hahaha:)kendi yazdığımı okuyorum sandım bi an.aynen öle canım gerçekten sanırım ikimizin burcunun koç olması eşlerimizinde başak olması bizi bu kadar benzer kılan..

dediklerin çok doğru sana moral vermek için yazmadım inan gerçekten dediğim gibi davranırsan çünkü sende koçsun inan bana herşey yoluna girer..sana akıl vermek haddim değil tavsiye nacizane yanlış anlama..bende ilk zamanlar çok zorlandım dedimya biz evlenince tanıdık birbirmizi çok titiz benimki aşırı detaycı adamı deli eder..kafaya bişey takmışsa günlerce düşünür hindi gibi benimde bişeyi içimde tutmam çok zor ne o öle hindmiisn derim alınır tersler

ama napıyım gerçekten insanın diyesi gelir

duramaz o pozisyon karşısında

herneyse..dediğin gibi biz alıngan,dik başlı,lafını sakınmayan sabırsız aceleci insanlarız malesef.her burcun kötü yanı var.aslında başak ile koç çok iyi anlaşır ama nasıl mı yoluna gidersen..onun dışında sakin sessiz kafasına vur ekmeğini aldır başak çocuk gibidir hemen kanar iki tatlı söze kötülük bilmez.koç seninde dediğin gibi başağın sevmediği eleştirdiği huyun varsa onu yapmayarak yada bi süreliğine unutarak yada daha az yaparak başağın gönlüne girersin inan bana ozaman senden iyisi senden mutlusu olmaz.tecrübe ile sabit..ben şahsen yaşıyorum eşim banada şu huyundan vazgeç herşey mükemmel olucak der hep ama huy değişmiyor baktım birara böle olmucak dediği gibi yapmaya karar verdim daha alttan aldım içm içimi yese de sustum.hatta onun bunu kötü niyetle yapmadığını düşündüm hep ki öleydi ve bana bi yumuşak başlılık geldi olgunlukla karşıladım herşeyi çünkü onun burcu buydu ve elinde değildi ve bilerek severek beni kırmıyordu bunu biliyordum her seferinde her tartışmada bunu aklıma getirdim ve daha ılımlı daha olgun davrandım eskiye göre, kıscası o değil ben değiştimm.ha bu arada o da değişti aslında çook çok sabırlı..daha dikkatli davranıyor konuşurken..ağzıma geleni saysam karşılık vermez sinirl isem biraz karşılık verip sonra sakinleşmemi bekler yoksa ben ceketimi alır çıkarım bilir , çıkar-dım:)bilir bunu

kısacası canım, onun istedği gibi davran bir müddet, ama bunu kendin için yap ilşkinizin sağlığı için inan bana o da sendeki değişimi farkedicek fedakarlık yaptığını hissedip sana daha çok bağlınacak bunun sonucu olarak kavgalarınız daha yüzeysel ve kısa sürecek hatta kavga bile denemez

seni gerçekten sevdiğinden şüphen olmasın ha birde sana ne kadar umursamaz üzülmüyomuş gibi gelsede senden daha fazla içi içini yiyordur kavga sonrası başak belli etmez içinde yaşar

sevgiyle kal..