• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi basak olanlar ? :):)

benımde sevgılım basak burcu ve bugune kadar karsıma cıkan en mukemmel ınsan dıyebılırım opuyorumnanaktan
cok ınce dusunur benım sevgılım cok tatlıdır sevgısını oyle guzel gosterır kı içini eritir insanın opuyorumnanaktan el ustunde tutar benı hep korur cok mantıkldır dedıgınz gbı herseyde bı mantık arar canım o benım canım ya
ama cok kurar mesela kızlar mesela ben ogun arkadaslarımla dısarı cıkmısım arıyo acmıyorum dıyelım resmennnn fılm senaryosu yazar kafasından arabayla kaza yapmamdan baslar hastanede bitirir olayı kendını yer bıtırır o telefon acılana kadar
ama cok tatlıdır cok esprılıdır dedıgınız gbı cok durust ve sadıktır allah tamamını erdırır ınsallah :Saruboceq:

benımde sevgılım basak burcu ve bugune kadar karsıma cıkan en mukemmel ınsan dıyebılırım opuyorumnanaktan
cok ınce dusunur benım sevgılım cok tatlıdır sevgısını oyle guzel gosterır kı içini eritir insanın opuyorumnanaktan el ustunde tutar benı hep korur cok mantıkldır dedıgınz gbı herseyde bı mantık arar canım o benım canım ya
ama cok kurar mesela kızlar mesela ben ogun arkadaslarımla dısarı cıkmısım arıyo acmıyorum dıyelım resmennnn fılm senaryosu yazar kafasından arabayla kaza yapmamdan baslar hastanede bitirir olayı kendını yer bıtırır o telefon acılana kadar
ama cok tatlıdır cok esprılıdır dedıgınız gbı cok durust ve sadıktır allah tamamını erdırır ınsallah :Saruboceq:

Insallah canim cok dogru yazmissin hepsi dogru gercekten zemuszemus
sansliyiz bizz yaa .. kaydirigubbakcemile5

ayy kızlar benim sevgilimde başak çok mutluyum nazar değmesin:-).bi kere çok esprili duygusaldır çok sahiplenir bu yüzden çok kıskanır.cömerttir düşüncelidir.bana çok güven veriyo en önemliside bu die düşünüyorum.tek kötü özelliğide biraz fazla kıskanç

eveeet benimki de başak.her gün ayrı huyu için şükrediyorum allaha.çok düşünceli,mantıklı açıkladığımda herşeyi kabul eden tabi mantığına uymadığında da etmeyen:)kesinlikle çok sadık,sevgisini çok iyi gösteren,vicdanlı,düşünceli sabırlı azimli ne bilim işte harika insan o.
e var mı kötü yönleri tabi ki var.bazen işine kendini fazla kaptırıyo beni bile unutuyo:) telefonu açmadığım zaman kesin ölmüşümdür ya da başıma kötü bişey gelmiştir.ben de öğrendim ondan kurgulamayı:) allah kavuşmamızı nasip etsin inşallah.inşallah evlendikten sonra da hep böyle gider.

bende yaklaşık 14 yıldır başak erkeğiyle birlikteyim..kafamçokkarıştı:delphin:
bunun 6 yılı flört 8 yılı evlilik...ve başardım başardım :))):asigim::lepi:
evet çok zor,titiz,ince düşünen zor bir burç,ama istenilince yapılıyor ....yerimseniben
bayanların elinden ne kurtulur ki zaten,aferin bizealkisalkisalkis:enbuyukkk:

kızlar koç aslan ya da yay burcuysanız bir başak erkeği ile anlaşmanız çok zor, ben koç burcu olarak sanki özenle seçmiş gibi sürekli başak erkeklerine denk gelmekteyim, o ilgisiz halleri nedense bu saydığım burçlara çok çekici geliyor, zaten koç ya da aslan kadınının aklında yer etmek için ilgisiz olmak gerekiyor, bu arkadaşlar da böyle ya da bana hep ilgisizler denk geldi. malesef o ilgisizlikleri ve uyuşuklukları ile bütün yaşam enerjimi sömürdüler. yazılanları okuyunca çok şaşırdım hiç şikayet eden yok mu ya? özellikle koç ve aslanlar...?

ben koçum canım. benim sadece erkekler değil kız arkadaşlarım hatta çalıştığım dönemde beni seven öğrenciler bile % 60 başaktır. ama benim yükselenim başak ve daha çok başak özelliği gösteririm.iyi de anlaşırım çok da severim bu detaycı başakları.ama ilgisizliği baştan baya sorun oldu aramızda.şimdi ayrı yerlerdeyiz 2 yıldır görüşemedik tövbeler ediyo bi daha ilgisiz bırakmam seni anladım hatamı ben ne safmışım beraber olduğumuz günleri değerlendirememişim diyo bakalım görcez:) ha bi de biraz laf söledim ben başkalarının sevgililerine mi özenim onları mı geçirim aklımdan keşke benim sevgilim de böyle olsaydı diye dedim.anladı hatasını.

anlatığınız özellikleri taşıyorum.. çünkü kocişim değil ben başakımkaydirigubbakcemile3demekki başakta kadın erkek farketmiyor, aynı özellikler var..

detaycı, kurgucu, otta mokta mantık arar, sadık sevgilidir, sabırlıdır, ama o sabır biranda taşar ve herşey biter, nefretin alasını sevgisinin alasını bilir, duygusaldır, empati yapmayı sever, saygılıdır, taktı mı takar..

şanslısınız kızlar.. :jeyyar:

basak burcuyum bence zor bır burc erkegını bılemem ama bayanı zor...
katı kuralları vardır değişmez kıncıdır bıraz soguk ve mesafelıdır...
ama asırı durust ve guvenılırdır dıyebılırım:))

benim de sevgilim başak burcu ben çok inatçıyımdır o benden inatçı:)
ama olsun birbirimizin inadını çeke çeke yaşayıp gidiyoruz:asigim:

basak burcuyum bence zor bır burc erkegını bılemem ama bayanı zor...
katı kuralları vardır değişmez kıncıdır bıraz soguk ve mesafelıdır...
ama asırı durust ve guvenılırdır dıyebılırım:))

sen Benim sevgilimin dişi versiyonusun o zaman canım.. soğuk ve mesafelidir.. öyle her şeyi söyleyemeyiz..Buz giBi Bi Bakış atar donar kalırız.. kincidir, ama kin tuttuğu insanların bile dedikodusunu yapmaz.. çok da dürüsttür..içinde ne varsa söyler, aman kırmayayım diye söylememezlik etmez..

evet canım ya bende mesela bırını gorurum sokakta ama cok abartı bısey gymıstır derımkı askım suna bak ne gıymıs o bana hayatım deme ole bıze ne der hıc konusmayı sevmez baskalarının hakkında
ona kotu bısey yapan bırının hakkında da bosver bız ole konusmayalım der ettıgını bulur der
canım yaaaaaa opuyorumnanaktan

aynen yaaa dedikodudan nefret eder... mesela Bir arkadasıma sinirlenmiş olayım ona anlatayım.. Bana der ki yüzüne söyle aynen bunları arkasından konuşmasempatiksalakcinni

kendisi de doğrucu davuttur, birinin bi hareketinden gıcık almışsa mutlaka yüzüne söyler, kim olursa olsun.. içi dışı Birdir kimsenin arkasından konuşmayı sevmez.. kimseyi arkasından çekiştirmez, o Bu ortamda olsun yüzüne söyleyelim der.. halBuki Ben eski Nişanlımla elimize çekirdek alıp dedikodu yapmaya Bayılırdık sempatiksalakcinni Bunda hasret kaldım dedikoduyaaa.. Bi de Beni azarlıyor izin vermiyor...

Baklava senin kaynın istisnaymış canım.. Benım sevgilim, eniştem, en yakın dostum kardeşim dediğim insan Hep Başak Burcu.. üçünün de karakterine Bayılırım.. Ama ikizler erkeğiyle Boğa erkeği Benden uzak olsun..

Back
X