Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Ben de aynı dertten muzdaribim. 18 yaşındayım biliyorum belki erken ama çevremdeki arkadaşlarımdan sevgilisi olmayan yok hem de yıllardır. Şu güne kadar kimse açılmadı bana. :18: Kafa dengi birini de tanımış değilim. Öylesine ilişkileri sevmiyorum tabii. Umarım doğru zamanda doğru mekanda doğru kişiyle karşılaşırım.

Sen de hoşgeldin aramıza canım.İnşallah sen de gönlüne göre olan kişiyle karşılaşırsın.Sen lise sona gidiyorsundur muhtemelen emin ol önünde daha uzun yıllar var üniversite yılların var özellikle bulmadıysa seni o şanslı kişi orada bulacaktır belki.O yüzden hayatımda kimse yok diye üzülme.Doğru kişi doğru zamanda seni bulacaktır mutlu da edecektir inşallah

Teşekkür ederim :) Aslında üniversite olmam gerekiyordu.:44: Sınavına bu sene giremedim. Üniversiteye girişimi iple çekiyorum. Umarım karşıma biri çıkar

İnşallah üniversite hayatın da gönlüne göre olur canım.Hangi bölüm istiyorsun peki canım ?
İnşallah canım senin karşına da birisi çıkar hayırlısıyla
[/QUOTE]

Müzik okuyorum ben :) müzik eğitimi veren bir liseyi bitirdim öss ye de girdim aslında ama devamını konservatuar istediğim için tam hazırlanamamış hissettim kendimi bu sene deniyeceğim inşallah :18:

Son düzenleme:
İnşallah üniversite hayatın da gönlüne göre olur canım.Hangi bölüm istiyorsun peki canım ?
İnşallah canım senin karşına da birisi çıkar hayırlısıyla

Müzik okuyorum ben :) müzik eğitimi veren bir liseyi bitirdim öss ye de girdim aslında ama devamını konservatuar istediğim için tam hazırlanamamış hissettim kendimi bu sene deniyeceğim inşallah :18:[/QUOTE]

Anladım canım inşallah kazanırsın :)

Kızlar cok sık gıremıyorum ama size uzun zamandır ıcımde olan bir huzursuzlugu tarıf etmek ıstıyorum neler yapabılırım bunu aşmak için fikir istiyorum :18: uzun sureli ilişkmn ustunden seneler gectı ne konustgum ne hoslandgm bırı oldu kendımı cok yalnız hıssedıyorum sankı kımse benı gormuyor kımse yuzume bakmıyor. belkıde terkedılmıslıgın verdıgı ezıklık mı suruyor anlamadm kendıme bakıyorum gıyımımede dıkkat edıyorum cok guzel degılım ama ugrasıyorum sacıma makyajıma dıkkat edıyorum huylarımda kotu degıl cok uyumlu neselı bırıyım ama kımsenın benı farketmemesı artık dokunmaya basladı bende mutlu olmak sevmek sevılmek istıyorum en azndan begenılmek bıle belkı ozguvenımı bıraz daha yukarı tasıyacak o bile olmuyor ne yapıcagımı sasırdım kendıme etrafa kustugumu hıssedıyorum sızde boyle hıssedıyormusunuz benım gıbı hısseden varmı bunu asmak için neler yapmam gerekır

Canım burada ki arkadaşların da sevgilisi yok fakat senin gibi hissettiklerini düşünmüyorum keza ben de aynı şekilde sevgilim yok olmadı da ama asla kendimi kötü hissetmedim.
Kendin için bence şunu yapmalısın canım sen kendin için etrafında seni seven insanlar için değerlisin bunu unutma.
Bakımını yapıyorsan bakımlı bir bayansan da bunu etrafın için yapma kendin için yap kendine önem verdiğin için değer verdiğin için yap.
Elbette herkes gönlü hoş tutulsun sevgilisi olsun ister ama olmayınca da ahlanmanın vahlanmanın ya da kendimizi kötü hissetmenin lüzumu yok çünkü kendimize eziyet etmiş oluruz.
Emin ol en hayırlı zamanda en hayırlı kişi seni bulacak ve hayırlı şekilde sen de mutlu olacaksın canım sadece bunu düşünüp buna odaklanmalısın bence.

Canım benım yorumun ıcın tesekkur ederım cok haklısın ben kendıme deger vermıyorum degeri baskasından beklıyorum goremeyıncede kendımı kotu hıssedıyorum amin insallah hepımızın hakkımızda hayırlısı olsun

Ne demek canım rica ederim her zaman konuşabiliriz.Kendine değer verirsen sana da değer verildiğini zamanla göreceksindir canım.Herşey gönlünce olsun inşallah

sedaecrin naber canım? bugun arkadaşla sevgilisine hediye almaya çıktık.nasıl içim gitti magazada anlatamam.kıskanmak değil kesinlikle sadece ..her neyse.ne zaman mutlu olucazz?

sedaecrin naber canım? bugun arkadaşla sevgilisine hediye almaya çıktık.nasıl içim gitti magazada anlatamam.kıskanmak değil kesinlikle sadece ..her neyse.ne zaman mutlu olucazz?

İyidir canım ben de finallere az kaldı onlara çalışıyorum canım.
Canım ya tahmin edebiliyorum nasıl bir duruma girdiğini kıskanmak değil elbette biliyorum.
İnşallah hayırlısıyla tez zamanda hayırlı bir insanla karşılaşırsın

allah kolaylık versinn uarım fazla sıkıntıya girmeden atlatırsın sınavlarını..amin canım allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

allah kolaylık versinn uarım fazla sıkıntıya girmeden atlatırsın sınavlarını..amin canım allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Amin canım inşallah teşekkür ederim bu güzel temennilerin için.
İnşallah bir başka yazışında sevdiceğini bulmuş olarak gelirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…