• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi basak olanlar ? :):)

yani ben anlamıyorum bi insan bu kadar mı ilgisiz olur seni çok seviyorum diyo ama mesajlaşmak istemiyorum sıkılıyorum diyo istiyoki kendi kafama göre yaşıyim arkadaşlarımla batak oyniym fm pes oyniyim aksama kadar onlarla takıliyim ama sende dur bi kenarda.okulda görünce sağolsun gelip öpüyo.off offf kafayı yedirtti bana ki bu şahıs 21 yaşında

günlerce konuşmuyoruz bide bi haftadır konusmuyoruz.diyoki bu zaman kadar hep ben senin dediğini yaptım gel dedin geldim git dedin gittim içine çektin beni boğdun ama artık yok.bazen sarsmak istiyorum onu oooooffffffffffffffffffffffffffffffff.bütün erkekler odunlaşır ama başak burcu erkekleri müthiş aşk yaşatır ilk aylar sonra buz gibi soğurlar özgür olmak isterler.geberin :(

Benimkinin burcuda basakti ama hic memnun degildim ana kuzusuydu! Ezikti! Pimpirikli! Agir! Uyuz! Konu acmistim dugune 4 gun kala ayrildik diye bundan 2 hafta once bak oku :)

benim sevgilim başak burcu benim gibi <3
doğallığı acayip severler yanında raht olmanı kendin olmalı efendiğili hanımlığı ya biraz garip başak değişekndir düşüncelidir karmasardır bazıları soğuk durur uzaktan ama yakınlaştıkça sıcaklığını hissedersin yalancı olabilir dikkat bazıalrı mükemmeliyetçi gerekten ortak yön olması çok önemli . yani ben kusur bulamıyorum iyi insansalrdır

Back
X