Aynen öğrenci olmak gibisi yok canım zorlanıyorum bazen ama güzel yine de.Bir de bunu yazmış demek.Bana göre bir kez daha seni hak etmediğini göstermiş olmuş canım.
Hiç düşünme,kendini üzme bile.Keyfine bak
Yaa hem bana cvp vermedi hem de üste çıkmış oldu. Düşünmemeye çalışiyorum ama biraz zaman alacak galiba öyle bi çırpıda söküp atılmıyor malesef keşke atılabilseydi. İnş. Bunuda atlaticam. zaman... :))
Yani bir anda silip atmak zor canım haklısın bunu biliyorum.Sadece unutmayı iste gerisi zaten geliyor emin ol.İnşallah atlatacaksın
ya meraba kızlar aranıza bende katıldım:) benim de şöyle bi sorunm varki çok kötü.( ben birini beğeniyorm diyelm sonra o kişi de beni beğenince bütün hoşlanmam geri gidiyor kim çıktıysa karşıma böyle oldu sanırım yalnız öleceğim
Onu özledim msj atmamak için kendimi zor tutuyorum ona yazamayacağım için buraya yazıyorum :'( içim düğüm düğüm oldu ooff oofff
Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz keyifler nasill... ya evlilik icin salavat dua vb okuyup evlenen tanidiklariniz varsa eger o uygulamalari paylasalim bence. Hicbisey duasiz olmaz dua etmeden sadece olumlu dusunup te olmaz. Inanan insana da Allah diledigini verir. Var mi su duayi okuduktan sonra istedgi sekilde evlenen tanidiginiz falan.. evliler de yardimci olabilir
Canım biraz daha dayanmaya çalış elbet geçecek bu zamanlar da ona yazmayı istediğinde buraya yazarak isteğini hafiflet tabi biraz da olsa.
Yani bu iki gündür ne olyor bana bilmiyorum onu düşünmekten içimde onunla tartışmaktan başım öyle ağrıyoki şuanda çatlıycak nerdeyse.
Ona yazmaktansa size yaziyim hiç değilse bişeyler söylersiniz rahatlarım belki dedim. Ben burç yorumlarını takip ederim genelde bu haftaki burç yorumumda cuma da dahil çok zorlanacaksın sabret cumartesi rahatlayacaksın diyordu bu gezegen olayları etkiliyo beni herhalde yada ben öyle olduğuna inanmak istiyorum bilmiyorum puuuff
Canım bu durumda olman gayet normal sonuçta sevdin sevgini paylaştın onunla.
Bir anda silip atmak kolay olmuyor ki.İster istemez üzülüyoruz canımız acıyor.
Yani canım sabretmeden geçmiyor hiçbir şey.Fazla da kendini yıpratmadan sabretmeye çaışmalısın
En çokta beni kırdığı halde ona cvp yazdım ve bana cvp vermedi ya o koyuyor bana. Günler sonra cvp verdi kızdığım kırıldığım halde kıyamadım cvp verdim ama tek bir kelime bile etmedi, hayır madem konuşmayacaksin neden msj atıyosun neden beni alt üst ediyosun....
Erkekleri anlamak güç canım.Sen ona değer verdiğin kadar o sana değer veremedi malesef ki sen üzme kendini.
Ben de 22 yaşımdayım canım :) Sen de biz gibi yalnız olanlardansın galiba
Aaa ne güzel haber bu anlatmak istersen detaylı şekilde seve seve dinlerim canım merak ettim doğrusu
olmadı cnm ya her ar düzenli şekilde sivilce tedavisinden dolayı eczaneye gidiyordum.ordaki çocuk gele gide tanıdı hoş geldin nasıl gidiyor vs diye ilgileniyor gibiydi ben gelince gözleri gülüyo gibiydi ya da bana öyle geldi.ismini faceden arattım meger 3 yıllık ilişkisi varmış ..:) şaka gibi :) ey aşk nerdesin dogru zaman dogru insan ne zaman olacak....
işin açıkçası bişeyler hissetmeye başlamıştım içeri girince heyecandan kızarıyodum fln :) neyse cnm ya amin diyelim sen nasılsın ne var ne yokHayırlısı olsun canım ya bayadır ilişkisi de varmış nasip işte.
Aşk yakın zaman da bizi bulsun inşallah diyelim
işin açıkçası bişeyler hissetmeye başlamıştım içeri girince heyecandan kızarıyodum fln :) neyse cnm ya amin diyelim sen nasılsın ne var ne yok
Sana karşı hisleri olmasını bir ilişkinin başlamasını gerçekten çok isterdim canım ya ama nasip işte.
Benim de canım vizeler bitti rahatladım bu ara bir hafta tatil geziyorum stres atıyorum.
Onun harici aşk konusundan henüz gelişme yok bakalım hayırlısı
keyfini çıkar cnm vizelerden sonra büyük bi rahatlama oluyor kafanı dinle gzelce sende konusmak iyi gelıyor insan yalnız olmadıgını hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?