bnde platonikmişim bunu yeni öğrendim
geçen sene sınıftan bi çocuğun bana bakışlarını hissettim. 2 günlük bi aktiviteye katıldık okulca. o sürede yanımızdan ayrılmadı. akşam eğlencesinde beni dansa kaldırdı. çok kibardı. tabi bn baya heycanlandım. daha önce kimseyle çıkmadım bu arada. arkadaşı masada otururken imalar filan yaptı.bu da bana bakarak gülümsedi filan .. tabi teklif edicek die bekliodum ama etmedi. ancak bakışmaları dvm etti. . bu senede deişen bişe yok. uzaktan görünce bakıo.mutlaka slm verio gülümsüo yanıma gelio filan. arada kaçamak bakışlar atıo. durum böyle olunca bnde de hep bi umut vardı hoşlandığına dair.
ancak dün kandil msjı attım bakalım ne yapcak die. ama cvp yazmadıbnde onu unutmaya karar verdim. ama bi yandan da gıcık oldum. önce yaklaşıp sonra kaçmasına. bnde onu sinir etmek istiyorum içten içe
geçen sene sınıftan bi çocuğun bana bakışlarını hissettim. 2 günlük bi aktiviteye katıldık okulca. o sürede yanımızdan ayrılmadı. akşam eğlencesinde beni dansa kaldırdı. çok kibardı. tabi bn baya heycanlandım. daha önce kimseyle çıkmadım bu arada. arkadaşı masada otururken imalar filan yaptı.bu da bana bakarak gülümsedi filan .. tabi teklif edicek die bekliodum ama etmedi. ancak bakışmaları dvm etti. . bu senede deişen bişe yok. uzaktan görünce bakıo.mutlaka slm verio gülümsüo yanıma gelio filan. arada kaçamak bakışlar atıo. durum böyle olunca bnde de hep bi umut vardı hoşlandığına dair.
ancak dün kandil msjı attım bakalım ne yapcak die. ama cvp yazmadıbnde onu unutmaya karar verdim. ama bi yandan da gıcık oldum. önce yaklaşıp sonra kaçmasına. bnde onu sinir etmek istiyorum içten içe
Yok yaşlarımız yakın. Ben zaten aynı zamanda çalışıyorum. Kamuda. O da genç bir hoca Gerçi 7 yıllık bir meslek hayatı varmış ama genç görünüyor yani.:26:
Tatlım belki de sms yoktu ya da bazı nedenlerden dolayı sana cevap atamadı.Bu açıdan da düşün bence.Utangaç bir yapısımı var acaba belki hoşlanıyor da söyleyemiyor ya da tam tersi de olabilir sadece arkadaşça yaklaşmış olabilir sana.
Bence o senden bir sinyal beklemiş. Seni duygularını tam olarak anlayamıyor hani erkeklerde var ya böyle bir durum. Cevabın olumlu olacağına emin olmadan teklif etmiyorlar. Bence sen biraz daha ilgilen onun gittiği yerlerde filan bulun. Seni unutmasına izin verme.
Hayır Dikey Geçiş Sınavı (DGS)
Hoşgeldin gamzenk:)
Kesinlikle haklısın, daha net olmak lazım.
Anılarım geldi bak aklımane zor şey karşılıksız sevmek bile bile beklemek .. bence sevgilerin en gerçeği ve keşke her seven bulabilse karşısındakinden beklediği sevgiyi
tabii bazende vazgeçmeyi kabullenmek karşılıksız sevmekben bir kez yaşadım bi dahada sevmem kmsyi karşılığını görmeden hatta seveni bile sevmicem arttık
Katılıyorum canım ya çook zor Karşılıksız sevmek bi o kadar da onun sevmesini beklemek o süreç içinde o kadar çok yıkılıyor ki insan,hayal kırıklarıyla kalıyor başbaşa.Ve en kötüsüde birgün çok sevdiği halde vazgeçmek gerekiyor o daha kötüü off off:2::2:
Yni bizm olmayan birisi için hayal kurmamak lazım ..
Öyle ama bir umut bekliyor birgün O ve Ben " Biz " Oluruz diye =/
Bence o senden bir sinyal beklemiş. Seni duygularını tam olarak anlayamıyor hani erkeklerde var ya böyle bir durum. Cevabın olumlu olacağına emin olmadan teklif etmiyorlar. Bence sen biraz daha ilgilen onun gittiği yerlerde filan bulun. Seni unutmasına izin verme.
sadece arkadaşça da yaklaşmış olabiilir tabi ama yani durduk yere nie öyle arkadaşca yaklaşsın ki. çünkü daha önce ufacık bi muhabbetimiz dahi yoktubi sürü arkadaşı var ztn :44: utangaç biri de deil. gayet kendinden emin gibi duruyor
belki de bn yanlış anladım.
Erkekleri anlamak çok zor be canım..Baksana ne yaptığı belli bile değil..Belki sen yanlış anladın,belki o yanlış anlamanı istedi pff çok karışık. :97:
hoşbulduk cnm
o topik senin bu topik benim geziyorum işte
evet fazlasıyla var :S bu arada biz hala aynıyız sabah mesaj atmadım sadece kuru bi günaydın dedi cevap attım bi daha yazmadı. 1,5 saat sonra napon diye mesaj attım yemek yeymiş falan ama tık yok hala acayip
İki üç hafta öncesine kadar ben de platoniklerdendim. Dershanedeki matematik öğretmenimden çok hoşlanıyordum. Benim dersime girmiyor aslında. Dershanedeki diğer matematik hocası giriyor benim dersime. İki gruba ayrılmış çünkü sınıf. Neyse benim hayranlığım ilk zamanlardaki kadar değil ama hala görünce kalbim hızlanıyor. Ama ondan yana umudum yok hiç. Çok uygun da değil kişiliklerimiz zaten o çok hareketli sosyal biri bense ağır, melankolik. Kursun bitmesine 2 hafta filan kaldı ne yapıcam bilemiyorum. Umarım unuturum ve sınavı da kazanıp güzel bir yola girerim.
Allah tüm platoniklere derman versin.
canım bence sen bi süre sessiz kalmaya çalış.belki bi sıkıntısı,meşgul olduğu bişey vardır.o senden haber alamayınca mutlaka seni merak edip arayıp soracaktır üstüne gitmemek en iyisi bu tür durumlarda
canım peki konuşuyormusunuz ya da bi muhabbetiniz falan var mı?belki o platoniklik bile değildir eğer yüzyüze konuşmuşluğunuz yoksa hayranlıktan öteye gidemez belki de
canım klasik kandil msjı olduğu için herkese atarken bana da atmıştır diye düşünmüştür.sen eğer birşeyler yaşamak istiyosan normal günlerde de msj at bakalım o zaman da dönmezse ümidi kesmekten başka çare yok gibi...:26:
haklı olabilirsin tabi.
bakalım cnm yakında görücem hal ve hareketlerine göre kesin kararımı vericem
inş istediğin karşılığı alırsın ama alamazsan da üzülmek yok yani dünyanın sonu değil sonuçta
inş cnm
karşılık alamazsam da üzülmemeye çalışcam.ne de olsa ilk o geldi ilgilendi. yoksa bnm hiç ona bakıcaım yoktu
kendisi kaybeder bnm gibisini zor bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?