• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi basak olanlar ? :):)

Ben başak burcuyum da duygusal vs degil denir evet öle ama içindeki ateşi ortaya çıkarırsan gerçekten tutkulu bir aşığa dönüşebilir. Biraz çaba biraz gayretle:))

Bende başak sevgilisi olanlardanım..

Mantık,eleştirici,inat olmazsa olmazlarımız..

3 senedir mantık kelimesinin geçmediği bir tartışmamız , konumuz olmadı kaydirigubbakcemile3

Başıma gelen en güzel şeydir benim başağımsırnaşık şey

valla ben balık, o başak olunca işler biraz karışıyor -tatlicadiarzu- tam zıt burcuz. yeni evliyken eleştirilmedik tek bir noktam kalmadı (sevgiliyken hiç eleştirmedi ama tüm detayıyla araştırdı beni), kendisi çok gerçekçi, mantıklı, dünyanın en akıllısı, en düzgünü, en başarılısi iken ben daha çocukmuşum, hayalciymişim, dünyanın gerçeklerinden bihabermişim... ah o günler... ha bu arada özellikle iş konusunda eleştirin bakalım neler oluyor. hiç titiz değil, titizliği iş konusunda. isterse çok romantik ortamlar yaratabilir, senin beğenilerini ve zaaflarını çok iyi bilir ve bunları çok iyi kullanır. birgün siz onu, o sizi tanırsanız çatışmak yerine anlaşmaya başlarsınız. sevgisi aşkı çok büyüktür, sadakata önem verir, dürüstlükten ödün vermez, gözünden hiçbir şey kaçmaz, bildiğim doğrudur fikrinden caymaz. başak erkeğiyle sevgili olmakla başak erkeğiyle evli olmak çooooook farklı şeylerdir çünkü ikisinde beklentileri ayrıdır bu sebeple evlenince değişmeleri doğaldır...

Bende başak sevgilisi olanlardanım..

Mantık,eleştirici,inat olmazsa olmazlarımız..

3 senedir mantık kelimesinin geçmediği bir tartışmamız , konumuz olmadı kaydirigubbakcemile3

Başıma gelen en güzel şeydir benim başağımsırnaşık şey

mantık mantık mantıkkkk .... =)))

bence bi kadının başına gelen en güzel şey başak erkeği çok romantik kibar ölümüne sever sakinliği sever kocacımda başak ben çok mutluyum 3 yıldır maşallah uyum çok önemli bi ilişkide bence inşallah uyum içinde yaşar gidersiniz :)))))

=))) inşAllah inşAllah amiinnn opuyorumnanaktan

Benceçok ideal erkek tipleri başak erkekleri.
titizler, nazikler, romantikler :) ınatçılar mı bilmem.
Ben şahsen Başak burcuyum.Erkekleride bayanları gibimi bilmiyorum tam.
Eşime soracak olursanız asla başakla bşirşey yapmayın.
Mükemmeliyetçi, asabi, inatçı vs. der.
Bana gıcık mı oluyor ki bu adam :)

Mantık olayı ilgimi çekti, bende hep bunu sokarım cümlelerime :)

Bende başağım.Ben bile ne kadar zor bir insan olduğumun farkındaydım.Bu kadar mükemmelliyetçi,her şeyi inceleyen,didik didik eden,sabırız,eleştirici bir burç daha yok sanırım.

Eşim seni boşarsam bir daha asla başak burcu kadının yanından geçmeyeceğim diyor.: ))

Allah kolaylık versin sana da : ))

ben de bişeyi fark ettim kızlar.. başak erkekleri sadakate çook önem veriyor.. hatta bi yerde okumuştum evliyken eşini aldatmayı asla akıllarından geçirmezlermiş.. çünkü huzurlu ve dingin bi ilişkiyi tercih ederlermiş.. heyecanlı kaçamakları hiç sevmezlermiş.. umarım doğrudur.. ama gercekten de sadakate çook önem veriyolar.. evlilik kurumuna çok değer veriyolar.. boşanmayı da hiç istemezmiş başak erkekleri.. bi kere aradiği kadını buldu mu kaybetmeyi göze alamazmış..

kızlar koç aslan ya da yay burcuysanız bir başak erkeği ile anlaşmanız çok zor, ben koç burcu olarak sanki özenle seçmiş gibi sürekli başak erkeklerine denk gelmekteyim, o ilgisiz halleri nedense bu saydığım burçlara çok çekici geliyor, zaten koç ya da aslan kadınının aklında yer etmek için ilgisiz olmak gerekiyor, bu arkadaşlar da böyle ya da bana hep ilgisizler denk geldi. malesef o ilgisizlikleri ve uyuşuklukları ile bütün yaşam enerjimi sömürdüler. yazılanları okuyunca çok şaşırdım hiç şikayet eden yok mu ya? özellikle koç ve aslanlar...?

ben de bişeyi fark ettim kızlar.. başak erkekleri sadakate çook önem veriyor.. hatta bi yerde okumuştum evliyken eşini aldatmayı asla akıllarından geçirmezlermiş.. çünkü huzurlu ve dingin bi ilişkiyi tercih ederlermiş.. heyecanlı kaçamakları hiç sevmezlermiş.. umarım doğrudur.. ama gercekten de sadakate çook önem veriyolar.. evlilik kurumuna çok değer veriyolar.. boşanmayı da hiç istemezmiş başak erkekleri.. bi kere aradiği kadını buldu mu kaybetmeyi göze alamazmış..

doğrudur olumunekankayizsmile

gerçekten öyle. sırf bu sebeple evlenilir bu adamlarla. çoz zor evlenmelerinin bi sebebi de bu olabilir mi, çok inceleyip en mükemmelini bulduktan sonra evlenmeye kara veriyorlar çünkü onun son olmasını istiyorlar.

bir de benim anlamadığım eşim ilk evlendiğimizde o kadar kıskançtı ki anlatamam. bi gün bi etek ve çizme giyip onun işyerine gitmiştim, diz kapağımın ortasına geliyordu etek 4 parmak falan bacağım görünüyor. adam kıyametleri koparttı, suratı düştü, dünya başına yıkılmış gibi. arkadaşım ben bu eteği mevlütlerde giyiyorum demişti düşünün kaydirigubbakcemile3 vee aradan 2,5 sene geçti, geçen bir yemeğe gittik ben baya baya mini bir elbise giydim, dar tiriko altına yarı kalın bir çorap ve topuklu ayakkabı giydim, çok güzel bir makyaj ve saçlarımı topuz yaptım. aynı adam hiç mesele yapmadığı gibi sadece wc ye beni yalnız göndermedi. elbisem içinde, çok güzelsin ama bu seksiliği sadece kendim görmek istiyorum ben yaa dedi. aradaki fark nasıl sizce??? bu nasıl oluyor, genel anlamda o anlamsız kıskançlığı bariz biçimde azaldı. bunu bana bi açıklayıverin başakları tanıyanlar...

gerçekten öyle. sırf bu sebeple evlenilir bu adamlarla. çoz zor evlenmelerinin bi sebebi de bu olabilir mi, çok inceleyip en mükemmelini bulduktan sonra evlenmeye kara veriyorlar çünkü onun son olmasını istiyorlar.

bir de benim anlamadığım eşim ilk evlendiğimizde o kadar kıskançtı ki anlatamam. bi gün bi etek ve çizme giyip onun işyerine gitmiştim, diz kapağımın ortasına geliyordu etek 4 parmak falan bacağım görünüyor. adam kıyametleri koparttı, suratı düştü, dünya başına yıkılmış gibi. arkadaşım ben bu eteği mevlütlerde giyiyorum demişti düşünün kaydirigubbakcemile3 vee aradan 2,5 sene geçti, geçen bir yemeğe gittik ben baya baya mini bir elbise giydim, dar tiriko altına yarı kalın bir çorap ve topuklu ayakkabı giydim, çok güzel bir makyaj ve saçlarımı topuz yaptım. aynı adam hiç mesele yapmadığı gibi sadece wc ye beni yalnız göndermedi. elbisem içinde, çok güzelsin ama bu seksiliği sadece kendim görmek istiyorum ben yaa dedi. aradaki fark nasıl sizce??? bu nasıl oluyor, genel anlamda o anlamsız kıskançlığı bariz biçimde azaldı. bunu bana bi açıklayıverin başakları tanıyanlar...
ben başak erkeğiyle 11 yıldır evliyim
dediklerin çok doğru nişanlı ve yeni evliyken dünyayı dar eden adam 4-5 sene sonra u dönüşüyle döndü bende neden diyorum demek başakdan dolayıymış:))

ben başak erkeğiyle 11 yıldır evliyim
dediklerin çok doğru nişanlı ve yeni evliyken dünyayı dar eden adam 4-5 sene sonra u dönüşüyle döndü bende neden diyorum demek başakdan dolayıymış:))

ilahi maytap kaydirigubbakcemile3 demek ki benimkine özel bişey değilmiş.

valla ben balık, o başak olunca işler biraz karışıyor -tatlicadiarzu- tam zıt burcuz. yeni evliyken eleştirilmedik tek bir noktam kalmadı (sevgiliyken hiç eleştirmedi ama tüm detayıyla araştırdı beni), kendisi çok gerçekçi, mantıklı, dünyanın en akıllısı, en düzgünü, en başarılısi iken ben daha çocukmuşum, hayalciymişim, dünyanın gerçeklerinden bihabermişim... ah o günler... ha bu arada özellikle iş konusunda eleştirin bakalım neler oluyor. hiç titiz değil, titizliği iş konusunda. isterse çok romantik ortamlar yaratabilir, senin beğenilerini ve zaaflarını çok iyi bilir ve bunları çok iyi kullanır. birgün siz onu, o sizi tanırsanız çatışmak yerine anlaşmaya başlarsınız. sevgisi aşkı çok büyüktür, sadakata önem verir, dürüstlükten ödün vermez, gözünden hiçbir şey kaçmaz, bildiğim doğrudur fikrinden caymaz. başak erkeğiyle sevgili olmakla başak erkeğiyle evli olmak çooooook farklı şeylerdir çünkü ikisinde beklentileri ayrıdır bu sebeple evlenince değişmeleri doğaldır...

sevsevil bende Balik burcuyum sevgilim Basak .. bnde zit burçlar diye okumustum , ve uzulmustum ama simdiye kdr ii anlasiyoruz allaha sukur.. :) hihiii :nazar:
Basak olsun ne yazar , SEVIYoooruuummmm !! :asigim::asigim: napiimm :kedi:
tatliiimiiii , haa bisey sorcam kizlar topik sahibi olarak , basak erkekleri nelerden hoslanirlar en cok ? fisfisfis

sevsevil bende Balik burcuyum sevgilim Basak .. bnde zit burçlar diye okumustum , ve uzulmustum ama simdiye kdr ii anlasiyoruz allaha sukur.. :) hihiii :nazar:
Basak olsun ne yazar , SEVIYoooruuummmm !! :asigim::asigim: napiimm :kedi:
tatliiimiiii , haa bisey sorcam kizlar topik sahibi olarak , basak erkekleri nelerden hoslanirlar en cok ? fisfisfis

evet canım yaa sevgililik döneminde ne muhteşem ve etkileyicidir onlar, vazgeçemezsin. evlenincede bi şikayetim yok Allah şükür mutluyuz ama sevgililik gibisi yokk.

benim hayatımın anlamı canım kocişim de başak.10 yıldır tanısıyoruz.3 yıl çıktık 7 yıldırda evlıyız.ilk gün nasıl aşkını sevgısını gösterdıyse şimdıde aynı.çok romantık,hıçbır özel gunu unutmaz,süprızlere bayılır en önemlısı kızlar başak erkeği arkadasında dedıgı gıbı çok sadık çunku gercekten onların hayatında tek bır kadın var o da sevdıgı kadın.dıgerlerını görmezler bile.mutlu olmak ıstıyorsanız başak erkeği derim.eşim aşırı tıtız ve temız.bı erkegın hıjyene dıkkat etmesı kadar da güzel bışiy yok bence.

Kizlar karar degistirdiim , acayip çooook Inatçi yaaaa ..:umursamaz:
BU kadar inatçisini da Görmemistim hiiç , dedigiim dedik çaldigim duduk sanki, yaa hiç bildiginden sasmiyo.. illa onun dedigi olucak !! (mis gibi) :olmaz:
ohooo bu inat olmaz ( bende cok inatciyim balik burcu yukselen akrep 'im) dayanamam ben boyle.. =/ kizarim banane :oklava:
sizde de boyle var mi ?

Back
X