Sevgilisi olanlar,sevip karşılık alamayanlar

vayy çok iyi bi gelişme canım demek ki artık sıkıldın bu şekilde olmasından atağa geçeyim dedin onun da ilglenip sorması daha iyi olmuş tatilde görüşme imkanınız var mı peki?

vayy çok iyi bi gelişme canım demek ki artık sıkıldın bu şekilde olmasından atağa geçeyim dedin onun da ilglenip sorması daha iyi olmuş tatilde görüşme imkanınız var mı peki?

bn bi atak yapmadım ki cnm. ztn normalde de yolda rastlayınca konuşuodum. asıl atağı o yaptı valla şaşırdım
şu an aynı şehirdeyiz. rastlarsam görebilirin ancak.

aslında sordu napcaksın burda arkadaşların gitti die. bnde saf saf başka arkadaşlarımda var onlarla takılcam dedim. o da iyi o zaman dedi. keşke yalnızım deseydim ya belki bi yerlere çağırırdı hiç aklıma gelmedi ki

Herhalde çok mazbut duruyorum ben. Bir de bu arkadaş benim özel hayatımı hiç bilmez yani tamamen tahmine dayalı bir yorumdu o sözleri. E zaten resmi bir kurumda çalışıyoruz hoppala zıppala olamam ki onla bunla da gönül eğlendiremem. Bu arkadaşla zaten 1 yıldır tanışıyoruz biz. Benim hayatımın 26 yılında yoktu. Halbuki ben bu işyerine 3 yıl önce başladım. Ve en az 5 kişiyle denedim bir şeyleri

Hayır yani beni erkeklerin beğenmeyeceği biri sanıyorsa yanıldığını da kanıtlayacak belgelerim var

Platonik sevdiğim kimse olmadı ama ufakkene çok sevdiğim, üstüne üstlük beni seven birinden kaçar dururdum Yazık yavrumm platonik sevdiğini düşünürdü oysa benim de kendisine deli olduğumu bilmiyordu Ne geçiyordu aklımdan ne düşünüyordum hala bilmiyorum valla

Şu anda da 3 yıla yaklaşan bir ilişkim var. Sevişe didişe geçinip gidiyoruz, seviyorum uyuzuu Az çekmedik, az köprü üzerindeki inatçı keçiler gibi toslaşmadık amaa yine de sevgiyi saygıyı kaybetmedik. Mutluyum:78:

yaa böyle bi anda sorunca insan ne söyleyeceğini karıştırıyo sonra da keşke demeseydim diye pişman oluyodemek ki bu kadar soruşturduğuna göre aklında planladığı birşeyler varmış ikinizle ilgili neyse artık bi dahaki karşılaşmaya kaldı o da.eğer görüşmek istiyosa ne yapıp edip bi buluşma ayarlar zaten

ayy ne güzel inş mutlu bi şekilde devam edersiniz beraberliğinize

Bence bu topik yeteri kadar sessiz,sakin kaldı artık hareketlensin biraz.
Nerede bu platoniklerr veyahut sevgilisi olan kızçelerrrr

kuzuuu burdayımmmmm beni mi soruyosun valla biz birbirimiz biliyoruz ama diğerleri noldu acaba kavuştular mı valla ben de meraktayım

Tüm platoniklere gitsin!...
[video=youtube;KNnt2PAiiZQ]http://www.youtube.com/watch?v=KNnt2PAiiZQ&feature=fvsr[/video]

Son düzenleme:
bu tür paylaşımların devamını diliyorum canım
ya bi sormak lazım noldular ben de meraklandım ya da görürlerse gelirler yani yenilere de açığız canım :86:
bazıları da geliyor sadece okuyup gidiyorlar kızlarrr çekinmeyin maksat muhabbet katılın siz dee

Son düzenleme:

Tabi canımm :))
Evet evet misal az önce aa dedim yeni biri varr ama sonra birde baktım okumuş ve çıkmış gitmişşş :) napalımm zorla değil ya keyifleri biliiiirrr

Tabi canımm :))
Evet evet misal az önce aa dedim yeni biri varr ama sonra birde baktım okumuş ve çıkmış gitmişşş :) napalımm zorla değil ya keyifleri biliiiirrr

evet ya ben de farkettim ondan şeeetttirdim ama oralı bile olmadı kendileri
anne benim topicime neden bakmıyorlar bende niye yoooooooooookk esprisi bayatladı biliyorum ama gece gece anca bu paklar bizi

Bende aşığım ama karşılık alamıyorum o kadar çok olaylar daha doğrusu gelişme oldu ama 1 yıldır hala söylemiyor sevdiğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…