Oof kızlar nedir bu çektiğimiz platonik değilim ama yakında öyle olacağım sanırım.
Hiçbir sorun yokken habersiz bıraktı gitti.Zaten ilgisizdi biraz trip attım.Sonra kendisi yalvardı nolur buluşalım konuşuruz diye kabul ettim ama o gün hiç aramadı sormadı.Kaç gündür iletişimimiz yok.Ne bir haber ver ne bir ses( Önce kendine bağladı şimdi de habersiz çekip gitti.Bugün birkaç haftalığına memleketine gidecekti.Sanırım oraya gitti.Ama yapılır mı bu ya :/ Telefon da kullanmıyordu bu sene sınav olduğu için.Ulaşabileceğim hiçbir yer yok facebook dışında.Zaten umursamamaya çalışıyorum.İlgili gözükmüyorum ona karşı cool tavırlar içerisindeyim ama içim öyle demiyor.Ölüyorum meraktan birşey mi oldu acaba diye (
yarın gidiyormuş daha burdaymış şu anda kavga ediyoruz zaten.Az önce söylediğim herşeyi geri alıyorum.Suçlu olduğu halde bi insan bu kadar kendini haklı çıkarabilir mi yahu.Buluşalım diye kendisi teklif edip ortadan yok olan birinden ne bekliyorsun ki?
Oof kızlar nedir bu çektiğimiz platonik değilim ama yakında öyle olacağım sanırım.
Hiçbir sorun yokken habersiz bıraktı gitti.Zaten ilgisizdi biraz trip attım.Sonra kendisi yalvardı nolur buluşalım konuşuruz diye kabul ettim ama o gün hiç aramadı sormadı.Kaç gündür iletişimimiz yok.Ne bir haber ver ne bir ses( Önce kendine bağladı şimdi de habersiz çekip gitti.Bugün birkaç haftalığına memleketine gidecekti.Sanırım oraya gitti.Ama yapılır mı bu ya :/ Telefon da kullanmıyordu bu sene sınav olduğu için.Ulaşabileceğim hiçbir yer yok facebook dışında.Zaten umursamamaya çalışıyorum.İlgili gözükmüyorum ona karşı cool tavırlar içerisindeyim ama içim öyle demiyor.Ölüyorum meraktan birşey mi oldu acaba diye (
yarın gidiyormuş daha burdaymış şu anda kavga ediyoruz zaten.Az önce söylediğim herşeyi geri alıyorum.Suçlu olduğu halde bi insan bu kadar kendini haklı çıkarabilir mi yahu.
Sen daha yeni acıların kadını olucaksın biz platonikler olarak uzun süredir acıların kadınıyız...
Yok canım sevgiliyiz zaten.Çok bencil çok.Birkaç kere aradığında arkadaşımdaydım.Sürekli ordayım burdayım diyormuşum.O da aklınca bana ders vermeye çalışmış demek ki.Gayet bilinçli bir şekilde aramamış.Bu sefer çok zor affedicem ço k zor.ahhh bu erkekler ne fena yaabi kızın ilgisini anlayınca nasıl olsa herşeyi kabul eder diye resmen oynuyorlar.
buluşalım görüşelim dedikten sonra buluşmamak niye?kesin bi sebebi vardır ama canım bak bi insan daha sevgili olmadan bahaneler üretiyorsa sevgili olduktan sonra da bu huyuna devam edecektir benden sana söylemesi
Yok canım sevgiliyiz zaten.Çok bencil çok.Birkaç kere aradığında arkadaşımdaydım.Sürekli ordayım burdayım diyormuşum.O da aklınca bana ders vermeye çalışmış demek ki.Gayet bilinçli bir şekilde aramamış.Bu sefer çok zor affedicem ço k zor.
yerim sizin acılarınızı onlar hani şu tatlı biberler oluyo ya onun acısından canım
asıl beraber uzun bi süre geçirdikten sonra uzaklaşması daha beter bi acıı ama yine de kendimi üzmemeye çalışcam ona hazırlayacağım sürprizlerle meşgul olacağım için biraz onlar moral verebilir bana :44:
Herkesin acısı kendine göre çok fazla işte..Biz bir birlikte olsak o ayrı kalmanın acısı bile biraz güzel olur.Ama şuan ki durumumu biliyorsun çikom soğuk nevale resmenNe güzell miss gibi sürprizlerle karşılaşcak enişte bey hahayy değerini bilsiiin leynn!
katılıyorum cnm. en azından sevgilin olunca bi gün kavuşcaksın. ama platonikte büyük ihtimal kavuşamıcaksın
bnmkide kaçırdı beni. bnden iyisini bulacağını sanmıorum.halbu ki burç olarak da uyumumuz mükemmeldi
Aynenn öyle canım okudun bak yazdığımı kavuşmamız mümkün mü sen söyle
Ayy şimdiki kızları görüyoruz valla giderler onlar gibilerini bulurlar bizi kaçırdıklarına da elbet bir gün yanıcaklar.:82: hımm burcunuz neydi ki?
cnm bn tam bilmiom senin durumu:26 geçmişi okuyamadım:26:
benimki balık onun ki akrep
Herkesin acısı kendine göre çok fazla işte..Biz bir birlikte olsak o ayrı kalmanın acısı bile biraz güzel olur.Ama şuan ki durumumu biliyorsun çikom soğuk nevale resmenNe güzell miss gibi sürprizlerle karşılaşcak enişte bey hahayy değerini bilsiiin leynn!
ayy canım ne güzel söylemişsin bu sıcaklarda soğuk nevaleler iyi gider daha ne istiyorsun
mis gibi sürprizmiş biraz zor görür onları..ben doğumgünlerimizde yanyana olmcaz neyse bari birbirimize göndeririz bişeyler dediğimde amaann nolcakk mail denen bişey var diyen bi oduna ne sürprizi hazırlıcam
Çok güldürdün beni çikooommamaan erkek işte hamurunda odunluk var napalım
Yalnız mesaj yollama saatine baktım da 'O'nunla ayrı şehirde nefes almaya başladığım saatGörüşmedik belki ama dediğim gibi aynı şehirde nefes almak bile yetiyor...
Kızlar ya bu öğlen yaklaşık bir yıllık meslek yaşamı olan bir iş arkadaşım benim şu ana dek kimseyle çıkmamış birine benzediğimi söyledi.
Bu tür şeyler insanın yüzüne bakınca anlaşılıyor mu ki?
Gerçi ben zaten onun zannettiği gibi biri değilim yani.
Ara sıra platonik takıldığım zamanlar oluyor ama ...
Ya size hiç kimse böyle bişey dedi mi?:44:
Kızlar ya bu öğlen yaklaşık bir yıllık meslek yaşamı olan bir iş arkadaşım benim şu ana dek kimseyle çıkmamış birine benzediğimi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?