Mrb sedaecrin nbr?
Ben sabah baya kötüydüm depresyonun dibini buldum diye bilirim şuan ise biraz daha iyiyim sadece o da değil aslında işsizlikte çok canımı sıkıyo belki bi işim olsa onu da daha kolay unuturdum insan sürekli evde olunca kafası bi türlü dağılmıyo kafanda kurup duruyosun sonra çık işin içinden çikabilirsen...
İyidir canım ya senden naber ?
Doğru söylüyorsun insanın elinde bir işi uğraşacağı meşgale olmayınca daha çok düşünecek zamanı oluyor ve ister istemez daha fazla düşünüyor bence canım sen iş bulmaya başlayarak kendine yeni bir sayfa açabilirsin ? Üniversite okumuştun diye hatırlıyordum bölüm neydi senin canım ?
İyi olmaya çalişıyorum cnm. İktisat mezunuyum ama iş bulamıyorum ya herkes bi tutturmuş deneyim de deneyim sanki bakkalda satıtılıyorda alıcam biri beni işe almazsa nasıl deneyim sahibi olucam ki...!
Onunla ilgili konuşmak istemiyorum ama bunuda anlatmak istiyorum bunun çalıştığı yer nerdeymiş biliyormusun bizim evden 4 durak sanra bi iş merkezinde o söylemedi tabi profilinde iş yerinin adi yazıyodu netten baktım ve şok oldum ve beni 10 yıldır görmediğini söylemişti dibimde diycek kadar yakin görmemiş olmasına pek inanamıyorum doğrusu...!
Bunuda seninle paylaşmak istedim.
Senin dersler başladımı?
Haklısın canım işe başlamadan deneyim kazanmak mümkün değil.
Bence de canım seni görmeme ihtimali düşük bir durum yani.Baya yakınmış çünkü dediğine göre.
Paylaş tabi canım iyi yapmışsın.
Hayır daha başlamadı ama yarın başlıyor canım benim dersler de finallere çalışmaya devam artık.
Senin bölüm neydi cnm? Allah kolaylık versin derslerinde :)
Yaa... Sorma 6 yıldır çalışıyormuş orda ve benim dibimde olduğundan haberim yok yıllardır ayakta uyumuşum kendisi de söylemiyo zaten ben öğrendim ama şimdi dışarı çıktığım zaman tereddüt ediyorum beni görüyomu diye yakınlardamı diye. Aslında beni gördüğü şurdanda belli geçen yıl profiline sesini unuttum yazmıştı yüzümü değil yalnız sesimi !
Burdan taşınmak istiyorum artık bu durumu öğrendiğimden beri dışari çıktığımda huzursuz oluyorum
Hala bulamadıkd eğil mi kızlar dengimize göre birini off of benden dertliyim bu konuda muzdaribim şahsen:)
gülsem mi ağlasam mı bilemedimmmmm
Slm :)
Bu yılbaşı ve 14 şubattada yalnızız
hayırlısıyla İnşallah bekliyoruz bakalım yaş ilerleyince umut azalsada :/ :)Evet yine yalnızız hayırlısı bakalım gelecektir elbet diye düşünelim
hayırlısıyla İnşallah bekliyoruz bakalım yaş ilerleyince umut azalsada :/ :)
bende yeni katıldım buraya, yalnızlıktan umutsuzum artık kızlarrren kısa zamanda Allah iyi biri çıkarsın artık karşımıza diyorum...
bende yeni katıldım buraya, yalnızlıktan umutsuzum artık kızlarrren kısa zamanda Allah iyi biri çıkarsın artık karşımıza diyorum...
Umutsuz olmak yok umutla yola devam canım :)
Hoşgeldin canım aramıza .Amin canım inşallah senin yaş kaç ?
Doğru demişsin canım umut her zaman bizimle o yüzden umutla beklemeye devam.Umut hep vardır kızlarbekleyişe devam
hoşbuldum canım tşk ederim.. 25 yaşındayım..beni isteyeni ben sevmedim benim sevdiğimde olmadı klasik işte :) hayırlısı hakkımızda kızlar...
Doğru demişsin canım umut her zaman bizimle o yüzden umutla beklemeye devam.
Ben de aynı klasik olaydan muzdaribim.Herkesin başında var işte bu olaylar.Hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı insanlar karşımıza çıksın inşallah
Aynen canım duasız hiç bir iş olmayacağı gibi bu işte olmaz.aminn canım inşallah...hayırlısını istemeliyiz dua edelim olacak inşallah bizlerinde :)
Aynen canım duasız hiç bir iş olmayacağı gibi bu işte olmaz.
Dua edelim ki hayırlı insanlarla karşılaşıp mutlu olalım.Bizzat birbirimize dua edelim hatta en makbul olan duadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?