Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Çok teşekkürler hepimiz için hayırlısı İyi geceler canım görüşürüz

Aynı durumdayım canım bende kpss ye hazırlanıyorum kursa gidemiyorum çok küçük bir yerde yaşıyorum arkadaşlarım burda değil bütün arkadaşlarımın ilişkileri var bilmiyorum ne olacak halim bende evde oturarakta bulunmuyor işte:26::26: Hayırlısı cümlemiz için

ah ah amin cnm amin..

merhaba sedaa iyi diylim ii olsun sen naslsın ? :) gelişme olursa ilk fırsatta yazarım da bklm artık pek de umudum yok allahtan umut kesilmezmiş..

Ben de iyiyim canım migrenim tuttu onun haricinde süperim :)
Bende de hiç umut yok canım ya halen aynıyım zaten olsa ben de yazarım hemen.

geçmiş olsn cnm ya kafaya pek bişey takmamaya çalış ama elde değil dimi.

Teşekkür ederim canım.
Aynen canım dediğin gibi kafaya bir şey takmamak elde değil muhakkak bir sorun çıkıyor yani.
Bir de vizelerimiz yaklaştı.Onun harici başka sorunlar felan haliyle kafada dayanmıyor artık.

aynn cnm hepsi üst üste gelmiştir hayat mucadeleyle geçiyor o öyle olsa bu böyle olsa ..

Aynen canım öyle.Sen çalışmayı bırakmıştın heralde öyle hatırlıyorum.Düşünüyor musun tekrar çalışmayı ?

hyr cnm özel sektörde mecburda kalmadıkça çalışılcak gibi değil tekrar kpssye gırcem bklm..sen hangi bölmde okuyosun

Özel sektör zor olsa gerek çalışma koşulları şartları açısından.Ben öğretmenlik okuyorum canım.
Sen peki hangi bölümü okudun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…