Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

mrb sedaecrin nasılsın? ben daha da iyiyim nazar değmesin beni gerçekten seven hayırlı evlenecek birini de bulursam dahada iyi olucam inş. yaş geçiyor...

mrb sedaecrin nasılsın? ben daha da iyiyim nazar değmesin beni gerçekten seven hayırlı evlenecek birini de bulursam dahada iyi olucam inş. yaş geçiyor...

İyiyim canım sen nasılsın.İnşallah tez zaman da hayırlı bir kişiyi bulursun canım.
Ben de sevgi,aşık olmak,mutlu olmak istiyorum ya zamanı gelmedi heralde demek ki
Dün bir arkadaşımla şöyle bir baktıkta koskoca kırk kişilik sınıftan kızlardan bir kız kalmışız yani arkadaşımla.
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ya hayırlısı

Amin cnm sağol. Bende iyiyim. Millet nasıl patır patır sevgili buluyo anlamadım zaten :/
ya şans yok yada beceriksizim bu konularda. Senin yaşın genç yine ben 28 oldum düşün artık gerçi allah hayırlısını versin ama insan istiyo işte benim yaşıtlarım çocuk büyütüyolar ben daha düzgün bi aday bile bulamıyorum.

Sedaecrin Biraz önce msj atmış iş görüşmelerini hallettinmi diye kaç gün sonra nerden çıktı şimdi bu ne yapsam yaa pufff

Sedaecrin Biraz önce msj atmış iş görüşmelerini hallettinmi diye kaç gün sonra nerden çıktı şimdi bu ne yapsam yaa pufff

Günler sonra mı aklı başına gelmiş ben olsam cevap vermem canım yine tabi karar senin

slm, aslında ben bu gruba giriyorum herhalde artık, ayrılalı 2-3 hafta oldu,
hiç arayıp sormadı da bu sürede, bir daha görüşemeyelim falan...
önümüzde 24 Kasım var öğretmenler günü, kutlasam mı kutlamasam mı bilemedim

Günler sonra mı aklı başına gelmiş ben olsam cevap vermem canım yine tabi karar senin

Yaa sorma şimdilik cvp vermmedim ama ne yapacagimida bilmiyorum. Biri akilmi verdi acaba buna günler sonra yam ben iyi olmuşken. Nazarim deydi galiba

Internetten cikiyor bnm karsima birileri feysten ama ben reel hayatta istiyorum yani offf kizlar napicazzz ya ( internete sicak bakmiyorum byuk konusmayayim ama hic netten bryle cikan varmi

Internetten cikiyor bnm karsima birileri feysten ama ben reel hayatta istiyorum yani offf kizlar napicazzz ya ( internete sicak bakmiyorum byuk konusmayayim ama hic netten bryle cikan varmi

Fotoğraflarını, ilgi alanlarını, çevresindeki insanları az çok görebilirsin facebooktaki paylaşımlarından.
Sonra da dışarıda buluşursunuz, muhabbet iyi giderse.
Kalabalık, merkezde güzel bir mekanda ayarlarsınız görüşmenizi.
Netten tanışıp mutlu beraberlikler yaşayan çok insan var artık.
Yeter ki sanalda kalmayıp yüz yüze buluşulsun.
Net ortamı ve yüz yüze görüşme arasında fark var sonuçta.
Yani kasmaya gerek yok. Aşkın ne şekilde geleceği belli olmaz.
Yeter ki hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Yaa sorma şimdilik cvp vermmedim ama ne yapacagimida bilmiyorum. Biri akilmi verdi acaba buna günler sonra yam ben iyi olmuşken. Nazarim deydi galiba

Belki de canım olabilir bilemeyiz bunu sen kendini üzme canım boşver.

Ben bir kez böyle bir durum yaşadım.Çıkma denilmez ama kötü şeyler yaşadım açıkçası.
Ben de sıcak bakmıyordum asla diyordum sanırım büyük konuşmaların s0nucunu yaşadım.
Ben kötü şeyler yaşadığım için dilim yandı o yüzden istemiyorum ama bu tabi herkes kötü şeyler yaşayacak anlamına gelmez canım.Eüer farklı iller değilse şansını deneyebilirsin ama dediğim gibi ben sıcak bakmıyorum.

Belki de canım olabilir bilemeyiz bunu sen kendini üzme canım boşver.

Dayanamadım basitte olsa bi cvp attım "iyi aksamlar hallettim" dedim. o iyi aksamlar islerini hallettinmi demisti. Bende ona gore kisa bi cvp verdim sonuçta kisada olsa bi cvp verdim başkası olsa bunu yapmazdı bence ama beyefendi cvp bille verme tenezzülünde bulunmadi aksam 8 de attim msji sabah 9 da görüldü yaziyodu saat12 ve hiçbir ses yok. Sen ne dersin şimdi bu duruma?

Zamana ve oluruna bırak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…