Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

keşke canım ama yok işe ya maalesef.sen yine arkadaşalr sayesinde şanslıymıştın ya.inşallah ikimize de msjj gelir ya şu an tek temennim o.yeni olmuş olay belki de tepki verebilir canım daha

çevrenden oluşturamazmısın hani bir arkadaşın seni rahatsız ediyormuş izlenimi ver. ve bunu arkadaşlarından birine söyle ya konusu açılmışken biri rahatsız edio işte isim filanda veriyo ama ben tanımıyorm de. o hayali yaratcamız kişide sana aşk dolu mesajlar atsın peşini bırakmam filan desin. ama öle bi ortam yarat ki o ortamda olsun yada kulağına gitsin...:) bakalım eğer tepki verebilecek durumdaysa verir zaten:) inşallah o tepki gelir.ikimizede mesaj gelir inşallah.

Kızlarr Bayramınız kutluu olsuunnnn :) herşey gönlümüzce olsun! Rabbim nice bayramlar yaşatsın!

güzel fikir canım denemekte fayda avr tabi ki :) ama işte onunla durumumuzu kimler biliyor fark ediyor bilmiyorum yapsam o açıdan işe yarar mı acaba bilmiyorum ama öneri güzel sağol :)inşalalh şu üç gün süre zafında şuraya msj attı diye gelebiliriz..

senin de bayramın kutlu olsun ve burada ki herkesin de Allah herşeyi herkesin gönlüne göre versin inşallah...

farkeden kimse yok mu yada yakın olduğun bir kız arkadasın? valla tatlım 3. günün içine gircez ama hala bende bişicik yok. bayram mesajı ya nolcak sanki. gurur mu yapıo nedir kestiremedim. ama cidden yarında mesaj gelmezse silcem faceten bile. sende durumlar ne canım? sana mesaj gelmiştir inşallah.

Çok teşekkürler canım Allah herkesin gönlüne göre versin bencede

bende de durumlar senden farksız dğeil canım ya bayramın ikinci günü de bitti halen bir msj yok bile yarın son gün o zaman da atamaz garanti zaten konuşmuyorduk sebepler üst üste eklendi artık yarın da atmaz mı keisnlikle bittiii

benm de yok sevgilim yalnızlıktan gebericem saanki

bizimde yok canım. sıkma canını bizde öyle yapmaya çalışıyoruz.

aynen bayram bitti artık. hala arayan yok soran yok. demek ki niyeti yoktu ve sadece öylesine takılmak amacı güdmüş. bende de bitti canım. faceten silsem mi silmesem mi bilemedim:s

aynen bayram bitti artık. hala arayan yok soran yok. demek ki niyeti yoktu ve sadece öylesine takılmak amacı güdmüş. bende de bitti canım. faceten silsem mi silmesem mi bilemedim:s

valla canım ben soğuduğu zaman işte biraz müddet verdim belki düzelir diye bekledim baktım halen aynı o zamandan silmiştim faceden nerdeyse bir buçuk ay oldu sen de istersen tepkini göstermek için silebilirsin tabi içinde de birşeyler bittiyse

öyle bişi oldu ki iyicene soğudum. silecektim faceimden fakat düşüniyim dedim. iftara gittiği kişiler vardı. 3 kız 2 erkeklerdi. bunun erkek arkadasının sevgilisi ile elele diğer kız ortada durmuş ve hemen yanında o ve yanında elini omuzuna dokundurmuş bir kız. tabi fotoyu gördüm ama onun için silmicektim. ama fotoyuda görünce herşey bitti. ne yalancıymış diyorum.

bu erkekler neden böyle acaba. neyse canını sıkma canım zararın neresinde dönersek akrdır artık yapacak bir eşy yok

bu erkekler neden böyle acaba. neyse canını sıkma canım zararın neresinde dönersek akrdır artık yapacak bir eşy yok

tatlım neden böyle olduklarını hiç bilmiyorum. yo nedense hiç umrumda değil biliyomusun.ağlama üzülme gibi belirtiler yok oturup düşünmüyorum filan. hemde hiç aklıma gelmio ne yalan söylim:) zararmış ve kıyısından döndük canım:)

aynen öyle canım :) yanlız ben de bir durum var ya ben de şimdi iki tane face var birisni okulla ilgili işte çmıştım okul zamanı açıyorum bilgi alıyorum çünkü sonra donduruyorum ve orada da bu hoşlandığım kişi vardı ben dondurmadan önce sildim fakat nasıl olduysa tam anlammıyla silmemişim galiba.Dün açtım faceyi işte ders kayıtlarıyla ilgili birşeye bakacaktım bugün yine açtım bir de ne göreyim o yazı paylaşmış galiba onu o facemden bilerek silmediğimi düşünmüş olmalı benim de bana rsmen laf sokmuşş bir yazı yazmış ben üstüme alındım doğrusu ya şok oldum nasıl salaklık yaptım böyle ya o faceden silmiş olmalıydım :/

bak iyi olmuş silinmemesi.ne yazmış? ne paylaşmış facede...yaz tatlım bakalım laf sokmuş mu acaba belkide sokmamıştır:S salaklık deme gözünden kaçmış nolcak.silmeyi düşünme şimdi bence.

silmiştim aslında ama nasıl olduysa silinmemiş çok kullanmıyorum zaten o faceyi okul zamanı işte ya.
''bazı arkadaşlar kendini çok akıllı sanıyor ama karşısındaki (ben) daha akıllıyım :) bunu fark edemiyorlar o küçük beyinleriyle ''
aynen böyle yazmış canım surat ifadeleri felan hep ona ait.
çok sinir oldum ben yaaa

belkide sana ait yazılmamıştır. ne biliyim hani arkadaş demiş ve hani bu terimler biraz erkeklere göre gibi geldi. silme hiç üzeriine alınmasına fırsat verme. ister sana yazsın ister başkasına umrunda olmasın. eğer sana yazmışsa da çok dokunmuş ona yaptıkların. o yüzden yazıo saçma sözler.bekle 1 hafta sonra bak duruma. bişey yapma ama asla. onun istediğini sakın ona aynı karşılıkla verme.

kızlar benım en sınır oldugum sey bırının benden hoslandıgı zaman bunu bırı aracılıgıyla dıle getırmesı boyle bır erkegın benım gozumde hıc sansı yok cıkıp karsıma patır patır solemesını tercıh ederım her zaman

tamam canım şu an zaten sinir oldum ben baya bir ona karşı o yüzden sakin düşünemiyorum tam olarak dediklerini dikkate alacağım ama ben başta silsem mi diye düşündüm üsütme alındım çünkü ya çok sinir oldum

ya onun istediğini o zaman vermiş olursun. eğer 1 hafta sonra silersen aaa beni tınlamadı kendi keyfi isteyince sildi der. onun sana yamuk yaptığını düşündüysen yap bunu. ama eğer değilse yapma bırak orada yırtınsın feryat etsin ama umrunda olmasın. tabi canım aç bir müzik dinle:) rahatla ve aklına şu gelsin seni takan birileri var.:)

ama her erkek aynı olmuyor ki. keşke dediğin gibi olsa.ya senden fazlasiyle çekiniyordur. yada nasıl tepki vereceğini kestiremiyordur. bu onlarda çoğu zaman vardır.

ya bunu hep söylüyorum gerçekten senin fikirlerine hayranım ben ya :) düşüncelerin tam yerinde oluyor hep :)
dediklerini dikkate alacağım o halde hiç bir şeye yapmıyorum bir hafta sonrasınada belki silebilirim tınlamıyorum modunda takılacağım biraz o halde.
müziği açtım dinliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…