Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Benim de ilişkim biteli 1 ay oldu kızlar yaşım 25 ve bu gidişle evde kalacam gibi:26::26:

Sen de bizle kader ortağıymışsın canım üzüldüm canım ilişkinin bitmesine de.Umutsuz olma ama ya.

Bende üzülüyorum canım ama hayırlısı olsun diyelm. Küçük bir kasaba da yaşıyorum pek evden çıkmıyorum o yüzden bu konuda ümitsizim biraz:26: Allah hepimize hayırlı kısmetler versin

24 bnmde.allah hakkmızda hayırlıısını versin

Bende üzülüyorum canım ama hayırlısı olsun diyelm. Küçük bir kasaba da yaşıyorum pek evden çıkmıyorum o yüzden bu konuda ümitsizim biraz:26: Allah hepimize hayırlı kısmetler versin

Merve89 arkadaşım amin canım ya insan bazen kafaya takıyor olsun istiyor ama hayırlısı bakalım hayırlı bir zamanı var demek ki diyorum ben de.
Angrypenguin amin canım inşallah.Ben de üniversiteye gidiyorum hep hayalim üniversiteden bulmaktı ama hayallerim suya düşmek üzere bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında da

Belli olmaz canım ümidini kesme Ben üniversiteyi bitirdim olmadı annem dalga geçiyor bazen koskoca İzmiri de kuruttun diye

Belli olmaz canım ümidini kesme Ben üniversiteyi bitirdim olmadı annem dalga geçiyor bazen koskoca İzmiri de kuruttun diye

Ümidimi kaybetmek istemiyorum aslında ama seneye son yılım olduğunu düşündükçe umudum azalıyor bazen işte.Benim de arkadaşım var bir tane o hep öyle der İstanbul'u kuruttun diye gerçekten öyle oldu galiba

Daha bir senen daha varmış ooo daha fazla sosyalleş imkanın var hem benim bir arkadaşım üniversite son sınıfta bulmuştu hemde ilk sevgilisiydi geçen nişanlanmış çocukla belli olmuyor işte

Daha bir senen daha varmış ooo daha fazla sosyalleş imkanın var hem benim bir arkadaşım üniversite son sınıfta bulmuştu hemde ilk sevgilisiydi geçen nişanlanmış çocukla belli olmuyor işte

Benim de şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı anca platonikte kaldı hep ya da beni isteyenleri ben istemedim.Aşk açısından hep ters ilişkilerim oldu yani.İnşalalh canım ya bulduğum insan zaten ileride evleneceğim insan olsun istiyorum artık

Hayırlısı olsun canım inşallah herşey gönlünce olur

Son düzenleme:
İmkanın varsa canım kurslara falan git hem arkadaş ortamı edinmiş olursun hemde kendni geliştirmiş. Çalışıyor musun?

çalışmıyorum cnm işi bıraktım.evdeyim şu aralar.kurs imkanı da yok.sapıtmış durumdayım.dışarda ve etrafımda çiftleri gördükçe hele de bebişleriyle kıskanmıyorum kesınlıkle ama içim gidiyor.neyse ne diyelm allah hayırlı kapılar açsın inşallah hepimize

Amin canım inşallah çok sağol
Senin ilişkin neden bitti peki tabi sebebi eğer özel değilse.Umut yok mu tekrardan başlamak için .. ?

2 yıllık bir ilişkiydi ilgisizlik, sahiplenmeme yüzünden falan bitti, 2. kez şans vermiştim zaten sürdürmek için sabrettim ama olmadı işte barışmak istese bile mutlu olabileceğimi düşünmüyorum onunla.

Son düzenleme:

Anladım canım seni mutsuz eden birisi ise zaten böyle başladıysa emin ol öyle de devam ediyor.Hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olsun.

Kızlar ben şimdi çıkıyorum yine görüşmek,konuşmak ümidiyle iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…