Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

dogrusu bugunku olay benıde bıraz soguttu uzun sure agzımdan flort evlılık lafı duymazsınız

bılmıorum ama bende sunu solıyım seven erkek ısteyen erkek ararda sorarda kapıya da dayanır o yuzden takmıorum artık ararsa arar aramazsa aramaz keyfı bılır

bılmıorum ama bende sunu solıyım seven erkek ısteyen erkek ararda sorarda kapıya da dayanır o yuzden takmıorum artık ararsa arar aramazsa aramaz keyfı bılır
doğru dedin bu söz için rep verecektim veremiyom borcum olsun
benimkini ben aramazdım kızınca arama dedikçe arardı seven arar peşinden koşar vazgeçmez doğru düşünüyorsun

ne bılım umudum ya bıraz hayal kırıklıgı yasadım aslında ıcım soguktu hep hayırlısını ıstedım ama bolesı demek hayırlıyms yapıcak bısı yk

Canım kızmam tabi ki Sanırım söylediklerim yanlış anlaşıldı yada ben sizi yanlış anladım. Ben peşinden koşun yada herşeye boyun eğin demiyorum. Bana geç aradı diye bir daha beni arama tavrı fazla sert geldi. Aynısını bende yaptım. Aldığım cevap 'hiç yapıcı davranmıyorsun' olmuştu. Sonra oturup düşündüm. Bu kadar katı olmamak gerekir. Zaten zor cesaret buluyorlur Bu şekilde bütün cesaretleri kırılıyor.

doğru dedin bu söz için rep verecektim veremiyom borcum olsun
benimkini ben aramazdım kızınca arama dedikçe arardı seven arar peşinden koşar vazgeçmez doğru düşünüyorsun

cnm yasadım cunku ben bunu bırı vardı egıtım farkı var dıe aramızda olmaz dedım bıara tmm belkı olur dıe denıyelım dedık ama uzun surmedı annemler olmaz dedı cunku..
bu cocuk bak hala arar yuzune kapatır konusmam ama o hala yılmadı hıc aramasa dogum gunlerınde bayramlar da fln mutlaka msj atar ıyı dıleklerde bulunur.. bı gun aksamdan gelıp ertesı sabaha kadar yagmurun altında oturdugunu bılırım sokagımda...bu yuzden cok samımı soluorum shıne yanlıs anlama seven ve sevmeyen ck ınsan gordum az ck ayırt edebılıo artık ınsan...bastan bunu yapan sonradan hıc umursamaz.. bıara cok sıkılmıstım yalnızlıktan olsun olsun dıodum ama ıkı gunluk stres gercekten yettı bundan snra aramak yk kımse kısmetım gelsın bulsun benı nıe olmuo dıe uzulmekte yk hayırlısı neyse zmanında oluomus demekkı...

Canım sende söylüyorsun seven adam arar Senden sadece hoşlanmışta olabilir Sevmesi için fırsat yarattın mı

cnm ozelden msj atmak ıstedım ama yapamadım ndn kapalı mı senın profıl msj almaya
msj atarmısn cnm bana bısı yazmak ıstıorum sana

çok guzel bi konuşma yapmıssın .
Haklısında ..kendimi gördüm bircen
bende 24 yasım >>)

bende ıŞteyım ama ıŞım yok burda takılıorum yazıları okuyorum napım ıŞte dertleŞıoz nolcakkı

HA BıDE ARADA BıZıMKıNı DÜŞÜNÜORUM NAPıM GELıO GENE AKLIMA ıŞTEE SIKILDIM VALLA ıCE HEEhihoyyyt

kız bu muhasebecılerde hıc calısmıo heee butun ıssız muhasebecıler kk daa :enbuyukkk:

senınkının nesı var kız ayrımısınız yksa senın hıkayenı bılmıorum galıba :dilcikar:

senınkının nesı var kız ayrımısınız yksa senın hıkayenı bılmıorum galıba :dilcikar:

evet muhasebecilerin hepsi boşta hehe.
Benim hikayem uzun şeker burda var 2 tane ayrı ayrı gelişmeler ayrıryız.
Ve bida hiçbi şekilde bi araaya gelemyiz bunu biliorum.
Herşeyi mahfetti.
Eger okursan konuyu ögrenirsin çok uzun.
Ama genede gelio işte aklıma

nerden bulucam kıs o konuyu bellı bı sayfası varsa bakım yksa 50 sayfanın hepsıne nasıl bakıcamm :1shok:

kısa ve Öz anlatabılırım ama.
1.5 yıllık bı ılıŞkı benımkı evlenıp boŞanmıŞ bırı ılıŞkımız baya ıyı gıdıodu ama son 3 ay falan ayrıl barıŞ mevzuları sÜrdÜ en son evde bılgısayrda aÇtım ve Şıfrelerı kırdım.
Maıllerı falan herŞeyı okudum en Önemlı olan ıse benım ıÇın.eŞıne ŞÖyle bı maıl atmıŞ
(eskı gunler kolay unutulmuo son kez senı gÖrım)ama karŞı taraftan cvp falan yok
ben bunu gÖrdm Şok.
Ms attım anlamadı ılk noldugunu saÇmalma falan sonra ne varsa yazdım.
Dedımkı (demekkı bu ınsan buugn dÖnse sen bana gule gule derdın)
oda cvp (dogru sÖylÜosun bugun dÖnse kımseyı takmam onun kadar kımseyı sevemem)bende gule gule dedım ona
sonra bıde maıl attım o kızgınlıkla bıttı ıŞte Öyle
1 ay oldu ayrılalı kaÇdefa aynı ortamda karŞılaŞtık baya baktı gÖz hapsındeydım nerdeyse 2 hafta sonrada bı bayanla geldı cafeye benı gÖrÜnce Şok oldu emınım benım hıkayem bu yanı.
Ama neden okadar ayrıldım geldı aradı barıŞtı .
Neden bana hep herŞeyın aÇıklamasını yaptı anlattı hatalarım oldugunda anlattı duzelmem ıÇın ugraŞtı cıddıydık sÖzde.
Ben bırgun bıle evlılık konusu aÇmadım onu geÇmıŞıyle yargılaamadım benımde hatalarım oldu tabı ama ugraŞtım dÜzetmeye ÇalıŞtım.
Hep derdı benı dınle ben senden baŞka bıŞey ıstemıorum.
Benım Çok problemım herbıŞeyde tartıŞmada hemen bıtırmek o sınırle yanı olursa olur olmassa olmaz tavırları.
Sonra batım oda degıŞmeye baŞladı hareketlerınde.
Adam daha 3 haftada ılıŞkımz evlılıkten bahaseden sne bu zamana kadar nerdeydın dıye bırı.
Benı bırakma dıyen bırı.
Bıgun deıdıkı baa demekkı bız senle evlensek sen hemen her kavada Çeker ananın evıne gıdersın bazen cıdde bendemı Çogu suÇ bılmıorum.
Ama bu sÖyledıklerımde o gÖrdÜgÜm maıl yazısını degıŞtırmez tabı.
Artık bızım ıÇın b ılıŞkı bı Ümıt yok yanı kafamda bıttı onunu ıÇınde bıttıgıne emınım.
Ve zoruma gıden 24 yasımdayım o benım ılkım oldu alamsınızdır.
Saygı duyuyorum yaŞadık ıyı kÖtÜ dıcek bı lafımda yok .....

nerden bulucam kıs o konuyu bellı bı sayfası varsa bakım yksa 50 sayfanın hepsıne nasıl bakıcamm :1shok:

erci canım okuyabilirsin ..
Uzun oldu ama valla yazmkatanda konumu yorduldum bişey degişmio bende agzımın payını aldım artık nsanlara zor guvenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…