bi eksiği mutlaka vardır.. ama kendileri eleştirilmekten nefret eder.. bi başak erkeğini sakın eleştirmeyin aman haa aman haaa valla burnundan dumanlar çıkar demedi demeyin kaydirigubbakcemile3

aynen titizliği ve inadı.. başka kusuru yok.. ama kendi sürekli kusur arar.. her şeyi eleştirir.. alıştım ama ben.. her gün bişeye kulp bulur.. hiç bişeyi tam anlamıyla beğenmez.. bi eksiği mutlaka vardır.. ama kendileri eleştirilmekten nefret eder.. bi başak erkeğini sakın eleştirmeyin aman haa aman haaa valla burnundan dumanlar çıkar demedi demeyin kaydirigubbakcemile3

simdilik pek bi inatligini görmedim :):) ( elestiriye gelince bu dogru amcam da basaktir oda herseyi elestirmeyi cok sever.. bunu soylemekten utanmaz :) :mymeka: bazen kirici olmasina ragmen.. tavsiyen için tsk ederim , elestirmem bende sevgilimiiii oyy yerimm onuu :asigim:
Peki seninki romantik midir?

bence bi kadının başına gelen en güzel şey başak erkeği çok romantik kibar ölümüne sever sakinliği sever kocacımda başak ben çok mutluyum 3 yıldır maşallah uyum çok önemli bi ilişkide bence inşallah uyum içinde yaşar gidersiniz :)))))

simdilik pek bi inatligini görmedim :):) ( elestiriye gelince bu dogru amcam da basaktir oda herseyi elestirmeyi cok sever.. bunu soylemekten utanmaz :) :mymeka: bazen kirici olmasina ragmen.. tavsiyen için tsk ederim , elestirmem bende sevgilimiiii oyy yerimm onuu :asigim:
Peki seninki romantik midir?

benim ki romantik ya, bu romantiklik konusundan benim gibi olan var mıdır falan diyordum, onu tanıyınca kendimin romantik olmadığını anladım =))) bayanssulusmile zemuszemus

Benim sevgilim başak çok eleştiricidir çok mantıklı düşünür başta pek anlaşamıyordum onunla ama yavaş yavaş alıştım çok tatlı geliyor bana çok seviyorum :)

oooo benim sevgilim çook romantiktir.. :asigim: ay dönümlerimizi bile kutlar aşkım 14 ay oldu 15 ay oldu diye :asigim: 7. ayımıza girince bana masa hazırlamıştı.. şarap almış mumları yakmış bizim şarkımızı açmış.. tabi benim haberim yoktu.. eve bi girdim işik kapalı.. neyse mutfağa bi girdim oyy oyy ne göreyim :asigim: bi iki tane bana armağan ettiği şarkı var onları açar herkesin içinde dansa kaldırır beni evin içinde :asigim: ben odunumdur biraz.. idare ediyoruz işte.. bi de geçen hafta isimlerimizi yazdırmış telle. telden bisiklet yaptırmış üstüne kalp içinde isimlerimiz :asigim: beni öpmeden aslaa uyandırmaz aslaa.. hele onun istediği gibi olsam sivri dilimi biraz köreltsem yollarıma kırmızı halılar serecekmiş... ama dedim ya bende accık odunluk ve cadılık vardır..

Benim Sevgilimde başak burcu ve özelliklrini acayip taşıyo çok detaycı bazen beni
deli ediyo ama yidene çoook SEVıYORUM :kedi:

bence bi kadının başına gelen en güzel şey başak erkeği çok romantik kibar ölümüne sever sakinliği sever kocacımda başak ben çok mutluyum 3 yıldır maşallah uyum çok önemli bi ilişkide bence inşallah uyum içinde yaşar gidersiniz :)))))

Çok güzel ifade etmişsiniz , düşüncelerinize katılıyorum alkisalkisalkis

Benim kocişim de bu wersiyondan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back
X