Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

22 yaş gec midir bi an once birini bulmam mi lazm? Benden daha buyuk olanlar var farkindaym yanls anlamayin sakin bu sorumu. Ben kendi yasima yakin birileri warsa onlara soruyorum...

22 yaş gec midir bi an once birini bulmam mi lazm? Benden daha buyuk olanlar var farkindaym yanls anlamayin sakin bu sorumu. Ben kendi yasima yakin birileri warsa onlara soruyorum...

Aynı yaş grubundanmışız canım.Bence geç değil daha önümüze ne fırsatlar çıkacak.
Benim de hayatımda kimse yok ama zamanı gelince olacağına inanıyorum öyle de ümit ediyorum sen de böyle düşünmeye çalışmalısın bence.
Üniversite,iş,arkadaş ortamlarımız var yani muhakkak zamanı gelince karşımıza çıkacaktır hayatımızın aşkı.

Insallah bi an once istedigimiz ozelliklerde biri cikar karsimiza canim.. sen de 91 dogumlusun yani.. hangi ay? Ben temmuz

Insallah bi an once istedigimiz ozelliklerde biri cikar karsimiza canim.. sen de 91 dogumlusun yani.. hangi ay? Ben temmuz

Amin canım inşallah.Ben Haziran canım.Aslında yıl olarak 92'liyim ama 22 yaşında sayılırım artık :)

artık iyi erkek kalmamış ortalıkta iyisini bulan da bir şekilde kafalayıp yüzüğü takıyor bize de çürük çarıklar kalıyor..

yine de umutsuz olmamak lazım mutlaka gelen giden oluyordur şans vermek önemli mesela görüyorum şunu şöyle bunu böyle deyip reddediyorlar en son bir arkadaşım biraz kilosu var diye kendisine açılan çocuğu reddetti iyi bir çocuktu mutlu da ederdi dedim hatta anlaşırsınız verir biraz falan diye ama olmadı şimdi çok pişman çünkü dediğine göre uzaktan akrabası olan bir kızla nişanlanmış çocuk ve çook mutlularmış oysa halen odun tiplerle uğraşıyor. şans vermek önemli yani.

ha hiç kimse yanaşmıyorsa orası ayrı tabii ama sanmam yani mutlaka gelir birileri çirkin bile olsanız.

Hayatımızın baharındayız. Özgürlüğümüzün tadını çıkaralım

Amin canım inşallah.Ben Haziran canım.Aslında yıl olarak 92'liyim ama 22 yaşında sayılırım artık :)

Mrb cnm beni hatırladınmı bir iki gün önce konuşmuştuk nasilsin? Ben daha iyiyim iyiki msj atmamışım önemli olan ilk 2-3 günü atlatmakmış inş. Bi daha ayni şeyleri yaşamam. Son durumumu haber vereyim dedim sana :)

22 yaşindaymişsın okuyomusun?

Hatırlıyorum elbette canım.İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın ?
Haber vermene de iyi ki yapmamışım ve iyiyim demene çok sevindim.İnşallah bundan sonra karşına daha güzel şanslar hayırlı insanlar çıkar. Arada böyle haber ver haberlerini bekliyorum canım
Evet canım okuyorum.

Peki kizlar bisey sorucam cekim yasasiyla ilgili deneyiminz oldu mu eskiden veya yakin zamanda? Ask ile ilgili.... hayal ettignz bi durumun veya kisinin gerceklesmesi??

Peki kizlar bisey sorucam cekim yasasiyla ilgili deneyiminz oldu mu eskiden veya yakin zamanda? Ask ile ilgili.... hayal ettignz bi durumun veya kisinin gerceklesmesi??

İlk defa duyuyorum canım nasıl bir şey bu biraz bahsedebilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…