Benim de bi sevgilim yok ... Siparişle olsa güzel olurdu... Seçe seçe seçintiye kalacaksın diyor annem... Biraz haklı biraz değil... Kime nasıl güvenebiliriz ki ... Değil mi ?
Benim de benimdeee yok şimdiye kadar onume ök.zler cıktı artk hayırlı biri olsun dıorum olmadıkdan sonra tek kalmak daha iyi
Şimdiye kadar ne maddi durumunu düşündüm ne eğitimini ne gelenek göreneklerini ne de tarzını tipini... Hiç bi erkek arkadaşımda böyle özellikler aramadım...Aradığım tek özellik güven verebilmesiydi...Annen güzel söylemiş canım rahat ol bu topicte kimsenin yok dök içini
Evet canım önemli olan hayırlı birisinin olması :)
Şimdiye kadar ne maddi durumunu düşündüm ne eğitimini ne gelenek göreneklerini ne de tarzını tipini... Hiç bi erkek arkadaşımda böyle özellikler aramadım...Aradığım tek özellik güven verebilmesiydi...
Madem kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum, madem bakımlıyım, madem güçlüyüm ve hamaratım,elimden her iş geliyor,karakterime ve insanlığıma da güveniyorum,açık olabilirim ama 5 vakit namazımdayım da ...
Abii karşımda olacak insan benden kat kat yukarda olsun yoksa kendisi ezilip gidiyor ben ezmesem de
Çok zor işim çook
Aranızda oğlu olan anneler var mııTürkan Şoray gibi büyütür alırım
Annen güzel söylemiş canım rahat ol bu topicte kimsenin yok dök içini
Evet canım önemli olan hayırlı birisinin olması :)
Bi umut işte hani bi bakarsın geçerken uğrarlarDediklerinde çok haklısın canım vallaEvli bile değiliz ki olsun
Bi umut işte hani bi bakarsın geçerken uğrarlarSeçip beğenip alabilirler hiç sorun yok yani
İşin şakası bi yana da tabii ,o kadar alıştım ki yalnızlığa ... Günün birinde evlensem falan sabah kocamı yataktan atar sen de kimsin diye hönkürerek ağlarım
Biri aşkım dese küfür mü ettin derimBende çok alıştım valla ne olacak bu işin sonu bilmiyorum
Biri aşkım dese küfür mü ettin derim
Gece gündüz telefonumun sesi açıktır mesela çünkü arayanım yok ...
Buna bi çözüm bulmak lazım
Acaba evlenemeyen ve sevgilisi olmayan erkekler de bizim gibi topik yapıyor mudur
Onların muhabbetini düşünemiyorum ama :Öyleleri için de erkeklerkulübü olmalıydı
Onların muhabbetini düşünemiyorum ama :
Ali: Abi bugün ben bi manita düşürdüm aranızdan ayrılıyorum
Veli : Gidişin olsun dönüşün olmasın bro
2 gün sonra :
Ali : Abi ben bi manita düşürdüm
Veli :Oğlum 2 gün önce de düşürmüştün
Ali : hee o bitti ya bu sefer başka
Onların muhabbetini düşünemiyorum ama :
Ali: Abi bugün ben bi manita düşürdüm aranızdan ayrılıyorum
Veli : Gidişin olsun dönüşün olmasın bro
2 gün sonra :
Ali : Abi ben bi manita düşürdüm
Veli :Oğlum 2 gün önce de düşürmüştün
Ali : hee o bitti ya bu sefer başka
Alemsin ya muhtemel olacak konuşma bu bencede
Slmm
muhabbetleride iyimş
Slmm
muhabbetleride iyimş
Yalnız ben kendimde feministliğe doğru gidiş farkettim
Bi de kazara erkeklerden birileri benim şu geyiklerimi görürse evde kalmam muhtemeldir
Aleyküm selam canım.
Evet gülmekten öldüm zaten
Aman aman sen evde kalmazsın kuzum avatardaki sensen bence güzelsin
Sağol canım evet benim
Zaten yalnızlığımın sebebi bu
Kesin bu kızın sevgilisi vardır diyorlar
Bi de özgüven tavan tabii...
Cesaretini toplayanın da havası sönüyor ...
Allah şans nasip versin
Hiç de anlamam öyle cilvelerden falan ki... Çok doğal davranırım kasmam falan neyimden korkuyorlarsaAmin canım. O zaman sinyal ver sende sanmasınlar öyle. Kısmetin kapanmasın
Hiç de anlamam öyle cilvelerden falan ki... Çok doğal davranırım kasmam falan neyimden korkuyorlarsa
Sana dediğime bakma bende pek anlamıyorum :26:Bu yüzden kaybediyoruz zaten
Kelin ilacı olsa diyosun ...
Ya ama olay cilvede de değil biliyor musun...
Arkadaşlarım var sevgililerine yapmadıkları kalmıyor ,canlarına okuyorlar adamların gıkı çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?