Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Allah insanları farklı şekilde sabırla sınarmış..bizimki de bu herhalde.allahtan gelen her şeye kabul..allah hayırlısını versin

Çok güzel ve çok doğru bir söz etmişsin canım.Bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler.Hepimiz için en hayırlı insanlar en hayırlı zamanda karşımıza çıksın inşallah

Burası neden pasif kalmış ya Hey yandaşlarım, dostlarım, kaderdaşlarım Hareket yahu.

Burası neden pasif kalmış ya Hey yandaşlarım, dostlarım, kaderdaşlarım Hareket yahu.

Herkes halen hayatında olmasını istediği o kişiyi bulamadığı için pasif kaldı sanırım.
O zaman gelene kadar da konuşmak ertleşmek gerek aslında pasif kalmasın haklısın canım

Herkes halen hayatında olmasını istediği o kişiyi bulamadığı için pasif kaldı sanırım.
O zaman gelene kadar da konuşmak ertleşmek gerek aslında pasif kalmasın haklısın canım

Evet böyle olunca kendimi daha da yalnız hissediyorum

Benimde yok ex döner sandim ama o işte tamamen bitti.Yeni defter yeni bir askkkkkk lazimm :)

Merhaba canım hoşgeldin

Hoşgeldin canım sende bizlerdensin yani

Sen de bizdensin canım.Hepimize yeni bir aşk laızm.
ama benimde bir an önce exi unutmam lazımsabah uyanır uyanmaz koşarak profiline baktımarkadaş değiliz gerçi hesap benim değil fake

Var mı benim gibi diye google'da ararken kendi yazıma denk geldim. 3 yıldır bi gelişme olmamasına inanamıyorum.

ama benimde bir an önce exi unutmam lazımsabah uyanır uyanmaz koşarak profiline baktımarkadaş değiliz gerçi hesap benim değil fake
Fake hesap olması iyimiş canım Yine de benim sana nacizane küçük bir tavsiyem eskide kalmış kişileri bence unutmak en güzeli eğer snei hak etseydi zaten eskide kalmazdı.Kendini bu şekilde üzmüş oluyorsun çünkü.
Var mı benim gibi diye google'da ararken kendi yazıma denk geldim. 3 yıldır bi gelişme olmamasına inanamıyorum.
Benim de vardır en az 3-5 yıl bir gelişme olmama durumları
Evet canım anlaşılan kimsede bir gelişme yok

Evet canım yakın zamanda olsun da birbirimize güzel haberler verelim

kendimi çok yılmış hissediyorum.
üniyede hazırlanıyorum 2. senem bu
düzenimi alt üst etti.
neden biliyon mu
benden gizli face açtığı için yalancı dedim,ayrıldım sonra özür diledim salak gibi.
az burnumu sürttü konuştuk,barıştık
ailem yüzünden hiç buluşamıyoduk.
babam aşırı serttir ve yaşadığımız yer küçük.
1 hafta iyidik neyse görüşelim dedi olur ama bi 10 dk anca ddim
yok 10 dk için gelmem dedi.
bi kaç gün sonra 15 mesaj attm onu ne kadar sevdiğimi anlatan sabah oda beni sevdiğini söylüyodu.
gece yarısı o sevgi mesajlarıma karşılık ayrılmaya karar verdim yalancı dedin görüşemiyoruz vs vs vs
bende tmm dedim üstelemedim onu suçladım,bana sen suçlusun dedi ve bidaha aramadı
şerefsiz
unutmam gerek

İkinci yılda tekrar hazırlanmak zorlu bir süreçtir bilirim yani insan ister istemez kendi kendine bile baskı uyguluyor üstünde baskı hissediyor.
Yani insan sevdiğini şartlar zor olsa dahi en azından on dakika bile görmek için gelmeli.
Bencede canım kendini yormadan üzmeden unutmak en güzeli

Bende cok yalnizim..ustelik evlenmem lazim bir an once diye duaunuyorum ama dogru adam cikmiyor bi turlu karsima..30yasindayim bekar arkadasim kalmadi..gorusebilcegim bi ortamim kalmadi ahh bi bulsam su ruhesimi en kisa zamanda evli,mutlucocuklu kervanina katilmaya niyetliyim hayirlisiyla..

İnşallah canım Rabbim gönlüne göre birisini bulmayı nasip etsin inşallah.Duaların kabul olsun inşallah.
Demek ki canım hayırlı kişi ve zaman gelmemiş senin için her şeyin zamanı olduğu gibi bunun da bir zamanı var elbet.

Benim de bi sevgilim yok ... Siparişle olsa güzel olurdu... Seçe seçe seçintiye kalacaksın diyor annem... Biraz haklı biraz değil... Kime nasıl güvenebiliriz ki ... Değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…