Yardımcı olduysam bir nebzede olsa için rahatladıysa ne mutlu canım.
Biraz da yaptığı görgüsüzlük açıkçası yani herkes istediği telefonu alır yüksek düşük model havasını atması saçma.
Haklısın canım olgun birisini istemekte erkekleri taşımak güç çünkü.Bence de askerliğini yapıp gelse işler daha kolaylaşırdı en azından işleriniz yoluna girerdi canım haklısın.
Ben de senin gibi düşünüyorum önce askerliğini yapmalı işini mesleğine eline almalı sonra ise evlilik olmalı.
Demek ki senin kısmetinde o kişi yokmuş canım Allah hayırlısını versin hakkımızda.
Bunalinca yine yazsan yardımcı olrmusun?
Haklısın tam anlamıyla görgüsüzlük. hem gerçek ten sevseydi arardı benim için bi şeyler yapmaya çalışırdı ben galiba kendimi kandırmışım beni çok seviyo benim için herşeyi yapar diye sadece kendimi kandırmışım. :'( güvenden ve korkularımdan bahsettiğim an arkasını döndü bana. Allah en hayırlısını versin demekten başka bi şey yok artık yine içim düğüm düğüm oldu nasıl atlatıcam ben bu durumu oofff ooff
aynen canım zor bu işler yabirinle çıkıyosun her şey baştan tozpembe ama zaman geçtikçe işin rengi değişiyor.zor bu erkeklere gvenmek zor ama ona sorsan hep ben suçluyum.neyse aklıma geldikçe sinirim tepeme çıkıyor.allah hayırlı kişilerle karşılaştırsın herkesi onu da beni de seni de herkesii :/
Sen sinirlenme canım boşver malesef erkekleri anlamak güç.Bizi anlayan birisini bulmakta güç hep sonradan çıkıyor kötü huylar zaten.
Yine de tabi umudumuzu yitirmeyelim.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizleri.
amin canım amin her gece yatarken allaha duam hayırlı bi evlilik ve bebiş..sağlık ve sevdiklerimin sağlıgı sevgisi..bunlar olmadan hayat boş.
evet cnm yakın zamanda yegenim oldu.dha küçücükk.öylesine tatlıki maşallah rabbim bizlere de hayırlısını nasip etsin etrafımda nişanlı evli çift insan böyle etrafta gördükçe kıskanma değil de öylesine bi istiyorki o duyguları tatmak ne dıyelım aynn vardır zamanıÖyle canım ben de hep bu yönde dua ediyorum.
Hele arkadaş çevresinde de hep çiftler olunca insan kendisini çok yalnız hissediyor aşk açısından.
Delicesine aşık olasım,sevesim,sevilesim var ama nasip işte zamanı var demek ki olmuyor bir türlü.
evet cnm yakın zamanda yegenim oldu.dha küçücükk.öylesine tatlıki maşallah rabbim bizlere de hayırlısını nasip etsin etrafımda nişanlı evli çift insan böyle etrafta gördükçe kıskanma değil de öylesine bi istiyorki o duyguları tatmak ne dıyelım aynn vardır zamanı
Gelsin o zaman biran önce yaa:2:
Maşallah canım.Sağlıcakla güle güle büyütün yeğenini.Amin canımm inşallah.
İstemez olur mu canım ya cidden çok güzel duygular bunlar.Nişan,evlilik,kına felan bunların hepsi ömrümüzde bir defa yaşayacağımız şeyler ve insan gerçekten bu güzel duyguları tatmayı istiyor ister istemez hayal ediyoruz.
amin canım amin geç olmadan darısı başımıza
amin canım amin geç olmadan darısı başımıza
neyse kızlar görüşürüz yine dularınızda benı de eksik etmeyin iyi geceler sizlerle konusmak iyi geliyor
yalnız degılmılşım megerse
Tek tabanca takılanlar buradaymış meğerse ... Yalnız değiliz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?