Sevgilisi olanlar,sevip karşılık alamayanlar

Buluşalım diye kendisi teklif edip ortadan yok olan birinden ne bekliyorsun ki?

Sana buluşalım diyor ve sonra da hiç bir şey demiyor mu? Bu nasıl bir sorumsuzluk boyle.Hadi tamam belki işi vardı ya da memleketine gitti bir haberde mi veremiyor? Senin onu merak ediceğini düşünemiyor mu? Garip.. çok garip.... :26: Bir ara seninle iletişime geçtiği zaman bu konuyu açık açık konuş canım boyle hiç olmaz çünkü sana da yazık baksana çok merak etmişsin

yarın gidiyormuş daha burdaymış şu anda kavga ediyoruz zaten.Az önce söylediğim herşeyi geri alıyorum.Suçlu olduğu halde bi insan bu kadar kendini haklı çıkarabilir mi yahu.

Bu yazdığını şimdi gördüm canım.İyi bari seninle iletişime geçmesine sevindim ama kendisini haklı çıkartmasına üzüldüm açıkcası.Erkek işte haksız durumdayken bir yolunu bulup kendilerini haklı çıkartıyorlar..:97:

Sen daha yeni acıların kadını olucaksın biz platonikler olarak uzun süredir acıların kadınıyız...

yerim sizin acılarınızı onlar hani şu tatlı biberler oluyo ya onun acısından canım
asıl beraber uzun bi süre geçirdikten sonra uzaklaşması daha beter bi acıı ama yine de kendimi üzmemeye çalışcam ona hazırlayacağım sürprizlerle meşgul olacağım için biraz onlar moral verebilir bana :44:

ahhh bu erkekler ne fena yaa bi kızın ilgisini anlayınca nasıl olsa herşeyi kabul eder diye resmen oynuyorlar.
buluşalım görüşelim dedikten sonra buluşmamak niye?kesin bi sebebi vardır ama canım bak bi insan daha sevgili olmadan bahaneler üretiyorsa sevgili olduktan sonra da bu huyuna devam edecektir benden sana söylemesi

Yok canım sevgiliyiz zaten.Çok bencil çok.Birkaç kere aradığında arkadaşımdaydım.Sürekli ordayım burdayım diyormuşum.O da aklınca bana ders vermeye çalışmış demek ki.Gayet bilinçli bir şekilde aramamış.Bu sefer çok zor affedicem ço k zor.

hmm anladım canım sen öyle geziyorum diyince kendince trip yapmaya çalışmış ben de çok sinir olurum öyle bilerek cevap vermemelere
hiç arayıp sormamak en iyisi o zaman pşman olup dönüyorlar

Herkesin acısı kendine göre çok fazla işte..Biz bir birlikte olsak o ayrı kalmanın acısı bile biraz güzel olur.Ama şuan ki durumumu biliyorsun çikom soğuk nevale resmen Ne güzell miss gibi sürprizlerle karşılaşcak enişte bey hahayy değerini bilsiiin leynn!

katılıyorum cnm. en azından sevgilin olunca bi gün kavuşcaksın. ama platonikte büyük ihtimal kavuşamıcaksın

bnmkide kaçırdı beni. bnden iyisini bulacağını sanmıorum. halbu ki burç olarak da uyumumuz mükemmeldi

Aynenn öyle canım okudun bak yazdığımı kavuşmamız mümkün mü sen söyle
Ayy şimdiki kızları görüyoruz valla giderler onlar gibilerini bulurlar bizi kaçırdıklarına da elbet bir gün yanıcaklar.:82: hımm burcunuz neydi ki?

cnm bn tam bilmiom senin durumu:26 geçmişi okuyamadım:26:

benimki balık onun ki akrep

cnm bn tam bilmiom senin durumu:26 geçmişi okuyamadım:26:

benimki balık onun ki akrep

Soğuk nevale yazdım ya onu kast ettim canım soğuk olunca malum zor oluyor
aaa akrep demek bende akrep'imde akrep erkeklerini pek sevmem ben
Ama evet seninde dediğin gibi akreple balık çok uyumludur.
Ama yine de sadece burçlara bakmamak lazım bizlere de bağlı çünkü uyum konusu

ayy canım ne güzel söylemişsin bu sıcaklarda soğuk nevaleler iyi gider daha ne istiyorsun
mis gibi sürprizmiş biraz zor görür onları..ben doğumgünlerimizde yanyana olmcaz neyse bari birbirimize göndeririz bişeyler dediğimde amaann nolcakk mail denen bişey var diyen bi oduna ne sürprizi hazırlıcam

Çok güldürdün beni çikooomm amaan erkek işte hamurunda odunluk var napalım
Yalnız mesaj yollama saatine baktım da 'O'nunla ayrı şehirde nefes almaya başladığım saat Görüşmedik belki ama dediğim gibi aynı şehirde nefes almak bile yetiyor...

ben de sinirimden gülmüştüm o zaman beni kızdırmakta üstüne yok yaa..
tesadüfe bak keşke o bunun değerini bilebilse

Kızlar ya bu öğlen yaklaşık bir yıllık meslek yaşamı olan bir iş arkadaşım benim şu ana dek kimseyle çıkmamış birine benzediğimi söyledi.

Bu tür şeyler insanın yüzüne bakınca anlaşılıyor mu ki?

Gerçi ben zaten onun zannettiği gibi biri değilim yani.

Ara sıra platonik takıldığım zamanlar oluyor ama ...

Ya size hiç kimse böyle bişey dedi mi?:44:

ben hep platonik takılıyorum
ama kimsede gelip bana kimseyle çıkmamış birine benziyosun demedi demesinde zaten

aksine cnm. benimde sevgilim olmadığına inanmıo kimse hele şu ana kadar hiç kimseyle çıkmadım diyince şok geçiriolar

22 yaşındayım bu arada

sana nie öle dediler anlamadım. kç yaşındasın bu arada?

yüzüne bakıp da nasıl anlamış ki o da tuhafmış yani onu söyleyen erkekse belki senin ağzını aramaya çalışmıştır

Son düzenleme:
kızlar sizede anlatıyim son gelişmeleri. yorumlayın bakalım

geçen tek başıma dışardayken bi baktımm karşıdan o ve sınıftan bi arkadaş geliyo. biraz sınavdan filan muhabbet ettik. sordu ki bana tatilde ne yapıosun. bn tam söylerken kendisi ne yapcaımı söyledi ben tabi şaşırdım. sonra bozuntuya vermemek için ya sen demiştin filan dedi. bn içimden gülüyorum. tabi tabi diye çünkü hep söylediğim gibi muhabbetimiz olmadığı için benim hakkımda hiç bişe bilmio.tatilde ne yapcaımı nerden ve kimden öğrendiyse artık işin ilginç yanı tek yakın arkadaşlarım biliodu ne yapcamı. bak şimdi hatırladım bunun bi arkadaşına daha demiştim ne yapcamı demek ki ondan öğrendi yoksa bilmesi imkansız. demek ki arkadaşına sormuş beni hatta arkadaşına sordurttu büyük ihtimal

sonra bu baya utangaçtı ya böyle suratıma tam bakamıo filan uzaktan gördü bi tuhaf oldu ztn. bi yere bakıo bi bana bakıo. tabi bn görür görmez önlerine atladım o kadar rahat konuştum ki kızlar kendimi ayakta alkışladım. soğuk nevale olmadığımı da gösterdim nihayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…