Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Sevgilisi Boğa Burcu Olan Bayanlar

sizin bogalar sabahlari huysuz agresif cekilmez oluyormu??????
bizim telefon genelde acik kaliyor, ise gittiginde konusuyoruz, daha dogrusu konusmuyoruz, susuyor. huysuz agresif oluyor, uyku semesine sanirim,

Son düzenleme:
ben de bogayım ve bır boğa olarak yanıt verıyım evet kesınlıkle sabahları çok huysuzuz kımseyle sabahları konuşmak ıstemıyorum eger konuşursamda sert yanıtlarla konuşuyorum bu ıstemdışı oluyor.

anladim :) ozaman alttan almak gerek :)
cünkü yinede askim demeyi ihmal etmiyo

evet yanı der ama ters konuşursada şimdi uykudan kalktım bıde bunla mı uğraşcam dıye ınsan düşünüyor malesef.

evet yanı der ama ters konuşursada şimdi uykudan kalktım bıde bunla mı uğraşcam dıye ınsan düşünüyor malesef.

hmmmm anladim :)

ben 1 ay boyunca FULL calisicam secimlerde, aksama kadar ne tel edebilirim ne sms atabilirim. umarim üzerime cok düser.... ilgilenir motive eder

Allah bizi boğa burcu erkeklerden korusun
Bu kadar inatçı kıskanç manyak görmedim 3 tanesi de boğa burcuydu hepte bana mı denk gelir yahuuu
Gerçekten sabırlıysanız boğa burcu bir erkekle ilişkiye başlayın :))

Haklısın :)
herşeyin başı sabır olduğu gibi boğa erkeğiyle baş etmenin en iyi yolu sabrınızdır

bnm sevgilimde boğa burcu bende ikizler burcuyum ve 7 yıldır birlikteyiz..
tmm kıskanç ama o bana yapınca bende ona yapıorummm..yerimseniben
inat ama bana sökmüyooo...

aslında boğa sevgiliniz varsa hiçbişeydeki ayrıntıları düşünmenize gerek yok o zaten herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüooo:1rolleyes:

Benim eşimde boğa ben akrep burcuyum sabahları çok agresif oldukları doğru ve sinirlenince gözleri hiç bir şey görmüo kıskançlığı ilk zamanlardaki kadar olmasada devam edio ama yinede eşimi çok seviyorum

Benim eşimde boğa ve tanıdığım en inatçı insandır kendileri bende kovayım o yüzden hiç ortak yanımız yok galiba.

ahh cnm walla aynı beeeenn !! bende yengecm we sana olanlarn aynısı bna oluo !! feci inatçı oluo bunlar !! suan knsmuorz ztnkötükedihüso illa ben atcam o ilk adımı ah ahh yinede seviom yaaaa:asigim:Şeniz

kıskanc deilmi:1shok:

bnm sevgilimde boğa burcu bende ikizler burcuyum ve 7 yıldır birlikteyiz..
tmm kıskanç ama o bana yapınca bende ona yapıorummm..yerimseniben
inat ama bana sökmüyooo...

sizde bizdensiniz :)

yaa bişi sorcam özellikle evli bayanlara :kedi:
şey diyorlar boğa burcu erkekleri de cinselliğe çok düşkün olurmuş doğru mu?

benimde bi sorum var kızlar bir süre görüşmeyelim derse boğa sorunları sakin kafayla çözmek için yoksa daha kötü oalbilirmiş durum vs. ne yapmalı ?

bir arkadaş için soruyorum da tşk

benm sevgilimde boğa burcu kızlar..bu burcun erkekleri eşlerine sevgililerine çok sadık oluyolar.ama çok inatçı benmki ya ölsen dediginden döndüremezsin helede ben dahada inatlaşırsam uzatırda uzatırlmaz:..ve ağzıda gercekten çok ii laf yapar bi tartışma ortamında ben haklı bile olsam her seferinde zeytinyağı gibi üste çıkar ve kendini çok ii savunurkaydirigubbakcemile2off bide o kadar sabırlıki peygamber sabrı var vallalülülülülülü..
ne olursa olsun ben sevgilimi böle kabullendim onu çoookkk seviyorumm.. beni aldatmıycagından eminim bu zamanda böle erkek bulmak çok zor çokkk

Son düzenleme:
benim nişanlımda boğa. söylediğiniz gibi sinirlendiğinde gözü hiç bişeyi görmüyo ben seslenmiyorum siniri geçince bağırdığı için özür diliyo sonra oturup derdimiz neyse konuşa konuşa hallediyoz. allaha şükür mutluyuz...

benimde bi sorum var kızlar bir süre görüşmeyelim derse boğa sorunları sakin kafayla çözmek için yoksa daha kötü oalbilirmiş durum vs. ne yapmalı ?

bir arkadaş için soruyorum da tşk

üstüne gitmesin yani ben haklıyım böyle olucak diye diretmesin
güzelce anlatsın olanlarıu arkadaşın
ne sıkmaya ne boşlamaya gelir unutma!!
düşünecekse elbette düşünsün mutlaka doğru yolu bulur zaten
ama ilgilenilmeyi de sever
göz ardı etmeyin bence

yaa bişi sorcam özellikle evli bayanlara :kedi:
şey diyorlar boğa burcu erkekleri de cinselliğe çok düşkün olurmuş doğru mu?

bende öyle duydum
acaba ne kadar doğru ne kadar yanlış
merak ettim şimcikkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…