Sevgilisi,Nişanlısı,Kocası Kendinden Küçük Olanlar Bi Baksın Lütfen :)

SessizveDerinden

Aşkımın Aşkıyım :)
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
325
9
38
Sakarya
Konu başlığından da anlaşılacağı gibi sevdiceği kendinden küçük olan var mı benim gibi merak ettim ? :)
Benim aşkım benden 2 yaş küçük.Ama hem ruhen hem fiziken bu detay hiç farkedilir değil..
Sevdiği kendinden küçük olanlar bu durumu nasıl karşılıyor nasıl şeyler yaşıyor merak ettim :)

benimki de benden birbuçuk yaş küçük.
ben başta çok kafaya taktım ama o umursamadı, öyle olunca ben de umursamadım. fiziken o benden olgun gösterdiği için sorun da olmadı.

Ben yaşımdan olgun düşünceli olduğumdan hep benden 6-7 yaş büyük birini hayal ettim yanımda.
Yaşıtımla hele asla yapamam diyodum benden küçük birine tutuldum :)
Ama sizler gibi bizde sorun etmiyoruz.Ailelerimiz de.2-3 yaş gerçi sorun edilcek bir yaş değil..

benimki benden 1.5 yaş küçük. ben yaşımı göstermediğim için şu an için fark belli olmuyor ki bizim için önemli değil.

öyle yazınca sandım ki sizden 5-6 yaş küçük :1:

benimki benden 1.5 yaş küçük. ben yaşımı göstermediğim için şu an için fark belli olmuyor ki bizim için önemli değil.

öyle yazınca sandım ki sizden 5-6 yaş küçük :1:

Okadar yaş farkı olsa büyük ihtimal beraber olmazdık çünkü o 19 falan olurdu şimdi :1:
Bazen benim istediğim bişeyi yapmayınca bak ablası beni dinle diyorum şakadan :) Bazende korkuyorum alıncak diye.

Back
X