Sevgilii mi oldunuz sonra :O ayy ne güzel tanışmışsınız siz öyleOkula başladığım andan itibaren bir sürü platonik sevdiceğim oldu, hiçbirine söylemedim ta kii sevgilim beni bulana dek
Yazın en yakın arkdaşımda kalmıştım gırgır şamata 5'te uyuduk. Dört saat geçmiş üzerinden kapı çaldı. Arkadaşımın kuzeni ve ailesi süpriz yapmışlar, başka bir ilden gelmişler. Tabi ben uykulu uykulu topladım yatağı yorganı arkadaşımın odasına geçtim salonda uyumuştuk. Onlarda salona geldiler otrmaya. Sonra işte hepsine meraba dedim, sevdiceğim yok ortalarda. Tekrar kapı çaldı ben gittim açtım. Bende uyku falan kalmadı
Kapının numarasına baktı "Yanlış mı oldu acaba?" dedi. Sonra bende "Yok yok gelin içerdeler" dedim. Sonra güldük vs... Öyle tanışmış olduk işte...
Karşılıksız sevmede güzel olan bir şey varsa o da sevdiğin insanın sevgilisi olmamasıdır.Bu zamana kadar sevgilisi vardı günden güne ölüyodum sanki.Keşke canım keşke bazen buluyoruz sevdiğimiz insandan ama yanlış zaman oluyor ... Deme öyle insansın bir anına geliyor kalbini teslim ediyorsun birisine.. Biz sevelim,bekleyelim,umudumuzu kesmeyelim elbet bir gün oluruz bir insan çok severse birisini elbet olur yani ölene kadar öyle devam etmez illa pes eder sevmeye başlar karşı taraf
benm şuan bir sevgilimde var zaten ama sevemiyorum ki onu yani duygularım yeterli değil galiba dediğim gibi sevmekte istemiyorum kedime yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapıyorum ama elimden gelen birşey yok.. sanki öte taraftan bir umut bekliyorum hla bu yaptığım yanlış biliyorum of.. belki zamanla diyorum zamanla ... şunuda anladımki yok arkadaş aşkta çivi çiviyi sökmüyo
Sevgilii mi oldunuz sonra :O ayy ne güzel tanışmışsınız siz öyleEğer sevgilinle birbirinizi çok seviyorsanız,ikinizde birbirinize aynı değeri veriyorsanız bencede hiç olumsuz yönü olmaz tam aksine bir sürü olumlu yönü olur saydığın gibi. :)
Yok ya sonra onlar yazlığa gittilerSonra o tekrar geldi ben ağlıyordum falan geldi sarıldı teselli etti Ben şok tabi daha çok ağlamaya başladım Öyle geçirdik yazı o gitti, msn telefon konuştuk bir sene... Sonra bana süprüz yaptı istediğim bir kitabı yollamış adresime içinde de duyguları yazıyordu ve bir kafenin ismi. Meğerse beni görmeye gelmiş Ellerinde çiçekler kafede sırılsıklam bekliyordu öyle gelişti işte
Hıımmmm bak romantik çocukmuş kaçırma sen bunu
Anılarım geldi bak aklımane zor şey karşılıksız sevmek bile bile beklemek .. bence sevgilerin en gerçeği ve keşke her seven bulabilse karşısındakinden beklediği sevgiyi
tabii bazende vazgeçmeyi kabullenmek karşılıksız sevmekben bir kez yaşadım bi dahada sevmem kmsyi karşılığını görmeden hatta seveni bile sevmicem arttık
O beni kaçırmasın 4 yaş küçüğüm ben ondan kaptı benim gibisini
ya kızlar banada bi yardım edinn( 2 gündür aramız buz gibi kavga ettik ben sıcak davranıyorum sanki beni duymuyo yokmuşum gibi davranıyo seni öylesine seviyorum ki dedim gece şimdi bu nerden çıktı dedi sabah bitanem sevgilim dedim sadece canım diyerek geçiştirdii neden böyle oluyor ki anlamadım
Pek fazla yaş farkınız yokmuş canımBenim sevdiğim benden 1 yaş küçük ama hiç sorun olmadı aramızda:93:
benm şuan bir sevgilimde var zaten ama sevemiyorum ki onu yani duygularım yeterli değil galiba dediğim gibi sevmekte istemiyorum kedime yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapıyorum ama elimden gelen birşey yok.. sanki öte taraftan bir umut bekliyorum hla bu yaptığım yanlış biliyorum of.. belki zamanla diyorum zamanla ... şunuda anladımki yok arkadaş aşkta çivi çiviyi sökmüyo
canım bak hem kendin demişsin çivi çiviyi söker diye yanlış yaptığının farkındasın sana yapılanın aynısını başkasına yapıyorsun..
hem kendini hırpalıyorsun hem de karşındakinin duygularıyla oynuyorsun
Hayırdır canım niye kavga ettiniz?
[QUOTE=chiko89;19889458]evet karşılıksız beklemek gerçekten çok zor keşke herkes sevgisinin karşılığını alabilse dediğin gibi
ama seveni neden sevmiyosun kiiii ne güzel işte sana değer verilmesi sevilmen hoşuna gitmez mi tabi sen de sevdiğin zaman :44:
[QUOTE=chiko89;19889458]evet karşılıksız beklemek gerçekten çok zor keşke herkes sevgisinin karşılığını alabilse dediğin gibi
ama seveni neden sevmiyosun kiiii ne güzel işte sana değer verilmesi sevilmen hoşuna gitmez mi tabi sen de sevdiğin zaman :44:
bi zamanlar ben de bu şekilde umutsuz konuşuyordum herşey üstüste gelmişti hayatımda bi anda tersine dönmüştü o sıra yaptıklarım da bilinçli değildi ama sonra hiç beklemediğim bi anda şuanki sevgilim karşıma çıktı ve ben onunla beraber unuttum bütün bunları ben de sevmekten güvenmekten korkuyodum artık kimseye inancım kalmamıştı ama bi gün hayatınıza öyle bi insan giriyo ki bütün bunları unutturuyo umarım senin de karşına böyle biri çıkar canım
Yaa onun kuzeni benimle aynı yaşta. Biz tanışmadan önce kuzenine senin yaşındaki kızla işim ne küçük küçük dermiş. Büyük konuşmicaksın işte
Çocuk diyor bana kendi çok büyük ya
pazar günü sabah uynaır uyanmaz dışarı çıktı arkadaşlarıyla gezdi falan te gece mesaj attı bende kızdım ama çok belli etmedim birazcık ters davraanmaya başladım bu benden daha çok köpürdü azıcık insan gibi yaşamış ne biçim muamele yapmışım halbuki bişey demedim :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?