sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

bu arada senin boyun kaç canım =)

ayy canım çok şekersin bnmde ilk zamanlar daha cıkmadan önce hoşlanıyorum ama boyu kısa bunun falan diyordum ama sonra bir anda çıkmaya başladık ilk başlarda bnde de vardı bu takıntı "ama boyu kısa" falan diye anlatırdım arkadaşlara fakat zamanla hiç umrumda bile olmadı neyse inşallah senin boyun daha fazla uzamaz, onunki uzasın yolda yürürken sevgillerin boylarına bakıyorum demişsin o bende de vardı ama olumlu olarak benim gibi durumda olanların boyları dikkatimi çekiyordu...ya hiç takmıyordum dedim ama bende baya takmışım sanki şimdi yazınca birde uzun zaman geçti hatırlayınca

Kısaca mutlu olmadıktan sonra uzun olsa nolur inşallah ayrılmazsınız

sağol canım sen de çok şekersin:80:amin amin inşallah o uzarda ben böyle kalırım bu arda evet sende takmışsın sanki

alemsin ya bn aynanın önünde durup boylarımıza bakalım dediğimde 2 sn durmuyordu hemen kaçıyordu pastanede herkesin içinde mi ölçtünüz

yok canım yalnızdık o zaman herkesin kalkmasını bekledim tam öyle bir anda ölçtüm Allahtanda biz kalkmadan pastene boşaldı

fakat şunu belirtiyim benim erkek arkadaşım yurtdışındaydı oradaydı işi gücü o yüzden 4-5 ayda bir geliyordu sürekli birlikte değildik o yüzden şanslıydım ama seviyordum yinede
eminim bizim durumumuzu yaşayan birçok kişi vardır ve sakın bu yüzden ayrılmayı falan düşünme

anladım canım tamam düşünmüyorum zaten karakteri o kadar güzel ki sırf o yüzden bile bırakılmaz yani ayrıca yüzüde çookk tatlı

bende erkek arkadaşımdan 1 cm falan uzunum 1.72 boyum oda 1,71. benim için hiçbir problem yok o bazen takıyor keşke daha uzun boylu olsaydım diyor. ama ben sen kısa değilsin ben uzunum problem bende diyerek özgüvenini zedelemekten kaçınıyorumtek isteğim evlendiğimizde gelinlikle topuklu ayakkabı giymek 5-6 cm lik falan birikte konuştuk oda gizli topuklu özel kunduralardan giyecek 7-8 cm lik falan gerçekten sevdikten sonra dağlar kadar boy farkı olsa ne olur ki.. o gözünüzde dünyanın en yakışıklısı sonuçta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…