Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

kızlar son durum şu an aklımı çok karıştırdı. naber diye mesaj atmıştı sms'm yoktu 2 gün sonra anca dönebildim ve yazdım: 'sen beni ne sanıyorsun herkes değilim.biriyle öylesine çıkan biride olamam 'yazdım. aradı ama açmadım. mesaj attı bana.:'o gün gittiğin için çok üzüldüm. ilişkimizin arada kalması bu kadar zor olmamalıydı 'diye bende yazdım :' artık arada kalmıyor kimseye söylemene gerek yok. açıklama yapmana gerek kalmadı.'yazdım. cevabı kısa sürmeden geldi aynen şunu yazmış: 'kakus gelseydin söylerdim zaten söyledim de onlara ama öylesine çıktığımız yoktu neyse peki sen bilirsin bu yüzden ayrılıyorsan evet öylesine çıkıyormuşuz meğer.sana gidiyoruz dedim arkama baktığımda gitmiştin ve geliyorsun sandım.' bende yazdım hemen :' zorlama yoluyla bir ilişki yürütmek istemediğim için. ki dediğim gibi arkadaş sıfatıyla gelemezdim.öyle olacağına hiç konuşmamamız daha yerinde olurdu.

kızlar yorummmaa çok ihtiyacım var en son durumumuz bu.. hala ben mi alttan almalıyımmm??

canım bence sen tavır almakta sond erece haklıydın...sms inin olmayısı da ohh ıyı olmus 2 gün sonra cevap vermişsin... şimdi o aradı ya sen de trip attın 2 secenek var ya yine arayacak ısrarla... ya da ben üzerime düsenı yaptım aradım vs. diyip senden bekelyecek... hım eger konusarak aşarız bu durumu ona bıraz zaman vereyım arkadaş ortamına sokması açısından dersen biraz zaman ver...

belki diger kızlar da yorum getiriler... fikir almak iyi oluyor.. iyi ki KK var olmasa ne olurdu halimiz (

tabiki tatlım ama aklım çok karışıkta acaba alttan alsamıydım filan diye. ama sonra yaşadıklarım gelince geri adım atasım geliyor. şuan çıkılmaz bir durum içindeyim... umarım yorum getiren olur fikire çok ihtiyacım var. tabi ki canım İyi ki KK var:) KK olmadan halimizi düşünemiyorum...

için rahat etti mi konuşmayla içine sindi mi bilmiyorum ama eğer öyle hissediyorsan konuş yani affet bence ama içine sinmeyen şeyler varsa da bekle. Eğer o da snei zaten istiyorsa seviyorsa bir kere aramayla yetinmeyip yine arar çabalar senin için.

içime sinmedi. hani istiyosa bu kadarcıkla pes etmemeli. beklicem değerimi iyicene anlasın. tabi canım inanmıyorum haliyle çaba görmek istiyorum. bir aramayla filan olcak birşey deil.içimde o ferahlığı hissetmedim.

o zaman beklemek en iyisi canım biraz daha çabalayıp kendisini ispat etmeli yani bencede

o zaman beklemek en iyisi canım biraz daha çabalayıp kendisini ispat etmeli yani bencede

öyle canım aynı fikirdeyiz. hala ne arayanım var ne soranım. ispat etmek istemiyor. nasıl bu kadar duygsuz anlamıyorum. hiç mi aklına gelmiyorum. :S(

ay kıyamam ya başlığın adı çok naif gelin sarayım sizi kuzucuklarım

kesinlikle sarılmaya ihtiyacımız var. hoşgeldinn aramıza

öyle canım aynı fikirdeyiz. hala ne arayanım var ne soranım. ispat etmek istemiyor. nasıl bu kadar duygsuz anlamıyorum. hiç mi aklına gelmiyorum. :S(

erkekler böyle maalesef ya bak bana ben de sileli 1 - 1,5 ay oldu nerdeyse ama hiç umrunda olmadım bile ben de onun aklına gelmiyorum :/ çok umursamaz bu erkekler ya

erkekler böyle maalesef ya bak bana ben de sileli 1 - 1,5 ay oldu nerdeyse ama hiç umrunda olmadım bile ben de onun aklına gelmiyorum :/ çok umursamaz bu erkekler ya

erkeklerin çoğu odun ya bunu anladım...:/ 1.5 aydır hiç sormadı demek. peki arkadaşları filan yazmıyo mu? sormuyo mu hani? bence geliyorsundur. gelmiyor değilsindir. bayramda belki mesaj atar hem?? dün gece bir arkadasımla yazısıyorduk. çocuga çok koyduğumu filan diyordu. ve seni arar yakn zamanda diyordu. bunu diyen arkadasımda erkek ve ortak arkadas filan değiller. ve dün ortak bir arkadaşımızın doğum günüydü faceten kutladım. çocuk hemen güzel bayan teşekkür ederim. tavla oynamıştık bu çocukla istersen zar dersi verebilirim yazmış. bende çevirilerim olcak zamanım yok. teşekkür ederim diye geçiştirdim. oda kutlamıştı arkadasının doğum gününü. görünce şaşırırmı o çocugun bana güzel bayan demesini filan.:s

Bence şaşırır.Sonuçta eski sevgilisine güzel bayan deniliyor.

aynen canım çoğu odun ya malesef.arkadaşlarıyla konşuyorum tabi canım ortak arkadaş ne de olsa ama onunla ilgili konuya girmiyoruz hiç.genelde kandil bayram gibi özel öenmli günlerde de msj atardı geçen atmaıd bakalım ben de bayramda atar diye umuyorum inşalalh atar yaa msj :26:baya yakın güzel sözler söylemiş canım belki içten içe kızabilir ama sana belli eder mi tepkisini bilemem ama etse güzel olurdu bence :)

Bence şaşırır.Sonuçta eski sevgilisine güzel bayan deniliyor.

umarım bu defa odun tarafını bırakır bir köşeye:)

tatlım keşke durumunuzu bilen yardımcı olmaya çalışan birileri olsaydı. biziim ortak arkadaşlar böle durumlarda yardımcı olabiliyorlar galiba:)) mesela biri ona desin iste şu çocuk ona takılıo filan geçen bana bahsetmişti.ama onun haberi yok filan. nası kudurur var ya:)) benimkine gelince hala aramıyor bende aramıyorum. merak etsin içi içini yesin diye istiyorum:) bakalım bayramda mesaj gelicek mii banada:S tatlım sana mesaj atar diye umuyorum. bak o konuda haklısın yapı olarak duygusal ve alıngan bir tip. içine atmasın bana söylesin istiyorummmmmmmm.bencede çok güzell olurdu ama tepki vermedi aklıca:S

Kızlarr Bayramınız kutluu olsuunnnn :) herşey gönlümüzce olsun! Rabbim nice bayramlar yaşatsın!

Son düzenleme:

keşke canım ama yok işe ya maalesef.sen yine arkadaşalr sayesinde şanslıymıştın ya.inşallah ikimize de msjj gelir ya şu an tek temennim o.yeni olmuş olay belki de tepki verebilir canım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…