ben de bogayım ve bır boğa olarak yanıt verıyım evet kesınlıkle sabahları çok huysuzuz kımseyle sabahları konuşmak ıstemıyorum eger konuşursamda sert yanıtlarla konuşuyorum bu ıstemdışı oluyor.
evet yanı der ama ters konuşursada şimdi uykudan kalktım bıde bunla mı uğraşcam dıye ınsan düşünüyor malesef.
ben yengecimm , ve inatçıyım
ama haklı olsam da ne kadar geveze olsam da ona sökmüyor sonuçta haksız çıkıyorm yınekaydirigubbakcemile nası becerıyorum bnde anlamıyorm ama
ama sabırlı olduklarından eminim test ettim onayladım ben :lepi:
o sinirleninceye kadar ben konuşabildiğim kadar konuşuyrm haklı cıkabildiğim kadar cıkıyom , sinirlenene kadar kabul etti etti benm haklılıgmı , sinrlendıkten snra %100 haklı olsamda yalan
bazen inadını yenemıyorm ama ben :bbo:
valla ben ikizler esim boga çok zıt kisilikler ama birbirlerini taammliyorlar ama kesinlikle bogallar evlenilecek erkkelerdir tabi bazi kötü huylarini saymassak mesela obur ,gece kalktiginda biseyler atistirma istegi duyan rahatlarina cok düskün kıskanc degilki ben isterdim azda olsa ve herzaman ne yapmasi gerketigini sölemeniz gerek ama artilari çok daha fazla herkes inatci demis ama benimki tam tersi 4 senelik evliyim her tartismayi ben baslatmısımdır haklida olsa uzatmamak için dirdirima pek katlanamadigindan ilk o özür diler kafamçokkarıştı:enbuyukkk::enbuyukkk:
bnm sevgilimde boğa burcu bende ikizler burcuyum ve 7 yıldır birlikteyiz..
tmm kıskanç ama o bana yapınca bende ona yapıorummm..yerimseniben
inat ama bana sökmüyooo...
benimde bi sorum var kızlar bir süre görüşmeyelim derse boğa sorunları sakin kafayla çözmek için yoksa daha kötü oalbilirmiş durum vs. ne yapmalı ?
bir arkadaş için soruyorum da tşk
yaa bişi sorcam özellikle evli bayanlara :kedi:
şey diyorlar boğa burcu erkekleri de cinselliğe çok düşkün olurmuş doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?