- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
eğer o takmıyorsa sen hiç takma canım.benimde böyle zaman zaman takıntılarım oluyor sonra geçiyor belki seninki de öyle bir durumdur şu an takmış durumdasın ama geçer zamanla... aslında çok da düşünmemek lazım sonuçta boyu kısa diye ayrılcak değilsin dimi :44:ki benim durumum daha kötüydü siz aynı boydasınız otur şükret daha kötüleri var
ilk zamanlar ayrılmayı düşünmedim desem yalan olur canımama onunla zaman geirdikçe ayrılmamam gerektiğini anladım şimdi ayrılmak istemiyorum o uzasın diye bende uzamayım diye dua ediyorum ama uzamazsada yine de ayrılmam
bu arada senin boyun kaç canım =)
ayy canım çok şekersinbnmde ilk zamanlar daha cıkmadan önce hoşlanıyorum ama boyu kısa bunun falan diyordum ama sonra bir anda çıkmaya başladık ilk başlarda bnde de vardı bu takıntı "ama boyu kısa" falan diye anlatırdım arkadaşlara fakat zamanla hiç umrumda bile olmadı neyse inşallah senin boyun daha fazla uzamaz, onunki uzasın yolda yürürken sevgillerin boylarına bakıyorum demişsin o bende de vardı ama olumlu olarak benim gibi durumda olanların boyları dikkatimi çekiyordu...ya hiç takmıyordum dedim ama bende baya takmışım sanki şimdi yazınca birde uzun zaman geçti hatırlayınca
Kısaca mutlu olmadıktan sonra uzun olsa nolur inşallah ayrılmazsınız
1,73 :) onunda 1,70 falandı sanırım tahminen bozuluyor diye sormuyordum
bende eşimle aynı boydayım ve topuklu giyemiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84:
benim 173 sözlümün 170 falan:) canm
bende eşimle aynı boydayım ve topuklu giyemiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?