sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

hiçç boylu poslu takıntım olmadı aklı düzgün olsun devedede boy var ama eşşek önden gidiyor bnimde erkek arkadaşım 3 cm uzundu bende hep düz giyiyorum topuklu nadir giyerim zaten

Benim boyum 1.63 onun ki 1,85'ti. Aman bir yakışıklı ;hem vücut hem yüz güzel,üstüne bir de sporcu. Yolda yürüdüğünde dönüp dönüp bakıyor kadınlar,bir endam bir karizma.Hee ne oldu ; HAYATIMI KAYDIRDI !! 10.yılın sonunda ben enkaz o yola devam !Boşver arkadaşım biraz kısa hatta çirkin olsun ama senin olsun gerisi boş. Anlaşıyorsan,seviyorsan bunları hiç dert etme, bak keyfine :)

Yaaaa ben de varııımmmm Bizim de 1.70 ikimizin de . Hiiiç topuklu giyemiyorum, uzun olmak güzel birşeyken 3 santim bile topklu giyip şööyle kuğu gibi salınamıyorum Aslında öğrenciyken kafaya takmıyodum ama en ufacık bi davranışı batsa bu boy konusunu da takıyorum birden...Sarılırken bile ilkokuldan iki çocuk gibi hissediyorum kendimi...O benden uzun olsaydı, sarılınca kollarının altında hissetseydim kendimi çok süper olurdu..Yan yana yürürken bile elini omzuma atsa böööyle yukarı asılmış bi sucuk gibi duruyo kolu Ama ben şöyle yağmurda filan koca kuşun kanatlarının altında minnacık kuş gibi hissetmek isterdim. Hadi şimdi inceyim, ya bi de kilo alırsam, yanında iyice iri durursam ????
Valla ben takıyorum kızlar, ne yalan söyleyim.

peki bunu nasıl kompleks yapmıyorsun canım bana da fikir verir misin

yeni gördüm yazdığını k.bkma:) ben ilk başlarda kompleks yapıyodum uzun kalıyorum diye:2: sonra o dediki benim yanımda giy topuklu ayakabbı o istedi o kompleks yapmıyosa ben niye yapıyımki dedim giydim

benim boyum 165 onunki 170 sanırım ondan biraz kısayım ama topuklu giyince aynı boyda oluruz heralde of ne vardı az daha uzun olsaydı yaa

aynen canım bu gizli topuk olayını bende düşünüyorum

haklısın canım öyle tiplerinde kendine öz güveni fazla oluyor(çevreden aldığı bakışlar etkisinde) bu seferde üzülen biz oluyoruz

canım aynı hislere sahipmişsiz bende önceden en ufak bişeyi batsa boyuda sorun edip takıyordum ama sanırım bunları aşmaya başlıyorum çünkü onun gibi birisi birdaha çıkmaz karşıma uzun olmasını herşeyden çok isterdim yada ben biraz daha kısa olmak isterdim çünkü arkadaşlarımın içinde falan en uzun olan benim türk kadını genelde daha kısa oluyor keşke bende kısa olsaydım diyorum ama keşkelerin bir faydası olmuyor o yüzden durumu kabul edip mutlu olmaya çalışmalıyız galiba

yeni gördüm yazdığını k.bkma:) ben ilk başlarda kompleks yapıyodum uzun kalıyorum diye:2: sonra o dediki benim yanımda giy topuklu ayakabbı o istedi o kompleks yapmıyosa ben niye yapıyımki dedim giydim

olsun canım sorun değil:) haklısın aslında benimki de sorun yapmıyor olsun ne olucak diyor ama ben yapıyorum hep babet düz tabanlı ayakkabılar falan giyiyorum

olsun canım sorun değil:) haklısın aslında benimki de sorun yapmıyor olsun ne olucak diyor ama ben yapıyorum hep babet düz tabanlı ayakkabılar falan giyiyorum

:):) aman boşver bende ilk başta senin gibiydimm cnm ama kompleks yapması gereken o Allah vermiş boy bize napalım:):)

:):) aman boşver bende ilk başta senin gibiydimm cnm ama kompleks yapması gereken o Allah vermiş boy bize napalım:):)

Ya o da yapmasın ben de yapmayım O zaten yapmıyor, orası ayrı.Ailesi hobit ailesi misali, en uzun benim eşim olduğu için, o kendini normal sanıyor.Ama istatistiki olarak ikimiz de farklıyız toplum genelinden.1.70 lik erkek de nadir, 1.70lik bayan da....Biz nasılsa iki nadir bulmuşuz birbirimizi

aaayyy evet canım aynen beninkinin de ailesi kısa en uzun benimki annesi,kardeşi(benimle yaşıt) hepsi çok kısa benimki yanlarında fidan gibi kalıyor ondan zamanında hiç takmamış eğer kendisini kısa görseymiş basket falan oynarmış ne zaman ki biz tanıştık o zaman kısa olduğunu anladı ama artık çok geçti

Son düzenleme:

Ya çocuklar da genetik olarak baba tarafını daha çok severse :18: Ben de zaten lisede birden uzadım..Valla çoluğumla çocugumla dalga geçecek acımasız veletler, bücür diyecekler....Ben de teselli etcem bak ben de lisede uzadım dicem..Ama lise olduğunda halen uzamazlarsa nolcak? Babası kılıklılar mı dicem ?

yok ya çekemezler inşallah hem bizde baskete yazdırırız spora göndeririz bol bol vitamin içiririz o zaman uzarlar

:cnm konu dikkatimi çekti bend eyazıyım dedim ben 168 eşimde 170 yani 2 cm var aramızda aynı gibi görünüyoruz ben evleneli üç sene oldu hala takarım boy meselesini ama cnm bence eğer sen zıyıfsan hiç takma çünkü mağlesef ben tombulum eşimde zayıf ama hiç farketmez olsun ben seviyorum onu ama sadece benimde içimde ukte kalmıştır hep düğünümde babet giydim çok isterdim topuklu giymek ama olsun cnm böle ufak tefek şeyleri kafana takma yeterki gönüller bir olsunnnn

insan ister istemez takıyor canım ama ben zayıfım eksiğim var fazlam yok yani kilo bakımından

bende varımmm:)bn1.58im o da 1.67 ya ben acayip takıyordum hatta halada takarım yanyanayken bana böyle küçüklerin dünyasındayız falan gibi geliyo alışamadım yani benseverseniz takmamanız lazım görmemeniz lazım diceksiniz ama öyle olmuyo işte kimisi takıyo kimisi takmıyo:)ayrılmayı isticek kadar rahatsız etmiyor ama uzun olsaydı keşke diye demiyor muyum diyorum hani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…