Bende çok yanlızım.
Kuzenlerim,arkadaşlarım hepsi çift oldu .Konuşacak konum bile kalmadı onlarla...
Bu ne kadar böyle devam eder ki.. Evdeyim de sosyal ortamında kalmadı çok ülüyorum ama ne gelir elden.
Kuzenlerimle çıkıyorum dışarı ama çiftin yanında sap gibi onların oynaşmaları...
Tiye almaya ,dalga geçmeye başladılar
Napayım yoldan adam mı çevireyim ?
peki hiç sevgilisi olmayanlar ne yapsın? :)
yüz yüze olsak söylemeye utanırım. yaş 27, daha hiç erkek arkadaşım olmadı. lisedeyken, üniversiteye umutlanırdım. orada daha kolay oluyodur bu işler, derdim. ama orda da kolay değilmiş meğerse. herkes için kolaydı aslında da benim için değildi işte. çünkü göze hitap etmiyorum pek. halbuki güzel çocuktum, büyüdükçe niye böyle oldum bilmiyorum. güzel olmadığımı, imâlarla ya da direkt olarak çoğu kez duymuşluğum var. erkekler görselliğe önem verirler, bilirsiniz. makyaj yapınca bile güzelleşemeyen biriyim.
normal arkadaş konusunda bile sıkıntılarım olmuştu okulda. çirkin insanı yanında dolaştırmak istemiyomuş kimse (bunu da yine imâ ile duydum). eskiden kafama çok takardım bu durumu. ama artık umut da iyice tükenince, umursamamaya başladım. belki de alıştım. çünkü bir yaştan sonra 2 kişi olmayı öğrenmek çok zor.
sevdiğin/beğendiğin biri tarafından sevilmek/beğenilmek nasıl bir şey merak etmiyor değilim ama şurda 30'a da bir şey kalmadı. böyle devam edecek sanırım. biri olsaydı şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum. sağlık olsun ne yapalım. :)
Yaş 29. Durum hala aynı. Fakat ben bunu tekrar kafama takmaya başladım. Bilmiyorum ama artık bu durumuma eskisinden daha çok üzülüyorum.
Birkaç ay sonra benle yaşıt kuzenim nişanlanıyor ve ben gitmek bile istemiyorum.. Sahte gülücükler atmak istemiyorum çünkü.. Sebebi kıskançlık değil yanlış anlaşılmasın benim sağlam giden bir ilişkim vardı ve bu kuzenimle tanıştırmıştım ben onu.. Evliliğe gidiyorduk.. Herkes benden böyle bir haber beklerken işler tersine döndü ben ayrıldım ve hiç hesapta yokken o 4-5 ay içinde biriyle tanıştı şimdi de nişanlanıyor.. Hayattan soğudum..
Ben de nisana dugune gidince kiskanmam ama icim buruklasir, kendime acir ve uzulurum . Yas oldu 25, evlenen, nisanlanan , cift olan olana bir ben kaldimKendime acimaktan biktim artik.
Ben de nisana dugune gidince kiskanmam ama icim buruklasir, kendime acir ve uzulurum . Yas oldu 25, evlenen, nisanlanan , cift olan olana bir ben kaldimKendime acimaktan biktim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?