Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Boşver takılma o kadar birisi denk gelir muhakkak

vay be yalnız olan bi tek ben diilmişim demek ki.hepinizin yazdıklarınızı okuyamadım son 3 sayfayı okudum şimdilik sadece,geri kalanını başka zaman okurum belki.20yaşındayım ben de.bu konuda olduğuma göre hayatımda kimse de yok :) özellikle de en yakın arkadaşım sevgili bulup benle daha az görüşmeye başlayınca yalnızlığı daha çok hissetmeye başladım.zaten çoğu arkadaşımın sevgilisi olduğu yetmezmiş gibi bi de izlediğimiz her dizide her filmde aşk var,zorla depresyona sokcaklar bizi ya bazı nişanlanan,evlenen arkadaşlarım da var onları da görünce tabi bu yaşta evlenmeyi düşünmüyorum ama bende daha o adayın bile olmaması beni umutsuzluğa sürüklüyo biraz.kime baksam sevgilisi var,nasıl yapıyolar onu da anlamıyorum :) en yakın arkadaşım otobüste tanıştığı biriyle iki gün konuştu üçüncü gün sevgili oldu,ama nasıl sevgili olmak görmeniz lazım.onlar sevgili olduktan bi kaç gün sonra arkadaşımın doğumgünüydü kız facebookta duvarına aşkım bitanem seni çok seviyorum falan yazmış,hemen aileyle tanıştırmalar falan,twitterda kız,arkadaşımın annesine çoktan ikinci annem benim seni çok seviyorum falan yazmaya başlamış sadece bi hafta içerisinde.nasıl cesaret edebiliyolar anlamıyorum.ben iyice tanımadan,onun beni sevdiğine,benim onu sevdiğime inanmadan sevgili falan olamıyorum.öyle hemen sevgili olabilenler,seni seviyorum diyebilenler sevginin değerini azaltıyolarmış gibi geliyo bana.ama onlar mı doğru ben mi doğruyum bilemiyorum,son günlerde de en çok bunu düşünüyorum.sonuçta hayatlarında birileri var,mutlular ama ben hala yalnız...

Yaş 29. Durum hala aynı. Fakat ben bunu tekrar kafama takmaya başladım. Bilmiyorum ama artık bu durumuma eskisinden daha çok üzülüyorum.

Bu topik tam bana göre
Bütün arkadaşlarımın sevgilisi var. Dışarda el ele dolaşan çiftler gördüm mü içim gidiyor. İmrenmiyor değilim hani
Hakkımızda hayırlısı

Benim de sevgilim yok yaşım 27.Bütün arkadaşlarım evli ve çocuklu bekar bi tane arkadaşım var ama onunda sevgilisi var

​beni de aranıza kabul edinnn :)

Ben de varım yaş 27 şans sıfırın altında bekliyoruz bakalım
benim beyaz atlı sürekli çıkmaz sokaklarda geziyor adresi bi türlü bulamadı

Yaş 29. Durum hala aynı. Fakat ben bunu tekrar kafama takmaya başladım. Bilmiyorum ama artık bu durumuma eskisinden daha çok üzülüyorum.

Canım senin çevrendeki insanlar kötüymüş, bıraksana sen... olur mu öyle şey. Dış görünüşün dalgası iması söylemesi mi olurmuş, çok ayıp.

Bakımlı olup da çirkin görünen kimse tanımıyorum ben. Sen kendine bakmıyorsun bence, özgüven de olmayınca dışa kapatıyorsun kendini.

Birkaç ay sonra benle yaşıt kuzenim nişanlanıyor ve ben gitmek bile istemiyorum.. Sahte gülücükler atmak istemiyorum çünkü.. Sebebi kıskançlık değil yanlış anlaşılmasın benim sağlam giden bir ilişkim vardı ve bu kuzenimle tanıştırmıştım ben onu.. Evliliğe gidiyorduk.. Herkes benden böyle bir haber beklerken işler tersine döndü ben ayrıldım ve hiç hesapta yokken o 4-5 ay içinde biriyle tanıştı şimdi de nişanlanıyor.. Hayattan soğudum..

Ben de nisana dugune gidince kiskanmam ama icim buruklasir, kendime acir ve uzulurum . Yas oldu 25, evlenen, nisanlanan , cift olan olana bir ben kaldim Kendime acimaktan biktim artik.

Ben de nisana dugune gidince kiskanmam ama icim buruklasir, kendime acir ve uzulurum . Yas oldu 25, evlenen, nisanlanan , cift olan olana bir ben kaldim Kendime acimaktan biktim artik.

Aynen sürekli neden olmadı neden bitti soruları da cabası.. Evde kalmak istemiyorum ya ben
Daha da önemlisi aşık olmak istiyorum..

Spora basla cnm bisillet filan sur aklinda Ki Hersey ucup gidiyo... BU ara herseyin sevgili olmadigini farkediyorum tabi Ki aradigim zamanlar da oluyo ama butun olarak bakinca yanliz da mutluyum arkadaslarimla egleniyorum kendime bol bol zaman ayirabiliyorum surekli hesap verecek birisi yok surekli neden aramadin Beni dusunmuyorsun diyen yok ve ben gercekten 7 ay sonra cok rahatim icim sizlamiyo artik onun yoklugu canimi yakamiyo...

Benim su an yok ama 91 dogumluyum. Ama istemesini bilirsek butun dileklerimiz gerceklesir. Umutsuz yada inancsiz biri olmadigimdan, artiak bu konuda uzuntu yasamiyorum :) sizde mutlu olun ve dua edin. Benim yasimda olan varmi

yaş oldu 24.sevgilim vardı 3,5 yıllık bazı şeyler yolunda gıtmedi ayrılma kararı aldık.bi işte de çalışmıyorum bu yaştan sonra kısmet nerde çıkar hiç de bilmiyorum. :/

Bu konuya önceden de önceki yıllarda yorum yazan birisiydim şimdi de yazıyorum halen sevgilim yok kızlar halen aynı kaderdeyiz avutalım birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…