Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

hadı yaa cıdden kotu olmus ıyıkı olmamıs yrn obur gun evlılık olsa gene bı seylerden mutsuz olurdun baksana adamın aklı hala eskıdeymıs :umursamaz:

bazen dıorum o maılı bız tartıŞmalı veya ayrıykenmı yazmıŞtır ama kendımı kandırıorum nolursa olsun atmaması lazım sevmyomuŞ demekkı yanı ne bıda onun ortama gırerım nede bıda yuzunu gÖrÜrÜm ama baya gıtıtım baktım hafta sonu hep geldı te oturdu gıttı.
Kızlar dedıkı felaket bakıo sana gÖz hapsındesın kız arkdaŞım dedıkı.
Sana dÖnse kabul edrmısın hayır dedım.
Demekkı okadarmı pıŞman baktıysa artık bende kız arkdaŞıma fazla Üstelemedım.
Sevılmedgımı bılıorum kımseye zorla sevdıremem kendımı.
Allah yolunu aÇık etsın ......yanı bır ınsan ıstede dÖnemez ya onunkı tam o mevzu oldu bana bakmaya yuzu bıle oldugunu sanmıorum .....

hadı yaa cıdden kotu olmus ıyıkı olmamıs yrn obur gun evlılık olsa gene bı seylerden mutsuz olurdun baksana adamın aklı hala eskıdeymıs :umursamaz:

evet öyle ya evlenseydim.
Allah yuzume baktı cidden .....
Mail atmışdım dedimki madem sevmiodun neden ayrıldım okadar döndün demekki adam beni sıgınacak liman olarak görmüş...baya uzun bi mail atmıştım

ya uyuz oldum bılıomusun sınır oldum ozelını paylasmıs guvenmıssın herıfe neler yapmıs ıyı edıosun kımseye guvenılmez bende guvenemıorum ıste guvenılecek adamada guvenemıorum kırk kusur buluorum

evet şeker böyle ilk defa hayatımda birinde böyle kazık yedim afedersin...
Yapıcak bişeyim yok valla..
Morelimide bozamam ama genede ister istemez aklına
gelio

Ne sinir adammış o öyle ya İyi dayanmışsın Ben intikam almadan duramazdım herhalde klava:

ne sinir adammış o öyle ya iyi dayanmışsın ben intikam almadan duramazdım herhalde klava:

evet iyi katlandım bencede şimdi baktıgımda kendimde söz suç buluodum ya artık bulmuorum bile.
Canım neyin intikamını alıcamki ne için allaha havale ettim.
Karşına geçip gulup eylenmem ona karşı yeter bence kudurmuştur sessiz kalmam daha delirtsin onu ....

bence naptıgını bıle bılımo Şekerım.
Benle ve eskısı arasında sıkıŞıp kaldı dıe dÜŞÜÜorum bazen.
Belkıde guvenemedı hal ve hareketlrım onu ılerıye gÖtÜrmedı.
BaŞta kadar cıddı olan ve peŞımden yanımdan ayrılmaya senı sevıyorumu ble ılk kendı sÖyleyen bıssÜrÜ Şey.
Ben bıle onun kadar ona yakın davranmadım.
Unutmak ıstedı unutamadı belkıde.
ÇÜnkı hata yapma sansı yoktu zaten evlenıp boŞanmıŞ.
Ama genede tabıkı haklıyım her ıkı taraftanda dÜŞÜnÜorum herkes kendıne gÖre haklı bence bılmıorum ya nedesem boŞŞŞ anlatıorum ıŞte ıÇım rahatlıo
bende cıdden sevgılım baŞkasın abÖle bı maıl attıgımı sahsen gÖrse sÖlıcek lafı bırak aÇıklama bıle yapamazdım

Büyük hata onun ki Sakın kendini suçlama canım Öyle mi yapsaydım yok şurda hata yaptım deme. Sen ne yapmış yada yapmamış olursan ol onun yaptığını haklı çıkarmaz asla

büyük hata onun ki sakın kendini suçlama canım öyle mi yapsaydım yok şurda hata yaptım deme. Sen ne yapmış yada yapmamış olursan ol onun yaptığını haklı çıkarmaz asla

tabiki onu haklı çıkarmaz şeker.
Suçlamıorumki artık nedden suçlu o öncedendi.
Allahıma dua ediorum onun sevgisini içimden al die.
Bide inş elime düşer onun pişman oldugunu görmek istiorum.
Onu hayatımda kesinlikle istmeiorum olamazda zaten benim beynimde bittti tamamen kapandı bu konu.
Bana haksızlık yaptı haketmedim bukadarını ben.
Iyi niyetli oldum hep ..
Allah bilir işini ..
Pişman olmuştur bile ama neyse

gene kafam bozuldu yaa offf...
ınŞ boynuzlanırsın nedım ben.
Benım gbıısını bulursan Öpde basına koy....

olan olmus bu kadar ıyı kurtulduguna sukret cnm bence gerıye donup dusunerek kndını daha fazla uzme..

tabıkı unutcam ınŞ tamamen aslında dıcek pek bıŞeyde yok hıÇbı dÖnÜŞÜ yok bende yoluma bakıorum artık napım

en doğrusu...sen yoluna,ben yoluma diceksin bitcek.ayrılık zor değil,3 gün ağlarsın...hayat devam ediyor.

canım aglamadım hiç aglamada ama tabiki acısı var yok diyemem beni başkasına tercih edebilosa zaten bitmiştir.
Ne hali varsa görsün.
Bazen diorum acaba karşıma çıkabilirmi tekrar
..

ayhh bugun pek ıc acıcı bı gun olmadı ama bole kapansın ıstemıorum farklı konularla ılgılı konusalım bıraz kafa dagıtalım kıslarr

Ben çıkıyorum şimdi biraz gezicem Şöyle bir deniz kenarı falan yaparım. Görüşürüz öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…