Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Kolay gelsin canım hangi bölümden mezunsun?

bölumun guzelmiş allah hayırlı kapılar açar inşallah hem iş hem eş açısından bnm muhasebe önlısans

Angrypenguin sen hangi bölümden mezunsun canım ?
Merve89 sağol canım senin de bölümün güzelmiş.Aminn.Senin için de Allah hayırlısını versin hem eş hem iş :) Hiç sevgilin olmuş muydu şimdiye kadar ?

Güzel bölümlermiş ikinizinde Ben Kamu Yönetimi bir de Lojistik mezunuyum canım. Bir umut önlisantan şu son atamayı bekliyorum o olmazsa 2014 temmuz sınavına lisanstan girecem.

Son düzenleme:
Güzel bölümlermiş ikinizinde Ben Kamu Yönetimi bir de Lojistik mezunuyum canım. Bir umut önlisantan şu son atamayı bekliyorum o olmazsa 2014 temmuz sınavına lianstan girecem.

Teşekkürler canım.Senin bölümlerde güzelmiş.İki bölümü de okumuşsun ne güzel hiç aradığım kişi bu dediğin birisi çıkmadı heralde hani iki bölüm olunca bir de merak ettim İnşallah atanırsın canım benim bir arkadaşım daha son atamayı bekliyor sen gibi.

Benim zaten 2 yıllı doldurmuş bir ilişkim vardı daha öncede bir süre çıkıp ayrılmıştık zaten ortalama 3-4 yılım o insana gitti zaten aslında artık korkuyorum yeni bir ilişkiden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum tekrardan bir yandan da istiyorum tabi yaşıtlarımı görünce

Zor durum seninki de hayal kırıklığına uğramak istemez tabi insna kötü ilişkiler de bize hep zaten bunu hatırlatıyor hadi öyle olursa diye.Korktuklarımız gibi olmasın ama inşallah.İnsan ama cidden özeniyor ya benim de çoğu arkadaşımın sevgilisi var kimisi nişanlı kimisi evlendi.Asla kıskanma değil ama insan imreniyor kendisinde de olsun istiyor.

Evet öyle kıskanma değil zaten her insan istiyor hayatında kendini sevecek,değer verecek, destek çıkacak birisi.

Evet öyle kıskanma değil zaten her insan istiyor hayatında kendini sevecek,değer verecek, destek çıkacak birisi.

Aynen canım demek ki daha zamanı var şu an olmadığına göre.
Benim de hep platonikte kaldı aşk hikayelerim.En son birisi vardı sevgilim değil tabi aynı şekilde o da bana çok yakndı herkes nerdeyse sevgili zannediyordu bizi ama sonra başka birisi ile nişanlandı.Benim de o yüzden erkeklere karşı güvenim sarsıldı biraz.
Onun öncesinde de benim onu sevdiğimi öğrenen kişi bana oyunlar oynadı beni çok üzdü.Genelde hep kötü şeyler yaşadım.
Bir türlü mutlu olamadım yani.
Aşık olmak,sevmek,sevilmek istiyorum da korkuyorum bir taraftan da.

Hayırlı değilmiş demek ki canım ya üzülme Allah gönlüne göre birisini verir inşallah. Birşeyler yaşasaydın daha çok üzülürdün böylesi daha iyi olmuş bence:26:

evet cnm 3,5 senelik bir ilişkim vardı.ayrılalı 4 ay oldu.biraz cocuksu yapılıydı ben istiyorumki hayatımdaki erkek benden olgun olsun tamam yeri geldiginde tabiki hepimiz çocuksu davranıyoruz ama askerlık sorunu vs vardı git yap artık önümüze bakalım dedigimde ise seni bırakıp gidemem diyordu aşırı bi bagımlılıgı vardı bana aşırı sevgisinden dolayı,askere gidince beni kaybetmekten korkuyorduki aslında tam tersiydi işler daha da kolaylaşacaktı. bana da bunlar ters gelıyor yani benım bildigim erkek önce askerligini halleder iş vs sonra ilişki ciddiyete dökulur.açıkçası ilerde nişanlı ya da evlıyken bir de asker hasretini göze alamazdım.düşünceleri çocuksuydu bu yuzden neyin ne zaman dogru olacagının farkında değildi.vs yollarımızı ayırdık baştan kabullenmedi fakat gün geçtikçe yazmayınca kabulledndigini gördüm neyse allah herkese hayırlı ilişki yuva nasip etsin

Hayırlı değilmiş demek ki canım ya üzülme Allah gönlüne göre birisini verir inşallah. Birşeyler yaşasaydın daha çok üzülürdün böylesi daha iyi olmuş bence:26:

Aynen canım ben de hayırlısı değilmiş demek ki diyorum zaten kendimi öyle teselli ediyorum.
Kendimi salak yerine koyulmuş gibi hissettim en çok zoruma giden o oldu aslında.
Allah hepimizi hayırlı insanlarlar karşılaştırsın cnaım

Haklısın canım olgun birisini istemekte erkekleri taşımak güç çünkü.Bence de askerliğini yapıp gelse işler daha kolaylaşırdı en azından işleriniz yoluna girerdi canım haklısın.
Ben de senin gibi düşünüyorum önce askerliğini yapmalı işini mesleğine eline almalı sonra ise evlilik olmalı.
Demek ki senin kısmetinde o kişi yokmuş canım Allah hayırlısını versin hakkımızda.

Mrb kızlar görüşlerinize ihtiyacım var. Kısaca konuyu özetleyim şimdi ben 11 yıl önce biriyle görüştüm sadece bir ay sürdü ama beni çok seviyordu ayrılmayı ben istedim nedeni biraz serseri bi hayatı vardı içki modifiye arabalar kavga falan... Ayadan 10 yıl geçti ve bana geçen yıl face. Ulaştı tekrar görüşmek istediğini söyledi bu esnada bi kaç gün face. Den görüştük ama hiç değişmediğini gördüm yani içkiyi sevmiyorum ailemde kabul etmiyor diyorum bana canim içki çekti aldim içicem diyo sonra 8 kişiden dayak yedim dedi modifiye arabalari seviyorum diyo ki o arabayla yuvarlak daire çiziyolarya öyle videolari var ve bira şişeleriyle çekilmiş birürü resim bende güvenemedim kabul etmedim ve konuşmamaya başladik ama ben onu özlediğimi hissetmeye başladim çok zor zamanlar geçirdim yaşam tarzi için istemiyorum güvenemiyorum ama sevgisi ve insanliği içinde vazgeçeedim
böyle bir yil geçti tam yavaş yavaş alışiyoken benn bi salaklik yaptim cepten onun face. Profiline bakarken yanlislikla takip et butonuna bastım hemen geri aldım ama görmüş önce arkadaşlık isteği gönderdi sonra msj slm nbr diye ben durumu anladim ama ne cvp vericem diye düşündüm bi süre sonra iyilik senden nbr dedim beni takibe başlamışsin dedi ben de doğruunu anlattım özür diledim sorun değil dedi ve konuyu evlilige getirdi ne düşunuyosun evlilik hakkinda falandiye bende güvenemiyorum korkuyorum dedim biraz cesaret lazimm falan dedi ben evlenmeyi çok istiyorum kafayi taktim dedi bende evlenme teklif ederse diye konuyu degiştirelim dedim ne cvp vericem ben daha ona güvenemiyor ki ama ondan vazda geçemiyorum
neyse konuyu degiştirdik işten falan konuştuk ha bu arada bana bide hava atti benim telefonum s4 seninki ne yiye sonrada çalışmiyorum diye küçümser gibi konuştu ben bütün bunlara ragmen ertesi gün seni kıracak bişeymi yaptim diye msj attim konuşmayi devam ettirmek içinyok falan dedi 5dk konuştuk sonra o kadar dünden beri hiç konuşmuyoruz
msj falan attigi yok ne yapsam sizce yanlışmi yapıyorum acaba beni gerçekten sevse güven vermek için bişeyler yapmasi gerekmezmi?? Sonuçta güvenemiyorum korkuyorum dedim?? Msj atıyım mı atmayım mı??

Canım yine sen bilirsin ama kötü alışkanlıkları olan birisi ve alışkanlıklar,huy kolay kolay değiştirilmez.
İçki konusunda özellikle ben biraz katıyım senin fikrin nedir bilemem ama yani kullanmasını bilmeyen bir insansa hele bir de nerelere kadar gider bu iş.
Sevmiş olabilirsin hepimiz sevdik ama evlilik çok ciddi mesele biraz anlattığın gibi serseri tiplemesine uygun kişiyle zor olur canım.Ben mesaj atmaman taraftarındayım ama karar senin tabi.Hakkında hayırlısı olsun.

Aslında bende seni gibi düşünüyorum içki konusunda bende aynn katıyım o yüzden kabul güvenemiyorum zaten ailemde kabul etmez zaten. yani nekadar bıraktım desede bu bi alışkanlık olduysa ya yani erkekler kızları tavlamak için melek olabiliyorlar diye düşünüyorum evlenincede eski yaşamlarına geri dönüyolar. Bunları matıken düşüne biliyorum ama içimden kestirip atamiyorum bazende diyorum ki bi işim olmadığı sürekli evde olduğum içinmi bu kadar takıyorum acaba. Yani düzgün bi hayatı olsa zaten şimdiye evlenirdi diyorum geçen yil ben hayir deyince bi kizla çıkmaya başlamış kız üç günde bırakmış yani kizlar düzgün erkeklerin peşini bence ben mi yalniş düşünüyorum. Bi de şöyle bi durum var evleneceği insan illaki çalişacakmış acaba diyorum karısına bakmak zormu geleck ona yani ben çalışıp o benim paramı yiyemez gibi bi düşüncesimi var ısrarla çalışsındiyo çünkü hatta bana iş ayarlamaya bile çalıştı. Bi de telefonunun havasını atması.. Yani insan sevdiği kiza aldiği şeyin havasını yaparmı böyle bi insan iyi bi eş olurmu?

Son düzenleme:

Çok doğru düşünüyorsun canım tavlamak için melek olabiliyorlar anında ama kötü huylar birazda sonradan çıkıyor.Kestirip atamaman gayet normal sonuçta sevmişsin canım.
Sevince insanın kalbinden sevgisini atması bir anda kolay olmuyor her ne kadar kötü de olsa.
Yani canım evleneceğimiz insan özellikle bir ömür hayatımızı paylaşacağımız bir insan olacağı için düzgün olması gerekiyor yoksa sorunlar olabiliyor.Mutalaka ufak tefek sorunlar evlilikte olabilir ama karşı tarafta bariz bildiğimiz kötü huyları da görmezden gelemeyiz.
Yani hava atması da çok saçma davranış yani ne geçebilir ki eline.

Seninle konuşmak iyi geldi sağolasın tek başıma düşün kafayı yiyecektim konuşabileceğim biride yok çok ihtiyacım vadı böyle bi konuşmaya.

Telefon konusu beni şok etti zaten benim telefonum daha düşk bi model hangi model olduğunu söyleyince hııı dedi benimki de s4 diyin ce çok şaşırdım hiç böyle bi şey beklemezdim ondan!

Seninle konuşmak iyi geldi sağolasın tek başıma düşün düşün kafayı yiyecektim konuşabileceğim biride yok çok ihtiyacım vadı böyle bi konuşmaya biraz olsun hatladım.

Telefon konusu beni şok etti zaten benim önce telefonun ne diye sordu sonra telefonum hangi model olduğunu söyleyince hııı dedi benimki de s4 diyin ce çok şaşırdım hiç böyle bi şey beklemezdim ondan! Benim s4 almaya gücüm yoktu daha düşük uygun fiyatli olan bi tel. Aldim bende. Ne yapmaya calistigina bende anlayamadim!

Son düzenleme:

Yardımcı olduysam bir nebzede olsa için rahatladıysa ne mutlu canım.
Biraz da yaptığı görgüsüzlük açıkçası yani herkes istediği telefonu alır yüksek düşük model havasını atması saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…