Al işte.. Seninleyken insan gibi yaşıyamıyor muymuş? Sen hiç bir şey yapmadın hatta yapman gerekeni yapmışsın kim olsa boyle yapar kızar,ters davranır.Onun daha çok kızması da kendisini üste çıkarmak içindir bence..Fazla üstüne gitme nasıl olsa dönücek gelicek sana..
hahah öyle canım büyük lokma yiycen büyük konuşmıycan hatırlat sen ona arada bunu
üstüne gitmemeye çalışıyorum ama gerçekten çok kırıcı oluyor
Aşk insana neler yaptırıyomuş diyo
Gitme canım gitme.. Gidersen daha kötü olur her konuda boyle yapmaya başlar sonra.:97:
Aşk çok değişik bir şey canımm yaa yapmam dediklerini yaptırıyor insana..
Aşk çok değişik bir şey canımm yaa yapmam dediklerini yaptırıyor insana..
gerçekten fazla değişik önceden arkadaşlarım anlatırdı böyle kavga ettik şöyle ettik die ben hep ben olsam diye başlayan cümleler kurardım ama şimdi tamamen onların dışında davranıyorum.. Eyy Aşk !!!! sen neler yapıyorsun insana....
haklısın. erkekleri ne kadar seversen küçük bi olumsuzlukta geri çekiliyorlarr
gerçekten fazla değişik önceden arkadaşlarım anlatırdı böyle kavga ettik şöyle ettik die ben hep ben olsam diye başlayan cümleler kurardım ama şimdi tamamen onların dışında davranıyorum.. Eyy Aşk !!!! sen neler yapıyorsun insana....
Bak canım erkeklerin mantığı şu: sen ona ilgi gösteriyorsun,kavga edilince özür diliyosun yada düzeltmeye çalışıyorsun ya diyorlar ki haa bu kız beni seviyor her koşulda ben naparsam yapayım beni bırakmaz hep benimle tamam garantiledim ben bunu her türlü tribimi nazımı da çeker nasıl olsa ohh diyerekten üste çıkıyorlar,hakaret ediyorlar, vs. Burda kendimizi asla ezdirmiycez tamam çok seviyoruz,aşığız ama kendimizi ezmesine izin verecek kadar da değil.Hem insan sevdiğini ezer mi? ona kızabilir mi? kıyabilir mi hiç? Konudan konuya da değişebiliyor tabi ben burda haksız oldukları zamandan söz ediyorum.
Bak canım erkeklerin mantığı şu: sen ona ilgi gösteriyorsun,kavga edilince özür diliyosun yada düzeltmeye çalışıyorsun ya diyorlar ki haa bu kız beni seviyor her koşulda ben naparsam yapayım beni bırakmaz hep benimle tamam garantiledim ben bunu her türlü tribimi nazımı da çeker nasıl olsa ohh diyerekten üste çıkıyorlar,hakaret ediyorlar, vs. Burda kendimizi asla ezdirmiycez tamam çok seviyoruz,aşığız ama kendimizi ezmesine izin verecek kadar da değil.Hem insan sevdiğini ezer mi? ona kızabilir mi? kıyabilir mi hiç? Konudan konuya da değişebiliyor tabi ben burda haksız oldukları zamandan söz ediyorum.
haklısın herşeye göz yumuyoruz
işte budur!
erkekler ama gerçekten öyle ya hem kıyamam der hem de kızınca süründürür ama onlara sor onlar da kızların tripleriyle hep uğraşıyolardır
Erkeklerin kimyasını çözdüm çikommÖyle valla canım ne kızlar var aman düşman başına....
öyle valla çözmüşsün :) genelleme yapmayı sevmem ama gerçekten birçoğu öyle.Biz de çok çabuk mu affediyoruz nedir.Ya da bende öyle bir durum var.Arkadaşlarımla dertleşirken arkasından demedğim kalmıyor ama bir kere yüzüne bakınca değişiyor herşey anında affediyorum.Bu huyumu değiştirmem lazım.Az önce de kendimi tuttum mesaj atmadım.Erkeklerin kimyasını çözdüm çikommÖyle valla canım ne kızlar var aman düşman başına....
İlginç ama o ilginçler arasında çok özelleri de var.Erkekler ilginç yaratıklar
öyle valla çözmüşsün :) genelleme yapmayı sevmem ama gerçekten birçoğu öyle.Biz de çok çabuk mu affediyoruz nedir.Ya da bende öyle bir durum var.Arkadaşlarımla dertleşirken arkasından demedğim kalmıyor ama bir kere yüzüne bakınca değişiyor herşey anında affediyorum.Bu huyumu değiştirmem lazım.Az önce de kendimi tuttum mesaj atmadım.
Atarlı bir insan olacağım artıkhakediyor.
Aayy çok güzel bir şey okudum sizlerle de paylaşayım dedim malum konumuz erkekler
Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın, Biri seni bulacak. Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan, Biraz ürkeceksin. Ne kadar dirensen de nafile. İnsansın sonuçta, seveceksin. Eski acılara bakıp da küsme sevdalara, Gavura kızıp da oruç bozulmaz. Sök at kafandan acaba'ları! Bir kemik aynı yerden İki defa kırılmaz.."..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?