Allah insanları farklı şekilde sabırla sınarmış..bizimki de bu herhalde.allahtan gelen her şeye kabul..allah hayırlısını versin
Burası neden pasif kalmış yaHey yandaşlarım, dostlarım, kaderdaşlarım Hareket yahu.
Herkes halen hayatında olmasını istediği o kişiyi bulamadığı için pasif kaldı sanırım.
O zaman gelene kadar da konuşmak ertleşmek gerek aslında pasif kalmasın haklısın canım
işte geldim burdayım evet benımde hayatımda aday adayı bıle yok..
Evet böyle olunca kendimi daha da yalnız hissediyorum
Merhaba canım hoşgeldinmerhaba kızlarrr
Hoşgeldin canım sende bizlerdensin yaniişte geldim burdayım evet benımde hayatımda aday adayı bıle yok..
Benimde yokex döner sandim ama o işte tamamen bitti.Yeni defter yeni bir askkkkkk lazimm :)
ama benimde bir an önce exi unutmam lazımMerhaba canım hoşgeldin
Hoşgeldin canım sende bizlerdensin yani
Sen de bizdensin canım.Hepimize yeni bir aşk laızm.
peki hiç sevgilisi olmayanlar ne yapsın? :)
yüz yüze olsak söylemeye utanırım. yaş 27, daha hiç erkek arkadaşım olmadı. lisedeyken, üniversiteye umutlanırdım. orada daha kolay oluyodur bu işler, derdim. ama orda da kolay değilmiş meğerse. herkes için kolaydı aslında da benim için değildi işte. çünkü göze hitap etmiyorum pek. halbuki güzel çocuktum, büyüdükçe niye böyle oldum bilmiyorum. güzel olmadığımı, imâlarla ya da direkt olarak çoğu kez duymuşluğum var. erkekler görselliğe önem verirler, bilirsiniz. makyaj yapınca bile güzelleşemeyen biriyim.
normal arkadaş konusunda bile sıkıntılarım olmuştu okulda. çirkin insanı yanında dolaştırmak istemiyomuş kimse (bunu da yine imâ ile duydum). eskiden kafama çok takardım bu durumu. ama artık umut da iyice tükenince, umursamamaya başladım. belki de alıştım. çünkü bir yaştan sonra 2 kişi olmayı öğrenmek çok zor.
sevdiğin/beğendiğin biri tarafından sevilmek/beğenilmek nasıl bir şey merak etmiyor değilim ama şurda 30'a da bir şey kalmadı. böyle devam edecek sanırım. biri olsaydı şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum. sağlık olsun ne yapalım. :)
O zaman kendimizi yalnız hissetmeyelim burada birbirimizle yazışalım fırsat buldukça
Fake hesap olması iyimiş canımama benimde bir an önce exi unutmam lazımsabah uyanır uyanmaz koşarak profiline baktım arkadaş değiliz gerçi hesap benim değil fake
Benim de vardır en az 3-5 yıl bir gelişme olmama durumlarıVar mı benim gibi diye google'da ararken kendi yazıma denk geldim. 3 yıldır bi gelişme olmamasına inanamıyorum.
Evet canım anlaşılan kimsede bir gelişme yok
kendimi çok yılmış hissediyorum.Fake hesap olması iyimiş canımYine de benim sana nacizane küçük bir tavsiyem eskide kalmış kişileri bence unutmak en güzeli eğer snei hak etseydi zaten eskide kalmazdı.Kendini bu şekilde üzmüş oluyorsun çünkü.
Benim de vardır en az 3-5 yıl bir gelişme olmama durumları
Evet canım yakın zamanda olsun da birbirimize güzel haberler verelim
İkinci yılda tekrar hazırlanmak zorlu bir süreçtir bilirim yani insan ister istemez kendi kendine bile baskı uyguluyor üstünde baskı hissediyor.kendimi çok yılmış hissediyorum.
üniyede hazırlanıyorum 2. senem bu
düzenimi alt üst etti.
neden biliyon mu
benden gizli face açtığı için yalancı dedim,ayrıldım sonra özür diledim salak gibi.
az burnumu sürttü konuştuk,barıştık
ailem yüzünden hiç buluşamıyoduk.
babam aşırı serttir ve yaşadığımız yer küçük.
1 hafta iyidik neyse görüşelim dedi olur ama bi 10 dk anca ddim
yok 10 dk için gelmem dedi.
bi kaç gün sonra 15 mesaj attm onu ne kadar sevdiğimi anlatan sabah oda beni sevdiğini söylüyodu.
gece yarısı o sevgi mesajlarıma karşılık ayrılmaya karar verdim yalancı dedin görüşemiyoruz vs vs vs
bende tmm dedim üstelemedim onu suçladım,bana sen suçlusun dedi ve bidaha aramadı
şerefsiz
unutmam gerek
Evet canım yakın zamanda olsun da birbirimize güzel haberler verelim
Bende cok yalnizim..ustelik evlenmem lazim bir an once diye duaunuyorum ama dogru adam cikmiyor bi turlu karsima..30yasindayim bekar arkadasim kalmadi..gorusebilcegim bi ortamim kalmadi ahh bi bulsam su ruhesimi en kisa zamanda evli,mutlucocuklu kervanina katilmaya niyetliyim hayirlisiyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?