Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

İyi diyelim iyi olalim cnm. Bazen sabah iyi oluyorum akşm özlüyorum bazende akşam iyi oluyorum sabah özlüyorum. Tabiki ilk günlerdeki kadar kötü değilim allaha şükür ama arada kafam karışıyor tabi. Bi de bu face. Ve twitter insanin kötü olmasındaetken madde sürekli aşk sözleri bakmadanda yapamiyorum bide onun face.de bi beğni sayfasi var bi kaç kişiyle ortak yönetiyo orda yayınlanan sözleri üstüme aliniyorum daha kötü oluyor ama bakmadanda duramiyorum merak ediyorum :/ işte öyle şimdilik bakalim zaman bize gösterecek.

Sen ne okuyosun?

Sedaecrin yazdığim şeyler yayinlanmadi diye bi kezdaha yazdim iyimi ? tel.den baiyorumda yazdiğim şeyler çikmamiş gibi görünüyordu tuttum bi cvp daha yazdim :))

Son düzenleme:

Sedaecrin yazdığim şeyler yayinlanmadi diye bi kezdaha yazdim iyimi ? tel.den baiyorumda yazdiğim şeyler çikmamiş gibi görünüyordu tuttum bi cvp daha yazdim :))

Aşk sözleri,slow şarkılar,aşık insanlar bunlar zaten insanı alıp çok başka yerlere götürüyor canım.İnsan zaten kendini alamıyor canım ya ister istemez bakıyor yani.Bakalım canım zamana kalmış bizim aşk işleri zaman ne gösterecek kimi çıkaracak karşımıza zamanla göreceğiz :)
Öğretmenlik okuyorum canım.Olsun canım yaz tabi hiç problem değil :)

Son düzenleme:
Zamani gelmeden maalesef hic birsey olmuyo bunu son zamanlar daha iyi kavramaya basladim.. Bende sizler gibi bekliyorum elbet bi yerden birisi cikacak ama hayirlisi olsun hakkimizda

Zamani gelmeden maalesef hic birsey olmuyo bunu son zamanlar daha iyi kavramaya basladim.. Bende sizler gibi bekliyorum elbet bi yerden birisi cikacak ama hayirlisi olsun hakkimizda

Aynen canım zamanı gelmeden eğer senin nasibinde yoksa olmuyor.Ben de öyle düşünüyorum ama bazen duygularımın esiri olabiliyorum aşık olmalıyım diye sanki hemen gelecek birisi de.İşte zamanı gelmeden olmuyor ama hepimiz için hayırlısı olsun hakkımızda

O his banada ugruyo arada bi hoslandigim bi cocukta var hatta karsilasinca ona asik oldugumu hissediyorum arada bi özlüyorum da biseyler olsun istiyorum ama zamani degil demek ki karsilasamiyoruz bi turlu bazen haftalarca :) boyle boyle zaman gecip gidiyo

Demek ki böyle hissetmekte yalnız değilmişim.Hoşlandığın kişinin de inşallah sana ilgisi vardır senin için hayırlı kişidir de inşallah olur ilişkiniz canım

Demek ki böyle hissetmekte yalnız değilmişim.Hoşlandığın kişinin de inşallah sana ilgisi vardır senin için hayırlı kişidir de inşallah olur ilişkiniz canım

Ilgisi varda bos bi ilgimi onu anlayamadim hala bakarken sanki ask dolu bakiyo gozleri ama hic bi ilerleme yok sadece tanisabildik :)) ama hayirlisi degilse zaten hic olmasin :))

Ilgisi varda bos bi ilgimi onu anlayamadim hala bakarken sanki ask dolu bakiyo gozleri ama hic bi ilerleme yok sadece tanisabildik :)) ama hayirlisi degilse zaten hic olmasin :))

Biz kızlar bazen o bakışları hiç kaçırmayız eğer böyle hissediyorsan bence muhakkak bir ilgisi vardır.
Hayırlısı olsun canım hakkında eğer hayırlı kişi ise tez zamanda gönlüne göre olsun inşallah

Sagol cnm. Dün akşam aşk sayfasına "insanin soğuğu İNCİTİR" yazmış aynen böyle altinada isminin kısaltmasini yazmiş... Yaa nasıl iş bu o beni incitti hem iş konusunda hem tel. Konusunda, ben bide tuttum ertesi gün bunlara ragmen seni kirdimmi diye msj attim ama yine ben hatali oldum bi de konuşalim diye açik kapi biraktim üstüne iş için biyere gidicem bakalım ne diyecekler dedim, hani akşan ne yaptin diye sorar konuşmuş oluruz diye o tam tersine konuşmayı kesti bi üstüne incindim diyo... Şimdi sen tarafsız konumdasın sen söyle ben mi haksızım o mu??

Ben seni haklı buluyorum canım.Bence sen hiç üsteleme onun üstüne gitme gittikçe o kendini haklı görüp kendini geri çekiyormuş gibi geldi bana.

Ben seni haklı buluyorum canım.Bence sen hiç üsteleme onun üstüne gitme gittikçe o kendini haklı görüp kendini geri çekiyormuş gibi geldi bana.

Ewt bende senin gibi düşünüyorum doğru düşünmüşüm demek ki. Sürekli o haklı ben haksızım zaten. Ama suç ben de ne ona güven verdim o bana o güveni vermedi ama ben verdim. Bi de yanlişlıkla sayfasını takip etme onda beni takip ediyo demek ki seviyo imajı yarttı zaten söyledi yani beni takip etmeye başlamışsın dedi ben de yanlışlıkla oldu diye anlattım, hemen lafı yapıştırdı tabi yanlışlıkla taaa benim sayfamamı girdin yani demez mi...!
Öyle yani haklısın yani uğraşmıyorum zaten bi şey yaptığım yok her söylediğime bi karşılık vermesi ve beni suçlaması hiç hoş değil böyle sevgi olmaz bence ya kendini kandiriyo yada beni... Enazından şimdiye kadr kandirdi şimdi sevgisine pek inanmiyorum.

Sen kendini suçlama canım yine de.Yanlışlıkla olmuş olsa da takip etmeye başlaman onda ne düşündürttü Allah bilir ama iyi şeyler düşünmediği kesin.Dışarıdan birisi olarak en azından onun sana karşı olan hislerinde,sevgisinde pek ben de samimi olmadığın düşünüyorum canım.

Evet cnm ya gözlerim yeni yeni açılıyor sanki onun tek derdi biriyle evlenmek kim olsun diyo heralde çünkü bana evlenmekle bozdum kafayi dedi bi dedi tohuma kaçıcam dedi. İnsan bi kıza tohuma kaçacam dermi?

Hayırlısı artık Allah hayırlı olmayan hiçbir şeyi karşımıza çıkartmasın.

Yani evlilik bu canım öyle önüne gelenle de evlenilmez ama o evlenmeye fena takmış demek ki.
Amin canım hakkımızda hepimiz için hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…