Sevgilisi olanlar,sevip karşılık alamayanlar

Face de eklemişti beni reddetmiştim çok kızgındım ona o sırada. Onun üstüne de tekrar eklemedi ben de eklemiyorum eklemez inattır falan öldürürüm sonra onu, teli var ama dediğim gibi aramak yok bende. Sizce yanyanayken ne yapılabilir.

İstiyor ama arayamıyor belki canım hemen umutsuzluğa kapılma.Dediğimiz gibi sen muhabbetin arasında aç bu konuyu eğriye doğruya bir konuşun.Bir şeyler olacaksa olsun bari iki tarafta mutlu olsun:

ama şimdi sen hem bişeyler yapmak istiyorsun hem de engelliyorsun o zaman en iyisi yüzyüze görüşmek ama bence aranızda birşeyler olsun istiyorsan bazen adımı karşından bekleme canım sen de elinden geleni yapmalısın.yanyana olduğnuzda da bi şekilde muhabbeti oraya getirirsin...
ne kadar zamandır tanışıyorsunuz canım ?

İstiyor ama arayamıyor belki canım hemen umutsuzluğa kapılma.Dediğimiz gibi sen muhabbetin arasında aç bu konuyu eğriye doğruya bir konuşun.Bir şeyler olacaksa olsun bari iki tarafta mutlu olsun:

İşte hemen öyle muhabbetin arasına nasıl sıkıştırılır bu konu ki? :26:

Çok istekli görünmek istemedim. O da dediğin gibi bir şey anlamadı galiba. 1 yıldır.

Çok istekli görünmek istemedim. O da dediğin gibi bir şey anlamadı galiba. 1 yıldır.

canım yani anlamadıysa sen hep karşından beklememelisin karşındaki bi bekler iki bekler üçüncüye bekler mi bilmiyorum :92:
çok istekli derken istediğini bi şekilde belli etmek zorundasın başka türlü nasıl konuşcak anlaşcaksınız sonuçta ikinizin arasında geçen birşey olmasını istiyorsan ikinizin de bunu istemesi gerekiyor.sadece karşındaki istese sen de onun istediklerini kabul etsen ne anlamı olur.bence sen facede ekle etkisi olur yüzyüze de görüşürsünüz.okuldan mı arkadaşın canım

onun şusu bunun busu derken aşka doğru kaydır konuyu canım.sonra da benimde sevdiğim birisi var ama onun bana karşı neler hissettiğini bilmiyorum.tabi gülümseyerek söyle.bunu dediğin anda zaten seni seviyorsa adım gibi eminim şapşal bir gülümseme olucak suratında. sonra da o da seviyor gibi ama fln fln ....

İş yerinden. Fazla naz aşık usandırırmış:)) Tembel tembel beklemektense bi şeyler yapmaklazım haklısınız kızalr sağolun siz okuyosunuz galiba?

nası platonik olmasın benden kaç yaş büyük

İş yerinden. Fazla naz aşık usandırırmış:)) Tembel tembel beklemektense bi şeyler yapmaklazım haklısınız kızalr sağolun siz okuyosunuz galiba?

işyerindense daha iyi işte hergün görüşüyorsunuzdur.yanii fazla naz iyi değil bence balıklama atlamanın da bi anlamı yok ama nazın da fazlası zarar canım :86:
evet okuyorum..

yapmam lazım bişeyler sonu yok çünkü bunun :)ben seviyorum sanırım hala ama alışkanlıkta var tabi...bir de bir sürü şey öğrendim zamanında ondan belki bu kadar vazgeçilmez olmasının sebebi bu....amaaann her şey olacağına varır :)elbet vardır bir kısmetimiz...teşekkür ederim fikirlerin için:) bir gelişme olursa fikrinizi alırım yine

zor kızlar zorr, allah bütün platoniklere sabır versinnnnnnn

Son düzenleme:

Hiç kimse vazgeçilmez değildir sen önce sevginin gerçek olup olmadığından emin ol canım o zaman bir harekete geçmeye başlarsın Rica ederim tatlım gelişme olursa yaz merak ederim çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…