İnsan hayatının önceki evrelerinde kötü olaylar yaşayınca ister istemez yeni ilişkilerde hem güven sarsılmış oluyor hem de emin olamıyor.Aldatmış olması bir de çok kötü üzücü olmuş canım hakkında hayırlısı olsun.
Karşına seni seven sevebileceğin birisi çıkar inşallah.
aminn canım inşallah tüm isteyen arkadaşların karşısına çıkar. burada herkesin bir hikayesi var sende anlatmak istersen bende dinlerim :)
Aslında benim hiç sevgilim olmadı canım genelde hep platonikte kaldı.
Bir kişiyi çok sevdim 6 7 yıla yakın sevdim ama o beni istemedi kendisinden soğutmak için de türlü türlü oyunlar oynadı yine de sevdim.Sonra vazgeçmeye karar verdim ve unuttum onu.
Sonra yıllar sonra karşıma çıktı ama ben istemedim bu seferde.
Üniversitede de işte geçen yıllarda birisi oldu ama sevgilim değil sevgili gibiydik ama tam adı konulmamıştı o kadar sıcak samimiydi ki bir anda nişanlandığını öğrendim bizim aramıza bir dönem soğukluk girdiğinde.
Genelde aslında çok yorucu,üzücü şeyler yaşadım.
Benim istediklerim benim olmadı beni isteyenleri de ben istemedim yanlış zaman da yanlış kişiler geldi hep çünkü.
Hayırlısı bakalım bundan sonrası için beni sevecek benim de seveceğim bir insanlar karşılaşmak istiyorum.İnşallah.
Aşk hayatımda çok talihsizlikler yaşadım en sonunda da yalnız kaldım Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..
Hoşgeldin canım evet burası rmrgn arkadaşımızın değimi ile tek tabancaların yeri
Buradaki herkes senin gibi yalnızız hem de aşkı istiyoruz ama henüz bulamayanlardanız malesef bakalım hayırlısı
Aslında benim hiç sevgilim olmadı canım genelde hep platonikte kaldı.
Bir kişiyi çok sevdim 6 7 yıla yakın sevdim ama o beni istemedi kendisinden soğutmak için de türlü türlü oyunlar oynadı yine de sevdim.Sonra vazgeçmeye karar verdim ve unuttum onu.
Sonra yıllar sonra karşıma çıktı ama ben istemedim bu seferde.
Üniversitede de işte geçen yıllarda birisi oldu ama sevgilim değil sevgili gibiydik ama tam adı konulmamıştı o kadar sıcak samimiydi ki bir anda nişanlandığını öğrendim bizim aramıza bir dönem soğukluk girdiğinde.
Genelde aslında çok yorucu,üzücü şeyler yaşadım.
Benim istediklerim benim olmadı beni isteyenleri de ben istemedim yanlış zaman da yanlış kişiler geldi hep çünkü.
Hayırlısı bakalım bundan sonrası için beni sevecek benim de seveceğim bir insanlar karşılaşmak istiyorum.İnşallah.
Sevgilimiz yok diye niye kendimizi avutuyoruzAşk gelir gider elbet kapıyı çalar anın tadını çıkartmak lazım
çünkü çevremizdeki herkesin bir çifti var. yanımdan sevgilisiyle el ele geçenleri görünce sinirlerim bozuluyor ister kıskançlık olsun ister başka bişey.. yalnız yaşlanmak istemiyorum en kısa zamanda benimde bir sevdiceğim olsun istiyorum. ve sevgilimin olmaması beni mutsuz ediyorsa benim gibi arkadaşlarla konuşarak halimden anlayan insanların olduğunu bilmek iyi hissettiriyor. çünkü derdini anlamıyor kimse sadece aynı duyguları paylaşanlar anlıyor.. yalnızlık bazen insanı dibe vuruyor yorluyorsun. ben çok yorulduğumu hissediyorum artık..
Aynen canım olmayınca olmuyor işte nasip değilmiş demek ki yapacak bir şey yok.Anca zamanında üzülüyoruz işte aşkın gözü kör diye boşa demiyorlar o an görmüyoruz üzülüyoruz sonradan analıyoruz.Bundan sonra üzülmyeceğimiz aşkalr çıksın inşallahAğzın bal yesin ya. :26: Aynı ben. Olmayınca olmuyor canım yapacak bir şey yok. Kimseyi zorla sevdiremiyorsun.
Bu şarkıyı da çok severim hep dinlerim de evet aşk nerdesin bizim için gelir misin :)Amin canım inşallah
:44: Ey aşk nerdesin ? Güzel yerdesin. Sen her yerdesin. Tamam da nerdesin
Zaten doğru insanları tanısaydık şimdi yanımızda olurlardı ama gelecekler yaAllah gerçekten hayırlısını versin ve üzülmeyelim ya yorulmadan mutlu olalım inşallah.. Ama doğru insanlarla böyle yaşadıklarımızı sevgileriyle unutturacak insanlar olsun inşallah..
Sevgilimiz yok diye niye kendimizi avutuyoruzAşk gelir gider elbet kapıyı çalar anın tadını çıkartmak lazım
Aşk gelir elbette ama gelene kadar da o zorlu geçen evreler yıpratıyor bizleri.Biz de artık ister istemez o evreler olmasın doğru insanla mutlu olalım aşk yaşayalım istiyoruz.Avutmadan da çok aslında birbirimize anlamaya çalışıyoruz.Zamanı gelince çıkacak karşımıza biliyoruz ama o zamana kadar da birbirimize destek olup dertleşiyoruz konuşuyoruz diyelim
Avutma kelimesi bana değişik geldi yoksa konuyla ilgili bir sorun değil sanırım yanlış bir cümleyle girdim. Ayrıca bende sizlerdenim
Hayır canım yanlış anlamadım ben de öyle açıklık getirmek istedim kendimce sadece
Sen de hoş geldin aramıza o halde
İlgin için teşekkür ederimHoşbuldum inş en kısa zamanda başka güzel bir başlığa taşınırız aşığım diye ilan etmek için
Mrb kızlar. Sedaecrin nbr?
Merhaba canım iyiyim ben vizeler bitti geziyorum kendime vakit ayırdım bu ara sen nasılsın
Ohh gez bakalim en güzelini yapiyosun :) senin bölümün ne cnm? Keşke bende öğrencilik günlerime geri dönebilsem kıymetini bil öğrenci olmak gibisi yok ahh ahh :)
Bende daha iyiyim gerçi bunu ne zaman söylesem olaylar tersine dönüyor, onuda engellememe gerek kalmadi beğeni sayfasina ben artik senin değilim yazmiş! Nasil biliyosa öyle yapsın artık ilgilenmiyorum.
Bende de son durumlar bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?