bilemiyorum sıkıldığından mıİlişkiniz monotonlaştığın sıkılmış bahane üretiyor olabilir mi kavga çıkarmak için...
bilemiyorum sıkıldığından mı
çok güzel geçen bi günün ardından bile sınıf
arkadaşımdan slm aldım diye suratını asıyor
ve güzel geçen bigün dahi hüsranla bitiyor
Şımartmış olabilirmisinSenin tavrın nasıl ona karşı ne derse yapıyormusun istediklerini yapmaya çalışıyormusun...
ben çok seviyorum onu başta çok kırdım onu çok üzdüm
1 yıl peşimde koştu çok ii arkadaştık ama sevgili olmak
istemedim çok şeyler yaptı bnm için şimdi onları düşündükçe
kıyamıyorum üzmemek için elimden geleni yapıyorum
dediklerini genelde yapıyorum
O da görüyor senin yaptığını kendince nazlanıyor işte
bu erkeklerin hepsii boyle durduk yere kavga cikarirlar.Bende kavga ettim az once sevgilimle. Corbayi hüpürteterek ictim diye kizdi:S yok yok ayrilicam kesin.. :)
peki geri dönüşü yok mu
ne yapmam gerekiyor
şimdi ben onun peşinde koşuyor musum gibi oluyo
off
bu erkeklerin hepsii boyle durduk yere kavga cikarirlar.Bende kavga ettim az once sevgilimle. Corbayi hüpürteterek ictim diye kizdi:S yok yok ayrilicam kesin.. :)
Ay allahım neler var ya
Aynen o durumdasın şu anOnu sen daha iyi tanırsın kendisinin vazgeçilmez olmadığını göster...Sevdiğinizi bilsin ama böyle giderse de ayrılacağınızdan korksun...
her iki güne bi ayrıldığımız için korkmuo sürekli ayrıl barış
ayrıl barış bizim için gayet normal bişey oldu ayrılmak
O çorba kasesini kafasına geçirirdim ben olsamaynen komik demi... ama basicam tekmeyi:S
Neden kalbinizin kırıldığı bir konuda barışmakta bu kadar acele ediyorsunuz ki...Ayrıldınız mı gerçekten bitirmek istediğini göster telefonlarına çıkma,mesaj atma,görüşme...Barışacaksan da dersini verdikten sonra barış...Seni kaybetmekten neden korksun ki adam ayrılıyorsun ama geri dönüyorsun...Aile den mi konu açıldı sonuna kadar kendini savun gerekirse kavga et ayrıl ve afedersin it gibi pişman olana kadar da yüz verme...Ha bitirmek isterse de bırak gitsin böyle ömür geçmez...Akıllanırsa da zaten sorun yok...
çok aşırı kıskanç ve gerçekten bu kadar çok olması bunaltıyor beniBence her ilişkide olağan şeyler bunlar çok fazla takma derim anladığım kadarıyla seninki biraz fazla kıskanç ve sana çok düşkün bi yandan düşününce bu güzel bişiy gibi geliyo sürekli seninle olmak istemesi seni kıskanması tabi bunu abartınca tadı kaçıyodur eminim açık açık konuşsan rahatsız oldugun yerleri anlatsan onuda ne kadar düşündüğünü üzüldüğünü fln sölesen belki işe yarar..
Benim sevgilimlede bu tarz sorunlarım var ama benimki biraz daha farklı kıskançlık huyları fln yok 2. yılımızı doldurduk bizde ne giysime karışır ne de geçmişte yaşanan ilişkimi didikler ne de ailemin yanına gittiğim zamanlara istediğin kadar kal der belki arada özledim gel die msjlar atar ama bezdirici olmaz yani anlıcağın çok ideal bi sevgili gibi gözüksede insan kıskanılmakta istiyor böle oluncada sanki beni çok sevmiyomuş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?