Sevgilisi olanlar,sevip karşılık alamayanlar

Tatlım belki de sms yoktu ya da bazı nedenlerden dolayı sana cevap atamadı.Bu açıdan da düşün bence.Utangaç bir yapısımı var acaba belki hoşlanıyor da söyleyemiyor ya da tam tersi de olabilir sadece arkadaşça yaklaşmış olabilir sana.

Bence o senden bir sinyal beklemiş. Seni duygularını tam olarak anlayamıyor hani erkeklerde var ya böyle bir durum. Cevabın olumlu olacağına emin olmadan teklif etmiyorlar. Bence sen biraz daha ilgilen onun gittiği yerlerde filan bulun. Seni unutmasına izin verme.

Yok yaşlarımız yakın. Ben zaten aynı zamanda çalışıyorum. Kamuda. O da genç bir hoca Gerçi 7 yıllık bir meslek hayatı varmış ama genç görünüyor yani.:26:

Hımm eğer karşı taraftanda bir hoşlanma belirtisi yoksa unutmaya doğru yol alıcak galiba...Hem kendinde demişsin zaten kişiliklerimiz uygun değil diye ama belli olmaz bu işler tabi.Hayırlısı neyse o olsun..

sadece arkadaşça da yaklaşmış olabiilir tabi ama yani durduk yere nie öyle arkadaşca yaklaşsın ki. çünkü daha önce ufacık bi muhabbetimiz dahi yoktu bi sürü arkadaşı var ztn :44: utangaç biri de deil. gayet kendinden emin gibi duruyor

belki de bn yanlış anladım.

Hoşgeldin gamzenk:)

Kesinlikle haklısın, daha net olmak lazım.

Hayır Dikey Geçiş Sınavı (DGS)

hmm. şeyden sordum lys kursları bitti kpss olabilr die geldi aklıma. aslında aranızda çok yaş yoktur hani ondan eğer olumlu davranışlar alıyorsan bişeyler olabilir gibi. ama şimdi tamda emin olamadım karakterler zıt dedin :S eğer karşılıklı çok bişey yoksa 2 hafta dayan bitincede hiç görmezsin aklından kalbinden çıkar :S

Katılıyorum canım ya çook zor Karşılıksız sevmek bi o kadar da onun sevmesini beklemek o süreç içinde o kadar çok yıkılıyor ki insan,hayal kırıklarıyla kalıyor başbaşa.Ve en kötüsüde birgün çok sevdiği halde vazgeçmek gerekiyor o daha kötüü off off :2::2:

Yni bizm olmayan birisi için hayal kurmamak lazım ..

Öyle ama bir umut bekliyor birgün O ve Ben " Biz " Oluruz diye =/

Kavuşuruz belki bir yerde bilemiyorum,
Karanlığın içinde bir umut var benim gönlümde,
Unutma bir ışık şansım var ama göremiyorum,
Elbet ömür geçip gidiyor su bile yalnız yolunu buluyor.. :)) - bizimkiler aynen bu hesap -

haklı olabilirsin cnm. dediklerini yapmaya çalışıcam:78:

Erkekleri anlamak çok zor be canım..Baksana ne yaptığı belli bile değil..Belki sen yanlış anladın,belki o yanlış anlamanı istedi pff çok karışık. :97:

Erkekleri anlamak çok zor be canım..Baksana ne yaptığı belli bile değil..Belki sen yanlış anladın,belki o yanlış anlamanı istedi pff çok karışık. :97:

aynen cnm ya. o yüzden şu an gıcık oluyorum ona

evet fazlasıyla var :S bu arada biz hala aynıyız sabah mesaj atmadım sadece kuru bi günaydın dedi cevap attım bi daha yazmadı. 1,5 saat sonra napon diye mesaj attım yemek yeymiş falan ama tık yok hala acayip

canım bence sen bi süre sessiz kalmaya çalış.belki bi sıkıntısı,meşgul olduğu bişey vardır.o senden haber alamayınca mutlaka seni merak edip arayıp soracaktır üstüne gitmemek en iyisi bu tür durumlarda

canım peki konuşuyormusunuz ya da bi muhabbetiniz falan var mı?belki o platoniklik bile değildir eğer yüzyüze konuşmuşluğunuz yoksa hayranlıktan öteye gidemez belki de

canım klasik kandil msjı olduğu için herkese atarken bana da atmıştır diye düşünmüştür.sen eğer birşeyler yaşamak istiyosan normal günlerde de msj at bakalım o zaman da dönmezse ümidi kesmekten başka çare yok gibi...:26:

haklı olabilirsin tabi.
bakalım cnm yakında görücem hal ve hareketlerine göre kesin kararımı vericem

inş istediğin karşılığı alırsın ama alamazsan da üzülmek yok yani dünyanın sonu değil sonuçta

inş cnm

karşılık alamazsam da üzülmemeye çalışcam. ne de olsa ilk o geldi ilgilendi. yoksa bnm hiç ona bakıcaım yoktu

kendisi kaybeder bnm gibisini zor bulur

inş cnm

karşılık alamazsam da üzülmemeye çalışcam. ne de olsa ilk o geldi ilgilendi. yoksa bnm hiç ona bakıcaım yoktu

kendisi kaybeder bnm gibisini zor bulur

bence de kendisi biraz saçmalamış napcağını bilememiş heralde erkekler böyle ayran gönüllü olmasa kızları da böyle uğraştırmayacaklar aslında
dediğin gibi onun kaybı sana erkek mi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…