Hep olumlu düşünmeye çalışıyorummm bi yerde patlak veriyor dibe düşüyorum. Bugün de öyle dipteki günlerden birindeyim, diyorum ki isteseydi arardı, yapardı bişiler. :44:
İlk adım ilk adım off..
Face de eklemişti beni reddetmiştim çok kızgındım ona o sırada.Onun üstüne de tekrar eklemedi ben de eklemiyorum eklemez inattır falan öldürürüm sonra onu, teli var ama dediğim gibi aramak yok bende. Sizce yanyanayken ne yapılabilir.
İstiyor ama arayamıyor belki canım hemen umutsuzluğa kapılma.Dediğimiz gibi sen muhabbetin arasında aç bu konuyu eğriye doğruya bir konuşun.Bir şeyler olacaksa olsun bari iki tarafta mutlu olsun:
ama şimdi sen hem bişeyler yapmak istiyorsun hem de engelliyorsuno zaman en iyisi yüzyüze görüşmek ama bence aranızda birşeyler olsun istiyorsan bazen adımı karşından bekleme canım sen de elinden geleni yapmalısın.yanyana olduğnuzda da bi şekilde muhabbeti oraya getirirsin...
ne kadar zamandır tanışıyorsunuz canım ?
İşte hemen öyle muhabbetin arasına nasıl sıkıştırılır bu konu ki? :26:
Çok istekli görünmek istemedim. O da dediğin gibi bir şey anlamadı galiba. 1 yıldır.
İşte hemen öyle muhabbetin arasına nasıl sıkıştırılır bu konu ki? :26:
Çok istekli görünmek istemedim. O da dediğin gibi bir şey anlamadı galiba. 1 yıldır.
Ve bu arada karşılık alamayanlar cidden çok azmış. :44:
canım yani anlamadıysa sen hep karşından beklememelisin karşındaki bi bekler iki bekler üçüncüye bekler mi bilmiyorum :92:
çok istekli derken istediğini bi şekilde belli etmek zorundasın başka türlü nasıl konuşcak anlaşcaksınız sonuçta ikinizin arasında geçen birşey olmasını istiyorsan ikinizin de bunu istemesi gerekiyor.sadece karşındaki istese sen de onun istediklerini kabul etsen ne anlamı olur.bence sen facede ekle etkisi olur yüzyüze de görüşürsünüz.okuldan mı arkadaşın canım
herkese merhaba,
sevgilisi olanlar ya da platonikler...
nasıl tanıştınız ?
platonikler neden karşılık alamadı?
sevgili olmanın olumlu-olumsuz tarafları...
platonikliğin çaresizliği...
kısacası bu topik sadece sevenlerin paylaşım alanı
İş yerinden. Fazla naz aşık usandırırmış:)) Tembel tembel beklemektense bi şeyler yapmaklazım haklısınız kızalr sağolun siz okuyosunuz galiba?
Ama ne zamana kadar devam edicek ki boyle? Benim içim hiç rahat etmezdi direk 'ben mi? o mu?' seçeneklerini sunardım karşı tarafa.Seninkisi sevgi mi yoksa alışkanlık mı canım? Uzun süredir konuşuyormuşsunuz alışkanlık olabilir bence.Alıştığın içinde sevgilim olmasa da hayatımda yer alsın diyorsundur..
İş yerinden. Fazla naz aşık usandırırmış:)) Tembel tembel beklemektense bi şeyler yapmaklazım haklısınız kızalr sağolun siz okuyosunuz galiba?
nası platonik olmasın benden kaç yaş büyük
nası platonik olmasın benden kaç yaş büyük
yapmam lazım bişeyler sonu yok çünkü bunun :)ben seviyorum sanırım hala ama alışkanlıkta var tabi...bir de bir sürü şey öğrendim zamanında ondan belki bu kadar vazgeçilmez olmasının sebebi bu....amaaann her şey olacağına varır :)elbet vardır bir kısmetimiz...teşekkür ederim fikirlerin için:)bir gelişme olursa fikrinizi alırım yine
Senden haber bekliyoruz o zaman canımm hadi hayırlısıevet canım okuyoruz
zor kızlar zorr, allah bütün platoniklere sabır versinnnnnnn
Çok zor hemde amin canmm amin bu mübarek gece de allahım bütün platonikleri sevdiğine kavuşturur inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?