hoş bulduk canım iyiyim şükür sen nasılsın ?Selam canım hoşgeldin nasılsın
hoş bulduk canım iyiyim şükür sen nasılsın ?
Benide alın aranıza yetti bu bekarlık
mrb sedaecrin nasılsın? ben daha da iyiyimnazar değmesin beni gerçekten seven hayırlı evlenecek birini de bulursam dahada iyi olucam inş. yaş geçiyor...
İyiyim canım sen nasılsın.İnşallah tez zaman da hayırlı bir kişiyi bulursun canım.
Ben de sevgi,aşık olmak,mutlu olmak istiyorum ya zamanı gelmedi heralde demek ki
Dün bir arkadaşımla şöyle bir baktıkta koskoca kırk kişilik sınıftan kızlardan bir kız kalmışız yani arkadaşımla.
Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim ya hayırlısı
Sedaecrin Biraz önce msj atmış iş görüşmelerini hallettinmi diye kaç gün sonra nerden çıktı şimdi bu ne yapsam yaa pufff
Günler sonra mı aklı başına gelmiş ben olsam cevap vermem canım yine tabi karar senin
Merve89 canım iyiyim ben de vizelerle uğraşıyorum ben de halen.
Çayvekahve arkadaşım sen de hoşgeldin alırız elbette aramıza hepimiz bekarız aşksısız buralardaYaş kaç bu arada ?
hoş bulduk canım iyiyim şükür sen nasılsın ?
Internetten cikiyor bnm karsima birileri feysten ama ben reel hayatta istiyorum yani offf kizlar napicazzz ya( internete sicak bakmiyorum byuk konusmayayim ama hic netten bryle cikan varmi
Yaa sorma şimdilik cvp vermmedim ama ne yapacagimida bilmiyorum. Biri akilmi verdi acaba buna günler sonra yam ben iyi olmuşken. Nazarim deydi galiba
Ben de 22 yaşımdayım canım :) Sen de biz gibi yalnız olanlardansın galibaHosbulduk canım 21 yasndaym sen kac yasındasın :)
karşıma biri çıktı gibi canım ama kararsızımm .. :)
Internetten cikiyor bnm karsima birileri feysten ama ben reel hayatta istiyorum yani offf kizlar napicazzz ya( internete sicak bakmiyorum byuk konusmayayim ama hic netten bryle cikan varmi
Belki de canım olabilir bilemeyiz bunu sen kendini üzme canım boşver.
Dayanamadım basitte olsa bi cvp attım "iyi aksamlar hallettim" dedim. o iyi aksamlar islerini hallettinmi demisti. Bende ona gore kisa bi cvp verdim sonuçta kisada olsa bi cvp verdim başkası olsa bunu yapmazdı bence ama beyefendi cvp bille verme tenezzülünde bulunmadi aksam 8 de attim msji sabah 9 da görüldü yaziyodu saat12 ve hiçbir ses yok. Sen ne dersin şimdi bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?