- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
bu bana moral verdi peki nasıl takıntı yapmadan sürdürüyorsunuz canım bana da tavsiye verirmisin:)
Benim boyum 1,75. Bana kalırsa yarimle aynı boydayız ama ona göre kendisi çok azcık daha uzunmuşmuşmuş
eşimden 5cm uzunum
hiç kompleksim yoktur
topuklunun alasını giyerim wala:115:
eşimde sever bu durumu yani asla bozulmaz.destekler
ne önemi var ki
Vallahi canım bilemiyorumkikabullenemiyorlar galibaama ben okadar çok ben mi uzunum yoksa diye laf yaptım ki o artık aynı olmaya razı
Vallahi canım bilemiyorumki1,5 yıldır beraberiz ve bir an bile bunu taktığımı hatırlamıyorum. Benden kısa olsaydı bilemiyorum takarmıydım. Emin değilim. Şimdi takmazdım diye yazmış olmak için yazmıyım.
17 18 yaşlarında düşünürdüm işte sevgilim oldumu benden uzun olmalı diye ama sanırım büyüdükçe kriterlerde değişiyor. Mutluysan böyle şeyleri takmamak lazım. :78:
bana böyle bi düşünce yapısı lazım bende takmamayı öğrenmeliyim
çok mutluyum ben 19 yaşındayım eskiden beri hep boylu poslu birini hayal ettim ama nasip böyleymiş demek ki...onun gibi bir sevgili bulamam bir daha onun gibi birisi yok
kesinlikle...eskidenmiş o
ya inan bak o kadr hayatta ve ilişkilerde kafayı takacak çok şey var ki anlatamam.boy pos yanında hiç kalır.sen sen ol asla bunu kafanı takıpta büyütme.saçma bişey..önemli olan sevmek bağlanmak...bi söz var ya hani KUSURLARINI GÖRDÜĞÜM İÇİN SEVGİM KALMADI DEME...SEVGİM KALMADIĞI İÇİN KUSURLARINI GÖRÜYORUM DE....seviyorsan eğer bunu sorun etmemelisin ne o ne sen
Bukadar mutluysan hiç takma böyle şeyleri. Zaten senden kısada değilki. Aynı oluverin canım ne olacakHep mutlu olursunuz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?