inş duyarız canım daha küçüksün neleri girecek hayatına kız ben seni alırım kardeşime kaydirigubbakcemile3dogrusu bugunku olay benıde bıraz soguttu uzun sure agzımdan flort evlılık lafı duymazsınız
doğru dedin bu söz için rep verecektim veremiyom borcum olsunbılmıorum ama bende sunu solıyım seven erkek ısteyen erkek ararda sorarda kapıya da dayanır o yuzden takmıorum artık ararsa arar aramazsa aramaz keyfı bılır
doğru dedin bu söz için rep verecektim veremiyom borcum olsun
benimkini ben aramazdım kızınca arama dedikçe arardı seven arar peşinden koşar vazgeçmez doğru düşünüyorsun
bılmıorum ama bende sunu solıyım seven erkek ısteyen erkek ararda sorarda kapıya da dayanır o yuzden takmıorum artık ararsa arar aramazsa aramaz keyfı bılır
Canım kızmam tabi ki Sanırım söylediklerim yanlış anlaşıldı yada ben sizi yanlış anladım. Ben peşinden koşun yada herşeye boyun eğin demiyorum. Bana geç aradı diye bir daha beni arama tavrı fazla sert geldi. Aynısını bende yaptım. Aldığım cevap 'hiç yapıcı davranmıyorsun' olmuştu. Sonra oturup düşündüm. Bu kadar katı olmamak gerekir. Zaten zor cesaret buluyorlur Bu şekilde bütün cesaretleri kırılıyor.
kızlar size tavsiye erkeklerden romeo luk yapmalarını beklemeyin. Ilk görüşte aşk az bulunur. Size derin duygulur beslemedikçe bir erkek kapınıza bir kere taş çatlasın iki kere gelir sizde bu şansı kullanamayıp terslerseniz döndürmesi zordur. Duygulurını derinleşmesi için ona fırsat vermelisiniz. Sizinle vakit geçirmez içinizde ki gerçek sizi görmezse duygulurı yüzeyde kalır geçer biter. Gerçekten isterse arar düşüncesi bana saçma geliyor. Adam zaten gerçekten istemiş ki aramış. Karşılığında ne görmüş soğuk bir duvar. şimdi kendinizi onun yerine koyun aramak için kaç kere düşünürdünüz?
senınkının nesı var kız ayrımısınız yksa senın hıkayenı bılmıorum galıba :dilcikar:
nerden bulucam kıs o konuyu bellı bı sayfası varsa bakım yksa 50 sayfanın hepsıne nasıl bakıcamm :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?