Sevgilisi olanlar,sevip karşılık alamayanlar

Okula başladığım andan itibaren bir sürü platonik sevdiceğim oldu, hiçbirine söylemedim ta kii sevgilim beni bulana dek

Yazın en yakın arkdaşımda kalmıştım gırgır şamata 5'te uyuduk. Dört saat geçmiş üzerinden kapı çaldı. Arkadaşımın kuzeni ve ailesi süpriz yapmışlar, başka bir ilden gelmişler. Tabi ben uykulu uykulu topladım yatağı yorganı arkadaşımın odasına geçtim salonda uyumuştuk. Onlarda salona geldiler otrmaya. Sonra işte hepsine meraba dedim, sevdiceğim yok ortalarda. Tekrar kapı çaldı ben gittim açtım. Bende uyku falan kalmadı

Kapının numarasına baktı "Yanlış mı oldu acaba?" dedi. Sonra bende "Yok yok gelin içerdeler" dedim. Sonra güldük vs... Öyle tanışmış olduk işte...

Sevgili olmanın olumsuz tarafını görmedim belki ilişkimin yeniliğinden...

Olumlu yönleriyse seni seven, güvenen ve her daim sıcaklığını hissettiğin biri var... Gözlerine aşkla bakan, sürprizler hazırlayan, sımsıcak sarılan, her sabah arayan, merak eden, sevincind üzüntünde destek olan biri var... Sevmek sevilmek ne güzel şey!

Son düzenleme:
Sevgilii mi oldunuz sonra :O ayy ne güzel tanışmışsınız siz öyle Eğer sevgilinle birbirinizi çok seviyorsanız,ikinizde birbirinize aynı değeri veriyorsanız bencede hiç olumsuz yönü olmaz tam aksine bir sürü olumlu yönü olur saydığın gibi. :)

Son düzenleme:

benm şuan bir sevgilimde var zaten ama sevemiyorum ki onu yani duygularım yeterli değil galiba dediğim gibi sevmekte istemiyorum kedime yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapıyorum ama elimden gelen birşey yok.. sanki öte taraftan bir umut bekliyorum hla bu yaptığım yanlış biliyorum of.. belki zamanla diyorum zamanla ... şunuda anladımki yok arkadaş aşkta çivi çiviyi sökmüyo

Son düzenleme:

Kesinlikle çivi çiviyi sökmüyor!! Bende bir zamanlar umudumu kesmiştim o yuzden başka birisiyle çıktım 16 gün sürdü daha devam ettiremedim zaten olmuyor birisini seviyorsan onu zamanla unutucaksın bir başkasıyla değil.zaten işe yaramıyor boşuna zaman kaybı.. Ve hata ediyorsun canım kendinde diyorsun sevemiyorum,sevgim yetersiz diye.Olmuyorsa zorlamıycaksın.Bekle biraz kimseyi hayatına alma bir zaman gelicek karşına sevebilceğin birisi çıkıcak.Kim bilir o kişi de seni sevicek mutlu olucanız.Ama sevmediğin birisiyle boşuna zaman geçirme.O çocuğa da yazık yani..//

Son düzenleme:

Yok ya sonra onlar yazlığa gittiler Sonra o tekrar geldi ben ağlıyordum falan geldi sarıldı teselli etti Ben şok tabi daha çok ağlamaya başladım Öyle geçirdik yazı o gitti, msn telefon konuştuk bir sene... Sonra bana süprüz yaptı istediğim bir kitabı yollamış adresime içinde de duyguları yazıyordu ve bir kafenin ismi. Meğerse beni görmeye gelmiş Ellerinde çiçekler kafede sırılsıklam bekliyordu öyle gelişti işte

Hıımmmm bak romantik çocukmuş kaçırma sen bunu

evet karşılıksız beklemek gerçekten çok zor keşke herkes sevgisinin karşılığını alabilse dediğin gibi
ama seveni neden sevmiyosun kiiii ne güzel işte sana değer verilmesi sevilmen hoşuna gitmez mi tabi sen de sevdiğin zaman :44:

ya kızlar banada bi yardım edinn ( 2 gündür aramız buz gibi kavga ettik ben sıcak davranıyorum sanki beni duymuyo yokmuşum gibi davranıyo seni öylesine seviyorum ki dedim gece şimdi bu nerden çıktı dedi sabah bitanem sevgilim dedim sadece canım diyerek geçiştirdii neden böyle oluyor ki anlamadım

Hayırdır canım niye kavga ettiniz?

Pek fazla yaş farkınız yokmuş canım Benim sevdiğim benden 1 yaş küçük ama hiç sorun olmadı aramızda:93:

Yaa onun kuzeni benimle aynı yaşta. Biz tanışmadan önce kuzenine senin yaşındaki kızla işim ne küçük küçük dermiş. Büyük konuşmicaksın işte
Çocuk diyor bana kendi çok büyük ya

canım bak hem kendin demişsin çivi çiviyi söker diye yanlış yaptığının farkındasın sana yapılanın aynısını başkasına yapıyorsun..
hem kendini hırpalıyorsun hem de karşındakinin duygularıyla oynuyorsun

Son düzenleme:

kadınlar galiba kendilerini ağlatan erkeklere aşık oluyorlar
yaşadıklarımdan dolayı sevmekten korkuyorum sanırm ondan ama evet haklısn .. :44:
[/I][/FONT]

Son düzenleme:
Hayırdır canım niye kavga ettiniz?

pazar günü sabah uynaır uyanmaz dışarı çıktı arkadaşlarıyla gezdi falan te gece mesaj attı bende kızdım ama çok belli etmedim birazcık ters davraanmaya başladım bu benden daha çok köpürdü azıcık insan gibi yaşamış ne biçim muamele yapmışım halbuki bişey demedim :95:

yaşadıklarımdan dolayı sevmekten korkuyorum sanırm ondan :44:
[/QUOTE]

ewet çok fazla sevincede bu sefer onlar kaçıyo pff :26:

yaşadıklarımdan dolayı sevmekten korkuyorum sanırm ondan :44:
[/QUOTE]

bi zamanlar ben de bu şekilde umutsuz konuşuyordum herşey üstüste gelmişti hayatımda bi anda tersine dönmüştü o sıra yaptıklarım da bilinçli değildi ama sonra hiç beklemediğim bi anda şuanki sevgilim karşıma çıktı ve ben onunla beraber unuttum bütün bunları ben de sevmekten güvenmekten korkuyodum artık kimseye inancım kalmamıştı ama bi gün hayatınıza öyle bi insan giriyo ki bütün bunları unutturuyo umarım senin de karşına böyle biri çıkar canım

Umarıımm sevilmeyi bekleyen hrkesin başına

hahah öyle canım büyük lokma yiycen büyük konuşmıycan hatırlat sen ona arada bunu

Al işte.. Seninleyken insan gibi yaşıyamıyor muymuş? Sen hiç bir şey yapmadın hatta yapman gerekeni yapmışsın kim olsa boyle yapar kızar,ters davranır.Onun daha çok kızması da kendisini üste çıkarmak içindir bence..Fazla üstüne gitme nasıl olsa dönücek gelicek sana..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…