sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

bu bana moral verdi peki nasıl takıntı yapmadan sürdürüyorsunuz canım bana da tavsiye verirmisin:)

ben çok yaptım ama çok da seviyorum çok farklı biri kimseye benzemiyor.daha 19 yasındayız spora da baslıycak o da istiyo daha uzamak ben de destekliyorum yani zaten kemik gelişiminde bi problem var daha da uzuyacağı kesin gibi.olmasa bile bi zaman sonra alıştım zaten normal spor ayakkabıyla aynı gözüküyoruz ama mesela ben bot giyince biraz belli oluyor.hem her zaman erkek uzun olcak diye birşey yok bence neden ustun görünümlü olsunlar ki? ben benden 5cm uzun olmasını ideal bulurum.o da topukla aynı olcak şekilde hani.ama kadınların yok 1.80den asagı olmasın gibi takıntıları çok saçma bence neden erkeklerin ustunluklerini kabul etsinler ki.

Benim boyum 1,75. Bana kalırsa yarimle aynı boydayız ama ona göre kendisi çok azcık daha uzunmuşmuşmuş

eşimden 5cm uzunum
hiç kompleksim yoktur
topuklunun alasını giyerim wala:115:
eşimde sever bu durumu yani asla bozulmaz.destekler
ne önemi var ki

kabullenemiyorlar galiba ama ben okadar çok ben mi uzunum yoksa diye laf yaptım ki o artık aynı olmaya razı
Vallahi canım bilemiyorumki 1,5 yıldır beraberiz ve bir an bile bunu taktığımı hatırlamıyorum. Benden kısa olsaydı bilemiyorum takarmıydım. Emin değilim. Şimdi takmazdım diye yazmış olmak için yazmıyım.
17 18 yaşlarında düşünürdüm işte sevgilim oldumu benden uzun olmalı diye ama sanırım büyüdükçe kriterlerde değişiyor. Mutluysan böyle şeyleri takmamak lazım. :78:

çok mutluyum ben 19 yaşındayım eskiden beri hep boylu poslu birini hayal ettim ama nasip böyleymiş demek ki...onun gibi bir sevgili bulamam bir daha onun gibi birisi yok

bana böyle bi düşünce yapısı lazım bende takmamayı öğrenmeliyim

kesinlikle...eskidenmiş o
ya inan bak o kadr hayatta ve ilişkilerde kafayı takacak çok şey var ki anlatamam.boy pos yanında hiç kalır.sen sen ol asla bunu kafanı takıpta büyütme.saçma bişey..önemli olan sevmek bağlanmak...bi söz var ya hani KUSURLARINI GÖRDÜĞÜM İÇİN SEVGİM KALMADI DEME...SEVGİM KALMADIĞI İÇİN KUSURLARINI GÖRÜYORUM DE....seviyorsan eğer bunu sorun etmemelisin ne o ne sen

çok mutluyum ben 19 yaşındayım eskiden beri hep boylu poslu birini hayal ettim ama nasip böyleymiş demek ki...onun gibi bir sevgili bulamam bir daha onun gibi birisi yok

Bukadar mutluysan hiç takma böyle şeyleri. Zaten senden kısada değilki. Aynı oluverin canım ne olacak Hep mutlu olursunuz umarım

evet kalısın o zaten hiç takmıyor ya da taksa bile bana hissettirmiyor en büyük korkusu beni kaybetmek o yüzden olabilir..bende onu kaybetmek istemiyorum bunu aşmalıyım...

piyasada yakışıklı uzun boylu erkeklerin içlerinin nasıl oldugunu biliyoruz hepimiz yani.eger mutluysanız boşverin gitsin

evet ya uzun boylu erkeklerin hepsi değil ama genelde içleri kötü oluyor neden acaba?sanırım dış görünümden dolayı kendilerine fazla güvenip serserilik yapıyorlar(ama tabi hepsi aynı olamaz)

boyum 1.70 eski sevgilimde tam bu boydaydı hatta ben daha uzun duruyordum br de bana demez mi boyun ne kadar uzunmuş senin az daha kısa olsaymışsın güzel olurmuş diye bende keşke sen az daha uzun olsaymışsın dedim bozuldu

ondan kurtldum uzun ilşkimin başlangıcı olan aşkımla tanıştım maşallah dalyan gibi sevgilim 1.80 boy yapısı var ama zayıf bi de kilo alsa aşkım haika olcak

her şey dört dörtlük olmuyor galiba boy olsa kilo tutmaz kilo tutsa huy tutmaz hep bi eksik oluyor sanırım

canım bence sakın takma ben çok sevimli buluyorum aslında benim eski sevgilim benden 2-3 cm falan kısaydı tabi o benden kısa olduğu için o takıyordu Bilmiyorum ama birde o zamanlarda bende böyle bir durum içinde olduğum için benim için sevimli geliyordu bu durum... bence önemli olan kişiliği, hem çok seviyormuşsun o yüzden boşver gitsin

benimki hiç takmıyor canım ya hatta banada öyle takma diyorsanırım ben biraz takıyorum artık gördüğüm her çiftin boylarına bakar oldum :44::44:

eğer o takmıyorsa sen hiç takma canım.benimde böyle zaman zaman takıntılarım oluyor sonra geçiyor belki seninki de öyle bir durumdur şu an takmış durumdasın ama geçer zamanla... aslında çok da düşünmemek lazım sonuçta boyu kısa diye ayrılcak değilsin dimi :44: ki benim durumum daha kötüydü siz aynı boydasınız otur şükret daha kötüleri var

ilk zamanlar ayrılmayı düşünmedim desem yalan olur canım ama onunla zaman geirdikçe ayrılmamam gerektiğini anladım şimdi ayrılmak istemiyorum o uzasın diye bende uzamayım diye dua ediyorum ama uzamazsada yine de ayrılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…