Sevgilisi olanlar,sevip karşılık alamayanlar

Erkeklerin kimyasını çözdüm çikomm Öyle valla canım ne kızlar var aman düşman başına....

erkeklerin kimyasını çözmek yetmiyo sadece canımm çözsen de beklemediğin neler neler çıkarıyolar.birini ne kadar tanırsan tanı anlarsan anla ayy yine de uyuz bi tarafları çıkmıyo muu sinir oluyorummmm

Yetmez canım da bu da bir şey çözemeyenler de var kıızçeem kimse dört dörtlük değildir zaten (pff keşke olsa:97:) illa ki kötü,sevmediğimiz bir kaç şeyleri oluyor kaçınılmaz bir şey yani bu :26:

Son düzenleme:

dört dörtlük olsa da bu kez sıkıldık deriz heralde
ben öyleyim arada kavga etmeyince sıkılıp noldu diyorum benimkine bayadır kavga etmiyoruz ama tartışınca da ayrılma noktasına gelcek şekilde büyük oluyoo kaç kez oldu öyle bi daha kaldıramam o kadar stresi

Aman kavga olmasında ben mükemmellikten sıkılmaya razıyımm hiç gelemem kavga olaylarına direk kalbim teklemeye başlar pat estrella tahtalıköyü boylamış sonra çikomm öyle çok kötü tartışmayın ayrılığa kadar nedir öyle allah korusunn

Merhaba kızlar. Benim hikayem de buraya uygun gibi. Sevgili desen değiliz, arkadaş desen değiliz, karşılıklı olduğunu düşündüğüm duygular ve davranışlar var ama somut bir şey yok maalesef. Uzuzn zamandır birbirimizi tanıyoruz, benimle çok ilgili, sürekli nerdeyim ne yapıyorum merak eder, bakar bakar bakar. Sonuç sıfır. Yaptığı her şeye bir anlam vermekten yoruluyorum, güzel bir şey yapsa bile devamı gelmediği için olumsuz bir şey yapmış gibi algılamaya başlıyorum. Bilmiyorum ne yapmam gerek. Bilmiyorum kim platonik, kim değil.

İkinizde karşı taraftan bir hareket bekliyorsunuz sanırımm o bu konu da bir şey demiyorsa sen de canım.Aç konuyu uzun uzun konuşun bunun içinde bayağı cesaret gerekiyor tabii.Ama her şey karşılıklı konuştuğunuz zaman netleşir.Bak senin dediklerine göre hoşlanıyor gibi senden çünkü insan sadece hoşlandığı birini boyle sürekli nerede napıyor diye merak eder.

belki ikiniz de platoniksiniz o daha kötü

yaa allah korusun kız ne tahtalıköyüü deliiiii
valla bizim tartışmalarımız meşhurdur ne inat yaparım sinirliykenn ahh ahh anılarrr

Evet karşılıksız değil diye düşünüyorum ama ben harekete geçme özürlüyüm kızlar. Normal sosyal arkadaşlıklarda çok iyiyimdir ama iş duygusallığa gelince mutlaka karşı taraftan bekliyorum. Olumsuz da değilim aslında ama hayatımda biri olup olmadığı konusunda takıntısı da var galiba reddedilmek onun için bir son olur. O öyle düşünüyor çoğu erkek gibi reddedilme fobisi var. Bir araya gelip konuşmadık da değil, hatta evlilik üzerine konuştu benimle, sonrasındaysa benden adımlar mı bekledi bilmem, duraksadı, karmaşık bi durumumuz var aslında.

Çok yavaş gelişiyor her şey ve ben beklerken çok fazla senaryo yazıyorum kafamda

hmm madem konu açılmış belki senden bi işaret beklemiştir sen bi şekilde rengini belli etmediysen konu orda tıkanıp kalmıştır..
iş sana düşüyo demek bundan sonra canım

İkisinin de konuşması lazımm sonuç olumsuz olsa bile insanın içi rahat oluyor en azından.

hmm madem konu açılmış belki senden bi işaret beklemiştir sen bi şekilde rengini belli etmediysen konu orda tıkanıp kalmıştır..
iş sana düşüyo demek bundan sonra canım

Napıcam kızlar? Onu arayamam, bunu yapamam takıntı derecesinde bi durum, ilk arayan olursam ve gerekli karşılığı bulamazsam unutamam bu durumu.

Bazen bir araya geliyoruz o sırada bi şeyler yapmalı veya demeliyim ama ne?

msj atabilirsin normal bi muhabbet için yani hemen o konuya girmeye gerek yok konuşur konuşur oraya gelirsiniz bi şekilde nasıl olsa
ya da face msn vb kullanyorsa ordan konuşabilirsin yüzyüze görüşünce heyecanlanırım falan diyosan en mantıklısı bunlar bence :82:

Te erşey ortada işte tatlım ilk adımı senden bekliyor.Ay ben bile heyecanlandım birden git konuş kız belki yepyeni bir aşk doğucakk Olumsuz şeyler düşünme canım düşünceler gerçekleşirmiş sen yine iyi olacak diye düşün kim bilir belki iyi olur.

Yok ben heyecanlanmıyorum o heyecanlanıyo genelde:))) Aslında havasından geçilmez ama tıkanıyo ablası.

Çikonun dediği gibi yap canım pattadanak konuya dalma boyle yavaş yavaş girersiniz konuya.

Hep olumlu düşünmeye çalışıyorummm bi yerde patlak veriyor dibe düşüyorum. Bugün de öyle dipteki günlerden birindeyim, diyorum ki isteseydi arardı, yapardı bişiler. :44:

İlk adım ilk adım off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…