yk cnm aslında komsu dedın de tam yarama bastın
üst komsumuz var 15 yıllık bı arkadslıgımız vardı kardes derdık bırbırımıze yedıgımız ıctıgımz ayrı gıtmezdı ama son 1 senedır gordumkı benımle gercek dost degılmıs fırsat bulsa ılk hamlede arkamdan vurucakmıs dusunebılıomusunuz ben kuzenlerımın bıle evınde yatıya kalmamısken onlarda kalmısımdır.. aynı yastayız hıc bole olucagımız aklıma gelmzdı... aynı okulda bırlıkte okuduk ılk bırlıkte asık olduk ıyıyıyı kotuyu hep bırlıkte yasadık.. taki okul bıttı ben basamakları Allah'ın ıznıyle guzelce cıkmaya basladıktan snra.. o ıse suanda evde calısmıyor bıle bu yuzden sureklı acık acık yapmasada kinini bellı edıo.. tek ustunlugu suanda bı erkek arkadsı olması dusunebılıomusun ben etrafında sevılen sayılan bırı halıne geldım ıs ve ozel hayatım cok ıyı dıe bunu hazmedemıo ve fırsat buldukca belden asagı vuruo.. aşkım bole yaptı aşkım sole yaptı.. yanyana gelınce tlf elınden dusmuo madem yanyana geldık azcık konusalım dımı yk gormemısler gıbı tlf sureklı elınde.. nasıl bole olduk bılmıorum ama bu durum canımı ck sıkmaya basladı.. hergun bırbırımızı gormeden duramayan bız artık 2 ayda bı ylda apartmanda bırbırımızı gorursek yalandan canım cıcım dıye dıye konusuyorz..
ay cenem dustu ne alaka nıe anlattın dıosunuzdur sımdı ama ne bılım dolmusum galıba
kımseye guvenemıorumm artık ınsanlar cok tuhaf ya
hayata kimseyi değiştirmeye çalışma lütfen olduğu gibi kabul et biri seni değiştirmeye çalışma hoşuna gidermi benim sevgilim beni değiştirmeye çalıştı devamlı kısa kollu giyme dedi kapanmamı istedi ben kabul ettim ama mutlu olmadım çünkü beni bilyordu ben açıktım ha bende istiyorum kapanmayı ama baskıyla olmaz ve çalışmamamı istedi ben devamlı istedim sorun oldu bu sana örnek ya olduğu gibi kabul et yada yol ver benimki değiştiremeyceğini anlayınca ayrıldı ve beni değiştirmeye çalışması bunu hala hazmedemedim sende bunula çıkmadan önce biliyorodun onu şimdi biliyorum özlüyorosun geri gelmesini istiyorsun ama o istemiyorsa affedersin birtarafını yırtsan nafile o isterse gelir
hayata kimseyi değiştirmeye çalışma lütfen olduğu gibi kabul et biri seni değiştirmeye çalışma hoşuna gidermi benim sevgilim beni değiştirmeye çalıştı devamlı kısa kollu giyme dedi kapanmamı istedi ben kabul ettim ama mutlu olmadım çünkü beni bilyordu ben açıktım ha bende istiyorum kapanmayı ama baskıyla olmaz ve çalışmamamı istedi ben devamlı istedim sorun oldu bu sana örnek ya olduğu gibi kabul et yada yol ver benimki değiştiremeyceğini anlayınca ayrıldı ve beni değiştirmeye çalışması bunu hala hazmedemedim sende bunula çıkmadan önce biliyorodun onu şimdi biliyorum özlüyorosun geri gelmesini istiyorsun ama o istemiyorsa affedersin birtarafını yırtsan nafile o isterse gelir
uyuz oldum deryacım kafam karışmadı dün akşam bildiğin kavga ettik.sinir oldum.kısaca anlatıyım dün bütün gün aramasını bekledim buluşcaz dıye saat 7de aradım açmadı .saat 9da boş yanlışlıkla şirket hattımdan aradım çünkü merak ettim nerede dıye.açtı beyfendı evdeymış aradığını gördüm ama aramadım dedi peki neden görüşmek mi istemiyorsun dedim.hayır şirketten çıkarken müsait değildim dedi.dedim hadi kalk görüşelim ben kurstayım gel beni al veya ben geliyim karşıya.saatten haberin varmı oldu nolcakki 9 dedim.kaldı bi.ee sonra kaçta karşıya geçiceksin dedi 11 falan dedim.saat 9dan sonra bir bayanın dışarda ne işi varmış bana ne kadar normal geliyormuş böyle şeyler dedi .sinir oldum teli kapattırken canım daha sonra görüşürüz dedi kapattı.artık zorlamayacağım adam hem görüşmek istiyor hem gelmiyor,aramıyor ne halt yiyor belli değil sinir oldum.bide en tuhafı sanki başkasıyla görüşcem kendisiyle görüşcem kalkıp 9dan sonra bır bayanın ne işi var dışarda dedi anlam veremiyorum.
kızlar bende kazı yedim artık hiçkimseye bişey anlatmamya karar verdim ve sadece burda yazıorum anlattıklarımada çok pişman oldum valla kızlara ama napim insan boşlukta yarın birgun umarım anlattıklarım karşıma çıkmaz...tabiki anlatacaksın aynı olay benim başıma çok geldi arkadaş dediklerim işleri bitince görmezden geldi çekememz hale geldi bende onları haytaımdan sildim şimdi herşey çıkar çerçevesinde kurulmuş anlamıyorum insanları ama iyiki kk var buradakiler ve siler o kadar samimisinizki en yakın arkadaşıma anlatamadıklarımı size anlatabiliyorum sende anlat canım
kızlar bende kazı yedim artık hiçkimseye bişey anlatmamya karar verdim ve sadece burda yazıorum anlattıklarımada çok pişman oldum valla kızlara ama napim insan boşlukta yarın birgun umarım anlattıklarım karşıma çıkmaz...
Artık paylaşmıcam ve fazla kimseylede içli dışlı olmak istemiorum.
Insannların çogu kıskanç ve ç.ekemiolar
tabiki anlatacaksın aynı olay benim başıma çok geldi arkadaş dediklerim işleri bitince görmezden geldi çekememz hale geldi bende onları haytaımdan sildim şimdi herşey çıkar çerçevesinde kurulmuş anlamıyorum insanları ama iyiki kk var buradakiler ve siler o kadar samimisinizki en yakın arkadaşıma anlatamadıklarımı size anlatabiliyorum sende anlat canım
ben severdim yinede onu yanlış insan deme nasip değilmiş ben onu tanıdığıma hiç pişman değilim keşke olsa gene kızsa kızması bile güzeldi değiştirmeye çalışması hoş değil ama olması gereken oydu onun ailesi beni kabul etmedi onun dediği söz vardı evlilik özgürlüğün kısıtlanması derdi ve çokta doğru benim arkadaşlarım evli ve istediği yere kocasıyla gider tek gidemez o doğruları anlattı ve evlenince eşine bağlı olacaksınevet şeker bencede kimse kimseyi egiştiremez.
Umudum kız senle kaderimiz aynımı ne..
Biizmkide erkek arkdaş yok açık giymek yok..
Ondan habersiz hiçbyere gitmek yok..
Böylydi ama oda yapıodu son zamnalar ben başladım harekelerini artık eleştirmeye..
Sonradan ben kızınca yapmzdım dediklerini iyice birbirimize girerdik ve dayanamadı artık bana heheh..
Kaprisli asi laf dinlemez bir bayan biraz erkegin arkasıa durması gerekmiş..bissürü laf....bide hep benim dediklerim dogruymuş benim dogrularım varmış onun ddikleri dogru bulmuomuş..
Ilk defa biri için bişeyler yapmaaya çalıştım oda yanlış insana yapmışım.
Yaani kimse kimseyi degiştirmeye çalışmasın bence tabi düzeltilcek hereketler vardı ama belirli bi yere kadar..
canım sorun şurda eskiden ona çok normal gelen şeyler mesela akşam dışarıya çıkmak,bırlıkte kalmak falan şimdi bir kız nasıl bunları yapar dıye düşünmeye başladı .gittikçede düşünceleri daha da değişmeye başladı eski haline getiremiyorm.
ben böyle değilim ben doğuluyum kabul edersen et etmezsen sen bılırsın dıyor geçiyor kenara benım evlencegım ınsan benım kurallarıma uyacak yoksa olmaz dıyor ve ben gerçekten aıleme bıle hesap vermeyen ıstedıgım saatte dışarı çıkan giren istediğim zaman arkadaşlarımda kalan bırısıyım ama en basıtı dun akşamki olay eskiden ona cok normal gelirken artık gelmiyor.
ama son cümlende sonuna kadar haklısın.
Ya su kızın yazısını okudunuzmu bekaret meselesı...
kızlar bende kazı yedim artık hiçkimseye bişey anlatmamya karar verdim ve sadece burda yazıorum anlattıklarımada çok pişman oldum valla kızlara ama napim insan boşlukta yarın birgun umarım anlattıklarım karşıma çıkmaz...
Artık paylaşmıcam ve fazla kimseylede içli dışlı olmak istemiorum.
Insannların çogu kıskanç ve ç.ekemiolar
hangı yazı cnm lınkı yollayabılırmısın?
aynen ole ama ne bılım sahsen kendı adıma kımsenın yasadıkları benı ılgılendırmez kımseyı yasadıklarıyla degerlendırmeye hakım yk eger ısıme de gelmıosa o kısıyle gorusmem daha fazla ılerı gıtmeye hakkım yk...
Elımden gelen bısı varsa yardım ederım hıc yksa allah yardımcın olsun der dua ederım
yanı normalıde bu olmalı bı zaman sonra anlattıkların kalkıpta karsına cıkmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?