Zamana ve oluruna bırak derim
Dayanamadım basitte olsa bi cvp attım "iyi aksamlar hallettim" dedim. o iyi aksamlar islerini hallettinmi demisti. Bende ona gore kisa bi cvp verdim sonuçta kisada olsa bi cvp verdim başkası olsa bunu yapmazdı bence ama beyefendi cvp bille verme tenezzülünde bulunmadi aksam 8 de attim msji sabah 9 da görüldü yaziyodu saat12 ve hiçbir ses yok. Sen ne dersin şimdi bu duruma?
Yine kibarlık yapmışsın mesaj atmışsın canım ama o cevap bile vermemiş.Bence bundan sonra ona artık hakettiği değeri vermelisin cevap vermeyerek,konuşmayarak.Zamana bırak bence düşünme onu. Sen kendin yıpranıyorsun,üzülüyorsun ister istemez canım.Bence o seni haketmiyor.
Bence de canım böyle yaparak kendin için en iyisini yaparsın.Yoksa bu sürekli dğeişen hareketleriyle sen ne yapacağını bilemeyeceksin yorulacaksın ister istemez sen daha fazla yorulmadan bitirmek bence senin için en iyisi.Haklısın aslında, ondan vazgeçemezmişim gibi bi güven aşıladım ben ona o da bunu kullanıyor gibi geliyor bana. Biraz cesaretimi toplayıp engelliycem onu en iyisi bu twitter ım da açıktı onada gizlilik koruması koyucam bi de bi kaç tane onun sayfası olabileceğini düşündüğüm takipçilerim var onlarıda engelliycem. En iyisi bu yoksa bu gitgeller beni mahfedicek.
Bence de canım böyle yaparak kendin için en iyisini yaparsın.Yoksa bu sürekli dğeişen hareketleriyle sen ne yapacağını bilemeyeceksin yorulacaksın ister istemez sen daha fazla yorulmadan bitirmek bence senin için en iyisi.
Yoruldum zaten uğraşmak istemiyorum artık 3-5ay değil tam bir yıldır uğraşıyorum yeter artık. Zamana bırakıyorum artık Allah hayırlısını versin.
Yine konuşuruz ara ara. Bildiririm sana durumları.
Selam kızlar.. kendim gibi birilerini buldum çok mutluyum şuan :)) benimde maalesef ki sevgilim yok ve olsun istiyorum.. yalnızlık yorucu ve çok sıkıcı
Selam canım. Evet burası tek tabancaların topiğiBizim de yok rahat ol yalnız değilsin.
Selam kızlar.. kendim gibi birilerini buldum çok mutluyum şuan :)) benimde maalesef ki sevgilim yok ve olsun istiyorum.. yalnızlık yorucu ve çok sıkıcı
Hoşgeldin canım evet burası rmrgn arkadaşımızın değimi ile tek tabancaların yeri
Buradaki herkes senin gibi yalnızız hem de aşkı istiyoruz ama henüz bulamayanlardanız malesef bakalım hayırlısı
bunca kötü aşk anısına rağmen nasıl oluyorda hala biri olsun istiyorum diye şaşıyorum bazen kendime:26: ama Allah her şeyin çiftini yaratmış yalnız kalamıyoruz... en önemlisi karşımıza hayırlı insanların çıkması İnşallah en kısa zamanda ya Rabbim
Kızlar ailem istemedi diye benden ayrılan sevgilim ona hep mesaj atıyodum diye beni engellemişti. Bir ay sonra facemdeki engeli kaldırmış fake hesabımdakinide kaldırmış tesadüfen gördüm ne yapmalıyım sonra geri dondurmuş hesabını galiba duvarımı inceledi dondurdu sonra tekrar. Çünkü tekrar engellemesi için 48 saat geçmesi lazım 2 gündürde açmadı hesabını bende kendi hesabımı dondurdum başka bi hesaptan takip ediyorum açınca engeli ben basıcam bu sefer ne yapmalıyım ne yapıyım sizce tekrar açtığında? Bişe yazıp mı engelliyeyim yoksa ne yapıyım bi akıl verin gururlu adam engeli niye kaldırır ki sonra tekrar dondurdu hesabı fake hesabımıda kaldırmış?
Kızlar ailem istemedi diye benden ayrılan sevgilim ona hep mesaj atıyodum diye beni engellemişti. Bir ay sonra facemdeki engeli kaldırmış fake hesabımdakinide kaldırmış tesadüfen gördüm ne yapmalıyım sonra geri dondurmuş hesabını galiba duvarımı inceledi dondurdu sonra tekrar. Çünkü tekrar engellemesi için 48 saat geçmesi lazım 2 gündürde açmadı hesabını bende kendi hesabımı dondurdum başka bi hesaptan takip ediyorum açınca engeli ben basıcam bu sefer ne yapmalıyım ne yapıyım sizce tekrar açtığında? Bişe yazıp mı engelliyeyim yoksa ne yapıyım bi akıl verin gururlu adam engeli niye kaldırır ki sonra tekrar dondurdu hesabı fake hesabımıda kaldırmış?
Sen neler yaşadın canım kötü aşk tecrüben de anlatmak istersen şayet dinlerim
Aynen yalnız kalamıyoruz insan istiyor ister istemez amin inşallah.
Sevgili yaşamsal bir fonksiyon ne bileyim kalp böbrek oksijen falan değil o yüzden avutulacak bir şey yok diye düşünüyorum.
Ama tabi insan bir aile kurmak ya da zamanını beraber geçirip özel bir şeyler paylaşabileceği bir insan olmasını isteyebilir.
Çok felsefe yaptım benim de hoşladığım biri var sonuç olarak ama sevgili olma ihtimalimiz çok düşük, yani brad pitt bile daha olası
off çok uzun hikaye.. ilk erkek arkadaşımdı. 4 yıllık bi ilişkim vardı. evlenmek istiyorduk.. bunun için sağlam bi iş şarttı.. askerliği seçti. 3.yılımızda eğitime başladı.. 1 yıl sürdü. o 1yıl armalar azaldı önce iletişim azaldı. ama herşeyi alttan aldım ailem baskı yaptı mecburiyetten anlattım bi sürü saçma şey yaşadım. sonra 3 ay hiç aramadı delirdim resmen düşünmekten teli kapalı okulu arıyorum ulaşamıyorum filan.. sonra gururu yenip abisini aradım.. abisi verdi teli buna hafta sonu iznine çıkmış aramıyor beni ya düşün o gün ayrıldık çok zordu. sonra ayrıldığımızı duyan arkadaşlarım 3 ay önce filan benden önceki kız arkadaşıyla görmüşler filan bide üstüne aldatılmışım...
şimdilerde birileriyle görüşsemde en fazla 2 kez görüşüyorum olmuyor.. bi türlü dikiş tutturamıyorum ama istiyorum artık bende mutlu olayım.. daha 23 yaşımdayım ama yıprandım yaa.. herşeyi unutmak istiyorum artık..
Sevgili yaşamsal bir fonksiyon ne bileyim kalp böbrek oksijen falan değil o yüzden avutulacak bir şey yok diye düşünüyorum.
Ama tabi insan bir aile kurmak ya da zamanını beraber geçirip özel bir şeyler paylaşabileceği bir insan olmasını isteyebilir.
Çok felsefe yaptım benim de hoşladığım biri var sonuç olarak ama sevgili olma ihtimalimiz çok düşük, yani brad pitt bile daha olası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?