Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

ama her erkek aynı olmuyor ki. keşke dediğin gibi olsa.ya senden fazlasiyle çekiniyordur. yada nasıl tepki vereceğini kestiremiyordur. bu onlarda çoğu zaman vardır.

yanı tabııkı cekınıyor olabılır ama ınsan sevdıgının bunu ogrenırken kı mımıklerını merak eder yahu bana dıger turlusu cıddı ve samımı gelmıyor

benim açımdan da bu davranış hoşuma gider aslında çünkü onun utangaç olduğunu gösterir bu devir de de kzlara karşıı pek utangaç tavırlı erkek kalmadı malesef.
tabi senin görüşüne de saygım sonsuz

canım çok teşekkür ederim. :) stratejik biraz benim ki:)) yani unutma herşeyden önce sen.o değil bırak ne hali varsa görsün:) geri gelceği yer belli:) ee rahatla tabiki:) ben kendime nasıl uygulamalarım yerinde oluyomu pekim:S

yanı tabııkı cekınıyor olabılır ama ınsan sevdıgının bunu ogrenırken kı mımıklerını merak eder yahu bana dıger turlusu cıddı ve samımı gelmıyor

aslında direk söyleyenden çekinceksin diye bir söz var. biraz utanmalı sıkılmalı ve o halini görmelisiin:)

tabi canım sana karşı nasıl konuşcak. ne söylicek.utangaç olmalı ki sözü benden eksik olsunnn:)

Strateji uygulamakta büyük başarı herkesin harcı değil valla artık ne hali varsa görsün tabi ben daha deeğrliyim.senin kendin içinde uygulamalrın düşüncelerinde yerinde ve güzel cnaım aslında tuttar da

sağol tatlım. ya bir kere şunu düşün senden çok rahatsız olsaydı tutar silerdi hemen. değil işte:) bu bir strateji:) ooo gez resimler at hayatına bakıomuşun gibi. ki öylede zaten. bakalım yeni yeni şeyler geçmiyor değil aslında:) ya bugüne kadar hep tuttuda hani o tutma safhasına dek emin olmak istioym çünkü her erkek çok farklı...

bak ben bunu düşünmemişim sonuçta ben onu silmiştim kullandığım faceden o da beni silebilirdi aslında rahatsız değil demek ki doğru :)ama işte onun olduğu facede paylaşamam yapamam şimdiye kadar hiç yapmadım okul için açtım dikkat çekebilir çünkü kullandığım face başka.
doğru canım erkekten erkeğe değişiyor durumlar ya hepsi de farklı çünkü

ama şunu çok iyi biliyorum erkek istemedi mi yolunu çok rahat buluyor. siliyor engelliyor kız arkadaş yapıyor. bahane uyduryor. vs vs. onlar bizler gibi değil direkt kesip atıyorlar.:) burdan bilirim yani:) bence hiç detaya bakma keyfine göre takıl. eskiden onu sık kullanıyodun şimdi bunu ne bilcek yanii tek ortak noktaları bizler

doğru haklısın canım ya. bakalım bundan sonra neler olacak :) biz de olmasak o ortak noktada olmayacaktı o zaman ne olurdu bilmem :)

inşallah hep güzel şeyler olcak:) ehehe aynen canım:) iyiki bizler varız:)

inşallah canım ya zaten bir durum olursa paylaşırım burada.
akışına bıraktım ne beklemedeyim olmazsa üzülmem de olursa da sevinebilirim tabi
senin için de inşalalh çok güzel olsun her şey...

Bende çok yanlızım.
Kuzenlerim,arkadaşlarım hepsi çift oldu .Konuşacak konum bile kalmadı onlarla...
Bu ne kadar böyle devam eder ki.. Evdeyim de sosyal ortamında kalmadı çok ülüyorum ama ne gelir elden.
Kuzenlerimle çıkıyorum dışarı ama çiftin yanında sap gibi onların oynaşmaları...
Tiye almaya ,dalga geçmeye başladılar
Napayım yoldan adam mı çevireyim ?

biz de öyleyiz canım yanlız değilsin merak etme.
zamanı gelince bulacak bizi demek ki birisi..

derdimiz sevgili yapmak olsa dışarda adam çok..
doğru insan olmadıktan sonra sevgili olsak nolur olmasak nolur..
hatta olmaması daha iyi artık aramayı bıraktım ben..
doğru insan gelir ve bi gün beni bulur umarım:)

doğru zamanı gelince doğru insanlar bulur bizi.
ben ama en doğru insan dediğim insanı bile kaybettim şansda lazım bir eyr de.
hayırlısı :)

doğru zamanı gelince doğru insanlar bulur bizi.
ben ama en doğru insan dediğim insanı bile kaybettim şansda lazım bir eyr de.
hayırlısı :)

en doğru hiç bi zaman yok bence:)
en doğru dediğim insanlarda bile birgün mutlaka bişey çıkıyo ve uzaklaşma başlıyo..
doğru insanı bekliyorum ama aslında öyle bi erkek yeryüzünde mevcut mu acaba

en doğru hiç bi zaman yok bence:)
en doğru dediğim insanlarda bile birgün mutlaka bişey çıkıyo ve uzaklaşma başlıyo..
doğru insanı bekliyorum ama aslında öyle bi erkek yeryüzünde mevcut mu acaba

bak bu dediğin doğru işte nasıl oluyorsa doğru dediğinde bile bir uzaklaşma...
doğru insan mı yok acaba yoksa biz o kişinin doğru insan olduğuna mı inanmak istiyoruz :)
ben de doğru insanı bekleyenlerdenim

Artik bu konuya transfer olma vaktim geldi sanirim

Baya yalniz oldugumu hissediyorum bu aralar. Aslinda bazense suan bi erkek arkadas ihtiyacim olan seylerin basinda bile degilmis gibi geliyo ama bazense iste cok hissediyorum su yalnizligi. Kotu olan tarafi umudumu o kadar cok kaybettim ki. gercekten hayatim boyunca yalniz olacakmisim gibi hissediyorum. ve korktugun basina gelirmis ya.. Allah korusun diyorum ama icten ice hissettigim de bu :105:

kaç yaşındasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…