• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi gibi intihar edecek

ResimdekiHayalet

Bir sen, bir ben, bir de kelek...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
996
825
78
Merhaba arkadaşlar...

Bu sefer ki konum bir arkadaşımla alakalı durumuna çok üzülüyorum çünkü.

Arkadaşımın sonunu hiç iyi görmüyorum. Arkadaşım da sevgilisi de bir çok kişiden darbe yedikten sonra birbirlerini bulup çok sevmişlerdi. Kızın ailesi modern, çocuğun ailesi muthasıp bir aileydi.

Çocuk, ailesinin daha önce evlenmek için buldukları kızları red etmişti. Ailesinin istediği kız tipi çocuktan önce ailesi ile anlaşması gereken bir tipti. Kız vatandaşlık almak için kağıt üzerinde bir evlilik geçridiği için, çocuğun ailesi '' Gerçekte evlenmiş olmasa da, sonuçta başından nikah geçmiş'' Diyerek kızı iyice ötelediler.

Çocukla, kız cinsel olarak da birbirinin olmuştu. Ama çocuğun ailesi kızı sürekli bir fahişe gibi gördü ve çocuğun '' Ben bu kızı çok sevdim, kadınım oldu onu hiç bir şekil de yarım bırakamam evleneceğim'' Demesine karşın aile bir türlü ikna olmadı, olaylar çıkardı.

Kızın adını çıkardılar, oğullarına sen onun parasını ye ama yedirme dediler, çocuğun kıza aldığı yüzüğü çaldılar vs. vs. anlatmakla bitmez.

Son olarakta çocuğu iş yerinde arkadaşlarına kadar rezil ettiler. İş yerine gidip '' Oğlum o kızı bardan, pavyondan çıkardı'' diyerek psikolojik baskı kurdular, sırf pes etsin ayrılsın diye.

Olaylar bu şekil de büyüdü gitti. Kız da atılan iftiralara dayanamadı ve çocuğa '' Ailenle baş edemem. Adımı çıkardılar suçum günahım yokken, kimsenin yüzüne bakamıyorum'' Demiş ve sonlandırmış ilişkiyi.

Ve acı son... Çocuk bunalıma girip intihar etti... ve Öldü :cry:

Kız şu an da dengesizleşti, abuk subuk düşüncelere girdi. Kendini suçluyor. Bayram da annesi bana beddua etmiştir ben sebep oldum değip vicdan yapıyor ve hayatına son vereceğini söylüyor :KK17:

Olayları duymayan kalmadı ama detayları ben ve bir kaç arkadaş daha biliyoruz. Kızın hali hiç iyi değil. Bir gülüp bir ağlıyor, adımızı unutup o çocuğun ismi ile hitap ediyor bazen. anımsatan bir şarkı duyduğunda sinir krizi geçiriyor.

Kızın ailesi de dağılmış bir aile, aileden de destek yok. Ailesine açmak istedim '' Eşşek kadar kız kendisi baş etsin'' cevabını aldım. Bu gidişle ya delirecek ya da intihar edecek :KK42:

çok üzüldüm:cry::cry:
o kadar şey yaşadıktan sonra bir de sevdiğinin intihar etmesi ne kadar acı
Allah sabır versin... Ailesi nasıl bir aileymiş ona hayret ettim kendi başa çıksın ne demek:KK43:
bence arkadaşınızı bir psikoloğa götürün bu durumda sağlıklı hareket edemez...

çocuğun ailesi umarım hayatları boyunca vicdan azabı çekerler Allahından bulsunlar

Gidelim dedim ama '' Ben delirmedim, sadece onunla beraber yaşıyorum. sadece siz görmüyorsunuz'' vs. diyor. Gerçi akıl sağlığı tam yerinde mi artık ben de emin değilim. o_O

iki yetiskin insanin düsüncesine neden bazi aileler saygi gösteremiyor anlamiyorum..

sonucta evlandin da olsa, senin malin degil.. senin gibi bir Hayat sürmek zorunda degil.. bunu anlamak neden bu Kadar zor.. allahimm..

intihar edenlere gercekten büyük bir hayranlik duyuyorum, basladiklari isin sonunu getirebildikleri icin..

zamaninda benimde intihar girisimlerim olmustu ama yapamadim.. canima kiyamadim.. gercekten büyük delilik düsünmüsüm kendimi öldürmek isteyerek, iyki yasiyorum...

İnanılır gibi değil ya.hem kızın hayatını mahvetmiş,hem oğullarını yok yere kaybetmişler nasıl aile denir ki buna? Allah arkadaşınıza sabır versin ama yazdıklarınıza göre psikologa basvurması lazım bence bir şekilde.

Ben pskoloğun yeterli olacağını sanmıyorum canım ne yap et bir psikyatra götür duruma bakılırsa arkadaşının sorunu çok ciddi ve sorumluluğu maalesef senin omuzlarına kalmış ALLAH ikinizinde yardımcısı olsun gerçekten çok çok üzüldüm.

Back
X