- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
Anladım canım seni mutsuz eden birisi ise zaten böyle başladıysa emin ol öyle de devam ediyor.Hakkında hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olsun.
Kızlar ben şimdi çıkıyorum yine görüşmek,konuşmak ümidiyle iyi geceler hepinize
çalışmıyorum cnm işi bıraktım.evdeyim şu aralar.kurs imkanı da yok.sapıtmış durumdayım.dışarda ve etrafımda çiftleri gördükçe hele de bebişleriyle kıskanmıyorum kesınlıkle ama içim gidiyor.neyse ne diyelm allah hayırlı kapılar açsın inşallah hepimize
iyi geceler kızlar dua edelim hayırlı geceler
ah ah amin cnm amin..Aynı durumdayım canım bende kpss ye hazırlanıyorum kursa gidemiyorum çok küçük bir yerde yaşıyorum arkadaşlarım burda değil bütün arkadaşlarımın ilişkileri var bilmiyorum ne olacak halim bende evde oturarakta bulunmuyor işte:26::26: Hayırlısı cümlemiz için
Dua ederken birbirimizi unutmayalım kızlar hayırlı geceler
iyi geceler kızlar dua edelim hayırlı geceler
Bundan sonrası için dualarımdasınız kızlar yine konuşuruz inşallah başka bir konuşmamızda da hayırlı olan o kişiyi buldum diyebiliriz birbirimize inşallah
İnşallah canım güzel haberler alırız birn önce inşallah
ah ah amin cnm amin..
Kızlar buradasınız galiba nasılsınız görüşmeyeli
merhaba sedaa iyi diylim ii olsun sen naslsın ? :) gelişme olursa ilk fırsatta yazarım da bklm artık pek de umudum yok allahtan umut kesilmezmiş..
Kızlar buradasınız galiba nasılsınız görüşmeyeli
Ben de iyiyim canım migrenim tuttu onun haricinde süperim :)
Bende de hiç umut yok canım ya halen aynıyım zaten olsa ben de yazarım hemen.
İyiyim canım sizler nasılsınız?
Ben de iyiyim canım migrenim tuttu onun haricinde süperim :)
Bende de hiç umut yok canım ya halen aynıyım zaten olsa ben de yazarım hemen.
geçmiş olsn cnm ya kafaya pek bişey takmamaya çalış ama elde değil dimi.
aynn cnm hepsi üst üste gelmiştir hayat mucadeleyle geçiyor o öyle olsa bu böyle olsa ..
Aynen canım öyle.Sen çalışmayı bırakmıştın heralde öyle hatırlıyorum.Düşünüyor musun tekrar çalışmayı ?
hyr cnm özel sektörde mecburda kalmadıkça çalışılcak gibi değil tekrar kpssye gırcem bklm..sen hangi bölmde okuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?