kızlar sizede anlatıyim son gelişmeleri. yorumlayın bakalım
geçen tek başıma dışardayken bi baktımm karşıdan o ve sınıftan bi arkadaş geliyo. biraz sınavdan filan muhabbet ettik. sordu ki bana tatilde ne yapıosun. bn tam söylerken kendisi ne yapcaımı söyledi ben tabi şaşırdım. sonra bozuntuya vermemek için ya sen demiştin filan dedi. bn içimden gülüyorum. tabi tabi diyeçünkü hep söylediğim gibi muhabbetimiz olmadığı için benim hakkımda hiç bişe bilmio.tatilde ne yapcaımı nerden ve kimden öğrendiyse artık işin ilginç yanı tek yakın arkadaşlarım biliodu ne yapcamı. bak şimdi hatırladım bunun bi arkadaşına daha demiştim ne yapcamı demek ki ondan öğrendi yoksa bilmesi imkansız. demek ki arkadaşına sormuş beni hatta arkadaşına sordurttu büyük ihtimal
sonra bu baya utangaçtı ya böyle suratıma tam bakamıo filan uzaktan gördü bi tuhaf oldu ztn. bi yere bakıo bi bana bakıo. tabi bn görür görmez önlerine atladımo kadar rahat konuştum ki kızlar kendimi ayakta alkışladım. soğuk nevale olmadığımı da gösterdim nihayet
vayy çok iyi bi gelişme canım demek ki artık sıkıldın bu şekilde olmasından atağa geçeyim dedinonun da ilglenip sorması daha iyi olmuş tatilde görüşme imkanınız var mı peki?
aksine cnm. benimde sevgilim olmadığına inanmıo kimsehele şu ana kadar hiç kimseyle çıkmadım diyince şok geçiriolar
22 yaşındayım bu arada
sana nie öle dediler anlamadım. kç yaşındasın bu arada?
O beni kaçırmasın 4 yaş küçüğüm ben ondan kaptı benim gibisini[/QUOTer
erkek kardesi yokmu :)böyle romantigini ilk defa duydum :) genlerinde vardir belki
bn bi atak yapmadım ki cnm. ztn normalde de yolda rastlayınca konuşuodum. asıl atağı o yaptı valla şaşırdım
şu an aynı şehirdeyiz. rastlarsam görebilirin ancak.
aslında sordu napcaksın burda arkadaşların gitti die. bnde saf saf başka arkadaşlarımda var onlarla takılcam dedim. o da iyi o zaman dedi. keşke yalnızım deseydim yabelki bi yerlere çağırırdı hiç aklıma gelmedi ki
Platonik sevdiğim kimse olmadı ama ufakkene çok sevdiğim, üstüne üstlük beni seven birinden kaçar dururdumYazık yavrumm platonik sevdiğini düşünürdü oysa benim de kendisine deli olduğumu bilmiyordu Ne geçiyordu aklımdan ne düşünüyordum hala bilmiyorum valla
Şu anda da 3 yıla yaklaşan bir ilişkim var. Sevişe didişe geçinip gidiyoruz, seviyorum uyuzuuAz çekmedik, az köprü üzerindeki inatçı keçiler gibi toslaşmadık amaa yine de sevgiyi saygıyı kaybetmedik. Mutluyum :78:
kuzuuu burdayımmmmm beni mi soruyosun valla biz birbirimiz biliyoruz ama diğerleri noldu acaba kavuştular mı valla ben de meraktayım
Tatlım kavuştularsa daa bizimle paylaşsınlarkavuşmayanlar da vardır aramızda onlara da moral olur
valla anlamadım kızlara msj mı atsak belki dönerler
bu tür paylaşımların devamını diliyorum canım
ya bi sormak lazım noldular ben de meraklandım ya da görürlerse gelirler yani yenilere de açığız canım :86:
bazıları da geliyor sadece okuyup gidiyorlar kızlarrr çekinmeyin maksat muhabbet katılın siz dee
Tabi canımm :))
Evet evet misal az önce aa dedim yeni biri varr ama sonra birde baktım okumuş ve çıkmış gitmişşş :) napalımm zorla değil ya keyifleri biliiiirrr
Bende aşığım ama karşılık alamıyorum o kadar çok olaylar daha doğrusu gelişme oldu ama 1 yıldır hala söylemiyor sevdiğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?