- Konu Sahibi esmergirl356
Benimkide basak ama bende basagim :))) uyku konusunda bende cok cekiyorum ya hatta devamsizliktan dersi seneye kaldi nasi bitcek okulu
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o doğru valla sizde belirgin bi ışık görmedikçe hayatta açılmaz başaklar. diyelim ki ilginizi belli ederken onlara göre biraz abarttınız yoooooo olmadı o zman da olmaz....onun değer yargılarını bilip ona göre davranmalısınız.benim sevgilim değil ama (inşallah o da olur bir gün) sevdiğim adam başak. platonik olunca böyle yazdıklarınızı okurken onu hayal ettim ağzım kulaklarımda okudum vallahi :))
ve erkeklerde en sevdiğim burç başaktır kızlar. böyle efendi oluşları yeter zaten bee :) hiç karşıma çıkmamıştı beni etkileyen bir başak, hep abim kardeşim dediğim insanlar başak oldu o yüzden tanırım başakları severim de. ama ilk defa bir başağı seviyorum. merak ettiğim şey bu kadar ketum insanlarla ilişkiniz nasıl başladı kızlar? yani başaklar için hep ilişkiyi karşı taraf başlatır sevdiğini söylemezler filan deniyor. siz ne yaptınız da sevgili oldunuz/evlendiniz bi söyleyiverseniz![]()
o doğru valla sizde belirgin bi ışık görmedikçe hayatta açılmaz başaklar. diyelim ki ilginizi belli ederken onlara göre biraz abarttınız yoooooo olmadı o zman da olmaz....onun değer yargılarını bilip ona göre davranmalısınız.
benim de eşim başak ay lav yu başaaaaak aylav yu başaaaaaaaaaak!!!
hayatta değişmem başka bi burca ,hep en sevdiğim insanlar başak olmuştur.![]()
biraz özel olacak ama, sizin ilişkiniz de mi sizin attığınız adımla başladı peki? yaa ben de çok seviyorum başaklarıııııı!! üstelik ben de burda yazanlar gibi başaklarla uyuşamayan bi burcum; ikizlerim. ama çok severim başakları dediğin gibi aylavyuu başak!!
hani ben de kesinlikle ilgilenmiyor gibi takılıyorum bir ilgim yok, hatta o adım attı bana biraz. ama soğuk da durmuyorum ilgilenmiycem derken. onun ilgisine açığım gibi bişey benimkisi![]()
benim sevgilim değil ama (inşallah o da olur bir gün) sevdiğim adam başak. platonik olunca böyle yazdıklarınızı okurken onu hayal ettim ağzım kulaklarımda okudum vallahi :))
ve erkeklerde en sevdiğim burç başaktır kızlar. böyle efendi oluşları yeter zaten bee :) hiç karşıma çıkmamıştı beni etkileyen bir başak, hep abim kardeşim dediğim insanlar başak oldu o yüzden tanırım başakları severim de. ama ilk defa bir başağı seviyorum. merak ettiğim şey bu kadar ketum insanlarla ilişkiniz nasıl başladı kızlar? yani başaklar için hep ilişkiyi karşı taraf başlatır sevdiğini söylemezler filan deniyor. siz ne yaptınız da sevgili oldunuz/evlendiniz bi söyleyiverseniz![]()
uyku konusunda size katılıyorum kızlar , evlensek beni evden kaçırsalar duymaz o derece![]()
hahaha:)) o ayrı bir muamma canım benim eşim çok zor beğenir ,allahımmm! böyle herşeyi didik didik eder ince eler sık dokur abartmıyorum gerçekten öyledir..insanı çileden çıkarır bende bazen kafam bozulunca eşime derim ya aşkitoo sen beni nasıl beğendin :))güler aslında zor beğendiğine göre bende kendimi değerli ve özel hissederim.ama içten içede merak ederim...evlilik teklifine gelince ilk adım tabiki ondan geldi ben koçum zor yani öyle teklif ilk adım falan:))iki ay çıktık o da benim zorumla yani iki ay zor beklettim başladı evlenelim demeye:))valla çıktığımıızın 5.günümüydü neydi:))zaten başak burçları çok zor beğenip zor karar verdikleri için ya bekar kalırlarmış ömürleri boyunca yada geç evlenirlermiş amma velakin uygun kadını bulduklarında kaçırmak istemezlermiş,isebiran bile beklemez evlenenmek isterlermiş benimki tam da bu hesap:) herif dedi hemen tamamdır sen benm aradığım hatunsun evlenme dairesine yürrüüüböle işte biraz tuhaf biraz gıcık biraz sinirbozucudur başaklar ama özünde iyi,iyi niyetli ve sakindir
ve en önemlisi çoook sadıktır
maşşalah
![]()
evet ilk adımı ben attım ama gerisini hep o ... sonradan kılımı bile kıpırdatmama gerek kalmadı
madem ki ondan da bir adım gelmiş (hemen pes ederler çünkü) fazla uzak durmayın bence
rica ederim ne demek '' Allah sevenleri ayırmasın''aman aman yok adım atma konusunda iyi değilimdir ama uzak tutmuyorum kendimi. görüştüğümüz zamanlar iyi gibiyiz zaten daha yeni olan bi şey
teşekkür ederim bu aradaa sana bidee denizim_85'ee :)
benim sevgilimle 1 yıl aynı sınıfta okuduk o benim yüzüme son 2 ay baktı ondan önce sıfırve ben belli ettim ilk başta çok iyiydi de şimdi odun hatta bi orman bazen çıldırıp yastık yorgan dişliyorum
:95:
A a saka gibi
Gercekten de hep biz ilk adimi atmak zorundaymisiz
Nisanlim Basak o begenmisti beni ama cikma teklifini ben yaptim![]()
![]()
Burc yorumlarindada yazardi hep ilk adimi karsi taraf atar diye![]()
eveet eveet valla ilk iş burç yorumlarına bakmak oldu zatenve hep diyor ki ilk adımı siz atmaya hazır olun. valla adım atmaktan ziyade hoşlandığımı belli etmeye çabalıyorum kendi çapımda ama bakalım ne olacak kızlar dua edin ya
![]()
başak da zor başak sevmek de..
Insallah gönlünce olur hersey Amin
basak sevdimi cok sever gercekten sever ama belli etmez ah ah neler cekmedim![]()
Tanidikca anlarsin onu kendini anlatmaz pek cogu seyi icinde yasarben teraziyim cok konusurum
yavas yavas o da basladi konusup icini dökmeye
![]()
Herseyin hayirlisi olsun insallah cümlemizin hakkinda Amin![]()
ben de aynıyım ikizlerim çok konuşurumama bizimki çok sessiz sakin efendi görünse de biraz muhabbet etmeye başladık ikimiz, gayet konuşuyor yani şimdilik pek sıkıntı hissetmedim :) konuya ben yön veriyorum gibi nerden nereye birsürü muhabbet ettik canım ama konuşmayacak olsa kısa keserdi dimi :)
amiin her şeyin hayırlısı tabi ki