Güzel benzetme olmuş canımEvet buradayız hepimiz hoş geldin sen de aramıza
22 yaş gec midir bi an once birini bulmam mi lazm? Benden daha buyuk olanlar var farkindaym yanls anlamayin sakin bu sorumu. Ben kendi yasima yakin birileri warsa onlara soruyorum...
Aynı yaş grubundanmışız canım.Bence geç değil daha önümüze ne fırsatlar çıkacak.
Benim de hayatımda kimse yok ama zamanı gelince olacağına inanıyorum öyle de ümit ediyorum sen de böyle düşünmeye çalışmalısın bence.
Üniversite,iş,arkadaş ortamlarımız var yani muhakkak zamanı gelince karşımıza çıkacaktır hayatımızın aşkı.
Insallah bi an once istedigimiz ozelliklerde biri cikar karsimiza canim.. sen de 91 dogumlusun yani.. hangi ay? Ben temmuz
Amin canım inşallah.Ben Haziran canım.Aslında yıl olarak 92'liyim ama 22 yaşında sayılırım artık :)
Haha smdi daha da uzuldum ben 23 diyeym kendime o zmn :)) sen daha 21 bucuksunn
sen kaclisin canim :)) ben yasli hisaediorumHayatımızın baharındayız. Özgürlüğümüzün tadını çıkaralım
Yaş 19 ...
Amin canım inşallah.Ben Haziran canım.Aslında yıl olarak 92'liyim ama 22 yaşında sayılırım artık :)
Mrb cnm beni hatırladınmı bir iki gün önce konuşmuştuk nasilsin? Ben daha iyiyim iyiki msj atmamışım önemli olan ilk 2-3 günü atlatmakmış inş. Bi daha ayni şeyleri yaşamam. Son durumumu haber vereyim dedim sana :)
22 yaşindaymişsın okuyomusun?
Bir mucize olsun artık
Peki kizlar bisey sorucam cekim yasasiyla ilgili deneyiminz oldu mu eskiden veya yakin zamanda? Ask ile ilgili.... hayal ettignz bi durumun veya kisinin gerceklesmesi??
Hatırlıyorum elbette canım.İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın ?
Haber vermene de iyi ki yapmamışım ve iyiyim demene çok sevindim.İnşallah bundan sonra karşına daha güzel şanslar hayırlı insanlar çıkar. Arada böyle haber ver haberlerini bekliyorum canım
Evet canım okuyorum.[/QUOTE
iyi diyelim iyi olalım cnm ya ilk günler gibi değil ama sabah iyiysem akşam hafiften bi hüzün çöküyo yada tam tersi akşam iyi sabah hüzünlü biraz özlemli bişeyler oluyor işte... Neyse bitmez benim bu derdim. Ara ara haber veriim yine sana. Sende durumlar ne sevdiğin biri varmıydi? (anlatmak istemezsen sorun değil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?