sevgilisi nişanlısı yada eşi olanlar sonumuz yok mu:(

cnm okul açık olduğun hiç abartısız 7-8 saat bile görüştüğümüz oluyor
çarşıya beraber gidiyoruz okula beraber gidiyoruz öğlen yemeği yine
beraber kalan zzamanlarda da mesajlaşırız ararız birbirimizi
onu gerçekten el üstünde tutuyorum ama en ufak bi tartışmada hep
aynı konuları açması defalarca konuşmama rağmen yine aynı hataları
delirtiyor beni
beni sevdiğinden şüphe etmiyorum şuan kesin bitmiş değil arar aramasına
ama benim ne yapmam gerek onu düzeltebilmek için
onu bilmiorum

ne alaka dimi bende bunu anlamış değilim giyim konusunda sonuçta kalkıp abartmadığın sürece bence bi kız istediği şeyi giymeli insanın içinde kalcağına.. sonuçta daha kaç yaşındasın bu yaşında istediğin şeyi giyemiceksen nezamn giyceksin bence sen en başta ipleri eline vermemeliydin şimdi senin için biraz zor olur ama alıştırabildiğin kadar bu duruma alıştır onu karışmasın canım giyimine biandada olmasada yavaş yavaş bu giyim konusunu çöz bence yani bianda çat die mini etek giyip çıkma çocugun karşısına ama mesela önce tayttın üstüne tunik giyerek başlayabilirsin :))

Ailene karışması ne alaka anlamadım çok mu sık gidiyosun ailenin yanına?

birisi benim nişanlımdan mı söz ediyor aynı sorun bende de war kıyafet konusunu 2.5 yıldır çözemedik hala da aynı yok çözemiyoruz

cnm taytın üstüne tunik zaten hep giyerdim mini etekte 2 kere flan giydim
canlı müziğe giderken onun dışında hiç giymedim bıraktım artık taytıda eteğide:)
2 haftada bir eve gidiyorum şuan tatilimiz uzun sürdü 1 ay kadar olacak neredeyse
4 kardeşiz annem babam saatlerce konuşuruz güleriz maşallah:):)
ona fazla vakit ayıramıyorum ailemin yanında bide sürekli tel elimde olmak istemiyorum
kızıyorlar öyle olduğunda bu sefer ona kızıyo gidion eve beni unutuyorsun diye

bide şuna kızıyorum ben sana karışıyorum eşim olacağn için sende bana karış neyine karışayım allah aşkına pantolon giyme şort giy falan mı demeliyim ne bekliyor anlamış değilim

:):)kesinlikle sizin o kadar çok seçeneğiniz yok ki ama
biz öyle miyiz tayt kapri etek makyaj vs vs..

üzülsem mi sevinsem mi bilemedim tatlım:26::26:
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

amın canım bıttı gbı bırsey o bıtmesını ıstemıyor bn ıstıyorum cunkı affedemeyecegım bırsey yaptı...
benden sana bı arkadas tavsıyesı kendıne gıyımıne dusuncelerıne yanı kısacası hıcbırsyıne karıstrma senı oldugun gıbı sevmeyen ınsandan hayır gelmez
dusunsene sureklı senı degıstırmeye cabalıyor senın onun ıstedgı gbı olmanı ıstıyor ne kadar cırkın bırsey sende bır bıreysın bunun farkına varsın

evet canım suan bıtıyor bzımkı ve ne kadar rahatladım ınanırmısın bı yuk kalktı omuzlarımdan

sürekli yaptığı birşey zaten beni değiştirmek
hiç düşünmüyor mu acaba ben kızı böyle
göördüm böyle tanıdım bu haline aşık oldum
düşünüyorumda ben onun ne giyimine ne kuşamına
ne ailesiyle vakit geçirmesine geçmişine karışmadım
karışmamda kafasında oluşturduğu şekle benzetmeye
çalışıyor ya ama ben çokta seviyorum
düzelmez mi ki ya

valla canım ben degıstrmeye calıstım olmadı ya bn beceremedım yada onda bır sorun var bılemedım yanı
sende cok rahatsız oluyorsan bu durumdan konus onunla

valla canım ben degıstrmeye calıstım olmadı ya bn beceremedım yada onda bır sorun var bılemedım yanı
sende cok rahatsız oluyorsan bu durumdan konus onunla

çok saol cnm uzun bi beraberlik miydi
konuşuyorum olmuyo küsüyorum olmuyo ayrılıyorum
olmuyo ne yapacağımı sasırdım

sevgiliyken de karısıyodu.ama daha dozundaydı.evlendık.aksam kız kardesıyle cafeye gıttık bıseyler ıctık.arkadanda canlı müzık basladı.aradı beni söyledım oturuyoruz dıye kavga ettık.onun karısı cafeye bara gıdemezmıs.hadı barı anladımda cafenın nesı var.anlamıyorum.bana okadar sacma gelıyorkı.boyle degıldı.artık karısıymısım.bana söz gelırse göz degerse katil olurmus.kıskanctı ama dıyodumkı degısır.bazen cıdden cok olumlu oluyodu.ama kıskanclık degısen bısey degılmıs.helekı evlenınce hıc degısmıyormus.sanırım bastan en bastan sınırlar cızılmelı.sevgılıyken atardım trıbımı aramazdım.arardı barısırdık.sımdı yüzüme bakmıyor.illa gidip ben yaklaşmalıyım.onunsun ya tamam olay bıttı.artık kaybetme korkusu yok..nasıl degıstırıcem bılmıyorum.zamanla evlılıkler yoluna oturuyor evet.ama sanırım he deyıp her ıstedıgını yapmakla oluyo bu.onlar degısmıyor aslında.biz tavızler verıyoruz.degısen bız oluyoruz ne yazıkkı..

çok güzel örnek oldu bana çok tşk ederim
tecrübelere her zaman saygım sonsuz olmustur
hani hep duyuyoruz ipler tutulacak yada bizler
yorum yapıyoruz ipler tutulacak diye amaaaa
çok zor oluyor yada ben beceremiyorum
belkide ilk defa bu kadar saattir habersizim ondan
kararlıyım bu sefer adam olacak

Tabiki aileni sececeksin secim yapman gerektiginde, o yokken ailen vardi ve hep de ailen olacak o gitse bile. Aileni bu anlamda sakin kirma, cok pisman olursun...

Tabiki aileni sececeksin secim yapman gerektiginde, o yokken ailen vardi ve hep de ailen olacak o gitse bile. Aileni bu anlamda sakin kirma, cok pisman olursun...

kıyamam ki zaten aileme kendim söz konusu
olduğunda taviz çok verdim kabul ama
ailem söz konusu olduğunda kesinlikle taviz
vermiyorum
düzenli olarak hep gelirim ailemin yanına izin
vermezlerse dışarıya bile çıkmam:)
aile bnm için çokk önemli..

çok saol cnm uzun bi beraberlik miydi
konuşuyorum olmuyo küsüyorum olmuyo ayrılıyorum
olmuyo ne yapacağımı sasırdım

hayır canım 3 ay dolmadı daha ...
ve ben neyı yapma dedıysem ınadına yaptı en sonunda kaybedıyor benı
kac gundur pesımde yalvarıyor konusmak ıcın ama bıttı benım ıcın

çok doğru sölemişsin keşke yapabilsek ama işte biz kızlar inanılmaz taviz veriyoruz daha arada bırak evliliği söz , nişan bile yokken farkında olmadan bütün ipleri ellerine verioruz, değiştirebilsek keşke kendimizi..hep yapcam diyip yapamadığım bişey bu, hiç tutamıyorum kendimi arayıp sormadan duramıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…