Sevgilisi olan erkekle iletişim ?

Yaa siz bu konunun bir tık farklısını başka kullanıcı adıyla daha önce de açmıştınız?

Hatta memleketliydiniz Diyarbakırdan size kahve getirecekti harbi ne oldu o kahve?

Böyle aynı konuları farklı üyeliklerle açmak da pek enteresan.

O üyeyi hatırlayan arkadaşlar mutlaka vardır.

Yok ayol o üyenin sevgilisi, evlenme teklifi almışlığı falan yoktu. Memleketlisi çocuk üç beş günde bir arayıp geleceğim deyip gelmiyordu.

Bunu diyorsunuz sanırım.

Yok ayol o üyenin sevgilisi, evlenme teklifi almışlığı falan yoktu. Memleketlisi çocuk üç beş günde bir arayıp geleceğim deyip gelmiyordu.
Bak bu üye o üye tedarikçi çocuk, aradaki yaş farkı ben tesadüf olmadığını düşünüyorum..

Konu zaten bundan ibaretti o, ilk konularında bu detayları vermedi ve şimdi veriyor

Böyle bir hadsizlik yapmayın.

İlk defa konu açıyorum bununla ilgili

Ne cirkin yapmayi planladiginiz sey ayartirsaniz ayiracaksiniz işin özü

İğrenç, midem bulandı gerçekten. Çocuğun sevgilisi var, aklını mi çelmeye çalışıyorsun? Aynısı sana yapılsa? Miden kaldırır gibi. Öteki olmadı, birde şansımı bunda mi deniyeyim diyorsunuz? Umursamayacakmış belki, içinizde kalmasınmış... Daha fazla yazıp yormaya gerek, anlayacak biri de değilsiniz.

neden sizin ayrıldığınızı görünce sevgilisinden ayrılsın ki ?
Aradığım yorum.
Özgüven gözlerimi yaşarttı
Sanki adam konu sahibini unutamadı, sanki şimdiki ilişkinin hiç kıymeti, önemi yok. Belki deli gibi aşık, birbirlerini çok seviyorlar ve mutlular? İnsanları ve ilişkilerini hafife almak nasıl bir kafa?
Kaldı ki, böyle olmasa bile eninde sonunda bir ilişki var ortada.
Bir de, kötü niyetim yok ehe ehe diye masum ayağı çekmeyin Allah aşkına ya. Kendini hatırlatacakmış Ne kadar ezik bir davranış. Önce biraz kendine, sonra insanlara saygı.

Son düzenleme:
Tedarikçi firma diye görünce Huvese diye düşündün sanırım ama o değil bence, hem detaylar hem de yazım tarzı falan çok farklı. Huvese inanılmaz şahsına münhasır

Herkesi kendin gibi sandığın için çok normal bir fikirmiş gibi ulu orta paylaşmışsın. Çocuk senin zihniyetinde olsa zaten sen işten ayrıldıktan sonra sosyal medyadan seni bulup o sana yazardı. Ama edepli insanmış yüzüğü görünce uzaklaşmış. Çocuk senin ayrıldığını görünce hali hazırdaki sevgilisini bırakıp senin peşine mi düşecek? Sen onun unutulmaz büyük aşkı falan mısın? Adamın sevgilisi var sevgilisi kendine gel istersen

Yazıyı yazdım kenara çekildin linç yorumlarını mı okuyorsun? Ihh de de burda olduğunu anlayalım ne de olsa iyi becerdiğin bişey gibi Neden cevap yazmıyorsun mesajlarımıza. Şimdi bu tedarikçi çocuk sana aşıkmıydıda seni görsün boşa çıktığını bilsinde ayrılırsa hemen bana geri döner yeni bi başlangıç yaparız diyosun? Adam seninle eğlenmiş sadece sen onunla flört etmeyi sevmişsin yani biz ne desekte sen durmayacak bi şekilde kendini gösterecek gibisin. Karşı tarafın profili açık görebildiğine göre o da enteresan.. Eğer profili açıkta kız arkadaşını paylaşıyorsa onu gerçekten seviyor demektir çünkü hiç bir erkek öylesine sevgili olduğu bir kadını instasında paylaşmaz. Göster kendini istersen ama bi iş çıkacağını sanmıyorum. Olumlu bir sonuç alırsan mutlaka yaz bu konu halka malolmuş bir konu bu güne bu gün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…