Sevgilisi olanlar,sevip karşılık alamayanlar

öyle tabii platonik olmak da zor iş sabır ister öncelikle yoksa sen de mi onlardansın canımm

ben hiç sevilmedim canım yaa :) hep karşılıksız. zaten şu güne kadar 2 kişi oldu. onlarda platonikti. çektim elimi ayağımı böyle şeylerdenn...

ben hiç sevilmedim canım yaa :) hep karşılıksız. zaten şu güne kadar 2 kişi oldu. onlarda platonikti. çektim elimi ayağımı böyle şeylerdenn...

ayy kıyamamm yaa.sevilirsin niye öyle diyorsun hem de öyle bi zamanda çıkar ki karşına hayallerindeki gibi bi aşk yaşarsın sonunda bu şekilde inanırsan bi gün gerçekleşir emin ol

ayy kıyamamm yaa.sevilirsin niye öyle diyorsun hem de öyle bi zamanda çıkar ki karşına hayallerindeki gibi bi aşk yaşarsın sonunda bu şekilde inanırsan bi gün gerçekleşir emin ol

ben aramıyorum artık o gelsin beni bulsun kaderim böyle yiaaaaa çekerim artık

evet fazlasıyla var :S bu arada biz hala aynıyız sabah mesaj atmadım sadece kuru bi günaydın dedi cevap attım bi daha yazmadı. 1,5 saat sonra napon diye mesaj attım yemek yeymiş falan ama tık yok hala acayip

Valla canım 1 gün geçti düzelmesi gerekirdi kendisini mi haklı görüyor hala ne? Ama ne bileyim sevse kıyamaz özler mesaj atardı yada sıcak konuşurdu.

İki üç hafta öncesine kadar ben de platoniklerdendim. Dershanedeki matematik öğretmenimden çok hoşlanıyordum. Benim dersime girmiyor aslında. Dershanedeki diğer matematik hocası giriyor benim dersime. İki gruba ayrılmış çünkü sınıf. Neyse benim hayranlığım ilk zamanlardaki kadar değil ama hala görünce kalbim hızlanıyor. Ama ondan yana umudum yok hiç. Çok uygun da değil kişiliklerimiz zaten o çok hareketli sosyal biri bense ağır, melankolik. Kursun bitmesine 2 hafta filan kaldı ne yapıcam bilemiyorum. Umarım unuturum ve sınavı da kazanıp güzel bir yola girerim.

Allah tüm platoniklere derman versin.

ne kursu kpss mi ??

evvvah evvahh öğretmenine mi aşık oldun.Kaç yaşındasınız siz peki? Bayağı yaş farkı varsa arada bu iş yaşş derim. -Amiiiiinn canımmm

bnde platonikmişim bunu yeni öğrendim
geçen sene sınıftan bi çocuğun bana bakışlarını hissettim. 2 günlük bi aktiviteye katıldık okulca. o sürede yanımızdan ayrılmadı. akşam eğlencesinde beni dansa kaldırdı. çok kibardı. tabi bn baya heycanlandım. daha önce kimseyle çıkmadım bu arada. arkadaşı masada otururken imalar filan yaptı.bu da bana bakarak gülümsedi filan .. tabi teklif edicek die bekliodum ama etmedi. ancak bakışmaları dvm etti. . bu senede deişen bişe yok. uzaktan görünce bakıo.mutlaka slm verio gülümsüo yanıma gelio filan. arada kaçamak bakışlar atıo. durum böyle olunca bnde de hep bi umut vardı hoşlandığına dair.

ancak dün kandil msjı attım bakalım ne yapcak die. ama cvp yazmadı bnde onu unutmaya karar verdim. ama bi yandan da gıcık oldum. önce yaklaşıp sonra kaçmasına. bnde onu sinir etmek istiyorum içten içe

evvvah evvahh öğretmenine mi aşık oldun.Kaç yaşındasınız siz peki? Bayağı yaş farkı varsa arada bu iş yaşş derim. -Amiiiiinn canımmm

Yok yaşlarımız yakın. Ben zaten aynı zamanda çalışıyorum. Kamuda. O da genç bir hoca Gerçi 7 yıllık bir meslek hayatı varmış ama genç görünüyor yani.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…