ah erkekler ...
eskı benımkıde sımdı yıne geldı ne zaman pesımden dusecek acaba ?
cnm ılıskınız monotonlasmıs bır duruma gelseydı,sevgılın senı bu kadar kıskanmazdı .aılene bıle ayırdıgın vakıte bıle alınıyorsa eger,senın ılgıne ıhtıyacı var .
suan kesın bıttıyse sen sakın arama da mesaj atma da roller degısmesın .o zaten senı arayacaktır merak etme .
aradıktan sonra o'na karsı bıraz daha hassas ve ılgılı ol .
bellı kı cocugun senın ılgıne ıhtıyacı var.
çok aşırı kıskanç ve gerçekten bu kadar çok olması bunaltıyor beni
heran hesap vermek zorunda kalıyorum nerdeydinn bilmem ne ama
artık ilgisileşmeyede başladı
nasıl desem biraz çağa ayak uyduramıyor sanırım
herkesin daha önce bikaç sevgilisi görüştüğü kişi olabilir sonra giyim
konusu ünide o kadar çok kişi var ki istediği gibi görünen sevgilisi yanında
olduğu halde onları gösterdiğimde ben evleneceğim kızın öyle olmasını istemem
açık saçık giyinice ne geçecek eline bilmem ne
en çokta aileme karışmasına sinir oluyorum
cnm taytın üstüne tunik zaten hep giyerdim mini etekte 2 kere flan giydimne alaka dimi bende bunu anlamış değilim giyim konusunda sonuçta kalkıp abartmadığın sürece bence bi kız istediği şeyi giymeli insanın içinde kalcağına.. sonuçta daha kaç yaşındasın bu yaşında istediğin şeyi giyemiceksen nezamn giyceksin bence sen en başta ipleri eline vermemeliydin şimdi senin için biraz zor olur ama alıştırabildiğin kadar bu duruma alıştır onu karışmasın canım giyimine biandada olmasada yavaş yavaş bu giyim konusunu çöz bence yani bianda çat die mini etek giyip çıkma çocugun karşısına ama mesela önce tayttın üstüne tunik giyerek başlayabilirsin :))
Ailene karışması ne alaka anlamadım çok mu sık gidiyosun ailenin yanına?
bizde çözeceğe benzemiyoruz ne yazık kibirisi benim nişanlımdan mı söz ediyor aynı sorun bende de war kıyafet konusunu 2.5 yıldır çözemedik hala da aynı yok çözemiyoruz
bizde çözeceğe benzemiyoruz ne yazık ki
bide şuna kızıyorum ben sana karışıyorum eşim olacağn için sende bana karış neyine karışayım allah aşkına pantolon giyme şort giy falan mı demeliyim ne bekliyor anlamış değilim
snnkide böyle miydi _??
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim tatlım:26::26:evet canım suan bıtıyor bzımkı ve ne kadar rahatladım ınanırmısın bı yuk kalktı omuzlarımdan
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim tatlım:26::26:
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
evet canım suan bıtıyor bzımkı ve ne kadar rahatladım ınanırmısın bı yuk kalktı omuzlarımdan
sürekli yaptığı birşey zaten beni değiştirmekamın canım bıttı gbı bırsey o bıtmesını ıstemıyor bn ıstıyorum cunkı affedemeyecegım bırsey yaptı...
benden sana bı arkadas tavsıyesı kendıne gıyımıne dusuncelerıne yanı kısacası hıcbırsyıne karıstrma senı oldugun gıbı sevmeyen ınsandan hayır gelmez
dusunsene sureklı senı degıstırmeye cabalıyor senın onun ıstedgı gbı olmanı ıstıyor ne kadar cırkın bırsey sende bır bıreysın bunun farkına varsın
valla canım ben degıstrmeye calıstım olmadı ya bn beceremedım yada onda bır sorun var bılemedım yanı
sende cok rahatsız oluyorsan bu durumdan konus onunla
sevgiliyken de karısıyodu.ama daha dozundaydı.evlendık.aksam kız kardesıyle cafeye gıttık bıseyler ıctık.arkadanda canlı müzık basladı.aradı beni söyledım oturuyoruz dıye kavga ettık.onun karısı cafeye bara gıdemezmıs.hadı barı anladımda cafenın nesı var.anlamıyorum.bana okadar sacma gelıyorkı.boyle degıldı.artık karısıymısım.bana söz gelırse göz degerse katil olurmus.kıskanctı ama dıyodumkı degısır.bazen cıdden cok olumlu oluyodu.ama kıskanclık degısen bısey degılmıs.helekı evlenınce hıc degısmıyormus.sanırım bastan en bastan sınırlar cızılmelı.sevgılıyken atardım trıbımı aramazdım.arardı barısırdık.sımdı yüzüme bakmıyor.illa gidip ben yaklaşmalıyım.onunsun ya tamam olay bıttı.artık kaybetme korkusu yok..nasıl degıstırıcem bılmıyorum.zamanla evlılıkler yoluna oturuyor evet.ama sanırım he deyıp her ıstedıgını yapmakla oluyo bu.onlar degısmıyor aslında.biz tavızler verıyoruz.degısen bız oluyoruz ne yazıkkı..
Tabiki aileni sececeksin secim yapman gerektiginde, o yokken ailen vardi ve hep de ailen olacak o gitse bile. Aileni bu anlamda sakin kirma, cok pisman olursun...
çok saol cnm uzun bi beraberlik miydi
konuşuyorum olmuyo küsüyorum olmuyo ayrılıyorum
olmuyo ne yapacağımı sasırdım
sevgiliyken de karısıyodu.ama daha dozundaydı.evlendık.aksam kız kardesıyle cafeye gıttık bıseyler ıctık.arkadanda canlı müzık basladı.aradı beni söyledım oturuyoruz dıye kavga ettık.onun karısı cafeye bara gıdemezmıs.hadı barı anladımda cafenın nesı var.anlamıyorum.bana okadar sacma gelıyorkı.boyle degıldı.artık karısıymısım.bana söz gelırse göz degerse katil olurmus.kıskanctı ama dıyodumkı degısır.bazen cıdden cok olumlu oluyodu.ama kıskanclık degısen bısey degılmıs.helekı evlenınce hıc degısmıyormus.sanırım bastan en bastan sınırlar cızılmelı.sevgılıyken atardım trıbımı aramazdım.arardı barısırdık.sımdı yüzüme bakmıyor.illa gidip ben yaklaşmalıyım.onunsun ya tamam olay bıttı.artık kaybetme korkusu yok..nasıl degıstırıcem bılmıyorum.zamanla evlılıkler yoluna oturuyor evet.ama sanırım he deyıp her ıstedıgını yapmakla oluyo bu.onlar degısmıyor aslında.biz tavızler verıyoruz.degısen bız oluyoruz ne yazıkkı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?