Sevgilisi olanlar,sevip karşılık alamayanlar

üstüne gitmemeye çalışıyorum ama gerçekten çok kırıcı oluyor

Aşk çok değişik bir şey canımm yaa yapmam dediklerini yaptırıyor insana..

gerçekten fazla değişik önceden arkadaşlarım anlatırdı böyle kavga ettik şöyle ettik die ben hep ben olsam diye başlayan cümleler kurardım ama şimdi tamamen onların dışında davranıyorum.. Eyy Aşk !!!! sen neler yapıyorsun insana....

Aşk çok değişik bir şey canımm yaa yapmam dediklerini yaptırıyor insana..

Aşk işte

haklısın. erkekleri ne kadar seversen küçük bi olumsuzlukta geri çekiliyorlarr

Bak canım erkeklerin mantığı şu: sen ona ilgi gösteriyorsun,kavga edilince özür diliyosun yada düzeltmeye çalışıyorsun ya diyorlar ki haa bu kız beni seviyor her koşulda ben naparsam yapayım beni bırakmaz hep benimle tamam garantiledim ben bunu her türlü tribimi nazımı da çeker nasıl olsa ohh diyerekten üste çıkıyorlar,hakaret ediyorlar, vs. Burda kendimizi asla ezdirmiycez tamam çok seviyoruz,aşığız ama kendimizi ezmesine izin verecek kadar da değil.Hem insan sevdiğini ezer mi? ona kızabilir mi? kıyabilir mi hiç? Konudan konuya da değişebiliyor tabi ben burda haksız oldukları zamandan söz ediyorum.

İnsanın karakterini değiştiriyor resmen. Ama güzel şeyler,olumlu şeyler bunlar.. Seviyorsun ve sevdiğin için öyle davranıyorsun..

haklısın herşeye göz yumuyoruz

işte budur!
erkekler ama gerçekten öyle ya hem kıyamam der hem de kızınca süründürür ama onlara sor onlar da kızların tripleriyle hep uğraşıyolardır

işte budur!
erkekler ama gerçekten öyle ya hem kıyamam der hem de kızınca süründürür ama onlara sor onlar da kızların tripleriyle hep uğraşıyolardır

Erkeklerin kimyasını çözdüm çikomm Öyle valla canım ne kızlar var aman düşman başına....

Son düzenleme:
Erkeklerin kimyasını çözdüm çikomm Öyle valla canım ne kızlar var aman düşman başına....
öyle valla çözmüşsün :) genelleme yapmayı sevmem ama gerçekten birçoğu öyle.Biz de çok çabuk mu affediyoruz nedir.Ya da bende öyle bir durum var.Arkadaşlarımla dertleşirken arkasından demedğim kalmıyor ama bir kere yüzüne bakınca değişiyor herşey anında affediyorum.Bu huyumu değiştirmem lazım.Az önce de kendimi tuttum mesaj atmadım.

Atarlı bir insan olacağım artık hakediyor.

Aayy çok güzel bir şey okudum sizlerle de paylaşayım dedim malum konumuz erkekler

Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın, Biri seni bulacak. Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan, Biraz ürkeceksin. Ne kadar dirensen de nafile. İnsansın sonuçta, seveceksin. Eski acılara bakıp da küsme sevdalara, Gavura kızıp da oruç bozulmaz. Sök at kafandan acaba'ları! Bir kemik aynı yerden İki defa kırılmaz.."..

Öyle bende genelleme yapmak istemem ama öyle anacım öyle erkek değil mi tut birini vur ötekine. (istisnalar var he benimki istisna ) Biz kıyamıyoruz ki birde seviyoruz ya tribiydi,küsgünlüğüydü vız gelir bunlarr vııızzz hemen barışmak isteriz küslük olmasın isteriz.Onlar boyle değil işte niyeyse artık bilemiyorum orasını.Hakediyorsa devam et canımm ahaha bende veriyom gazı Fazla da atar yapma ters tepmesin sonra uğraşmak zorunda kalırsın.

Son düzenleme:

Paylaştığın için teşekkürler canım evet biliyorum bunu çok sevdiğim bir şiirdir
'Eski acılara bakıptaa küsme sevdalara.... Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz..'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…