Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Bunalinca yine yazsan yardımcı olrmusun?
Haklısın tam anlamıyla görgüsüzlük. hem gerçek ten sevseydi arardı benim için bi şeyler yapmaya çalışırdı ben galiba kendimi kandırmışım beni çok seviyo benim için herşeyi yapar diye sadece kendimi kandırmışım. :'( güvenden ve korkularımdan bahsettiğim an arkasını döndü bana. Allah en hayırlısını versin demekten başka bi şey yok artık yine içim düğüm düğüm oldu nasıl atlatıcam ben bu durumu oofff ooff

aynen canım zor bu işler ya birinle çıkıyosun her şey baştan tozpembe ama zaman geçtikçe işin rengi değişiyor.zor bu erkeklere gvenmek zor ama ona sorsan hep ben suçluyum.neyse aklıma geldikçe sinirim tepeme çıkıyor.allah hayırlı kişilerle karşılaştırsın herkesi onu da beni de seni de herkesii :/

Elbette yardımcı olmak isterim elimden geldiği kadarıyla.
Sen kendine yüklenme canım ya Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın senin sevgine layık birisi değilmiş demek ki.
Fazla düşünüpte kendini üzmemeye çalış.

Sen sinirlenme canım boşver malesef erkekleri anlamak güç.Bizi anlayan birisini bulmakta güç hep sonradan çıkıyor kötü huylar zaten.
Yine de tabi umudumuzu yitirmeyelim.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizleri.

amin canım amin her gece yatarken allaha duam hayırlı bi evlilik ve bebiş..sağlık ve sevdiklerimin sağlıgı sevgisi..bunlar olmadan hayat boş.

amin canım amin her gece yatarken allaha duam hayırlı bi evlilik ve bebiş..sağlık ve sevdiklerimin sağlıgı sevgisi..bunlar olmadan hayat boş.

Öyle canım ben de hep bu yönde dua ediyorum.
Hele arkadaş çevresinde de hep çiftler olunca insan kendisini çok yalnız hissediyor aşk açısından.
Delicesine aşık olasım,sevesim,sevilesim var ama nasip işte zamanı var demek ki olmuyor bir türlü.

evet cnm yakın zamanda yegenim oldu.dha küçücükk.öylesine tatlıki maşallah rabbim bizlere de hayırlısını nasip etsin etrafımda nişanlı evli çift insan böyle etrafta gördükçe kıskanma değil de öylesine bi istiyorki o duyguları tatmak ne dıyelım aynn vardır zamanı

Maşallah canım.Sağlıcakla güle güle büyütün yeğenini.Amin canımm inşallah.
İstemez olur mu canım ya cidden çok güzel duygular bunlar.Nişan,evlilik,kına felan bunların hepsi ömrümüzde bir defa yaşayacağımız şeyler ve insan gerçekten bu güzel duyguları tatmayı istiyor ister istemez hayal ediyoruz.

amin canım amin geç olmadan darısı başımıza

Tek tabanca takılanlar buradaymış meğerse ... Yalnız değiliz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…