Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

uyuz oldum deryacım kafam karışmadı dün akşam bildiğin kavga ettik.sinir oldum.kısaca anlatıyım dün bütün gün aramasını bekledim buluşcaz dıye saat 7de aradım açmadı .saat 9da boş yanlışlıkla şirket hattımdan aradım çünkü merak ettim nerede dıye.açtı beyfendı evdeymış aradığını gördüm ama aramadım dedi peki neden görüşmek mi istemiyorsun dedim.hayır şirketten çıkarken müsait değildim dedi.dedim hadi kalk görüşelim ben kurstayım gel beni al veya ben geliyim karşıya.saatten haberin varmı oldu nolcakki 9 dedim.kaldı bi.ee sonra kaçta karşıya geçiceksin dedi 11 falan dedim.saat 9dan sonra bir bayanın dışarda ne işi varmış bana ne kadar normal geliyormuş böyle şeyler dedi .sinir oldum teli kapattırken canım daha sonra görüşürüz dedi kapattı.artık zorlamayacağım adam hem görüşmek istiyor hem gelmiyor,aramıyor ne halt yiyor belli değil sinir oldum.bide en tuhafı sanki başkasıyla görüşcem kendisiyle görüşcem kalkıp 9dan sonra bır bayanın ne işi var dışarda dedi anlam veremiyorum.

acemı perı hayata hosgeldnız kızlar
sanırım yenıden actırıcam bırazdan arar telekomu konusurum..
hayata cnm noldu bulustunuz mu yksa keyıfsız gordum senı

tabiki anlatacaksın aynı olay benim başıma çok geldi arkadaş dediklerim işleri bitince görmezden geldi çekememz hale geldi bende onları haytaımdan sildim şimdi herşey çıkar çerçevesinde kurulmuş anlamıyorum insanları ama iyiki kk var buradakiler ve siler o kadar samimisinizki en yakın arkadaşıma anlatamadıklarımı size anlatabiliyorum sende anlat canım

evet şeker bencede kimse kimseyi egiştiremez.
Umudum kız senle kaderimiz aynımı ne..
Biizmkide erkek arkdaş yok açık giymek yok..
Ondan habersiz hiçbyere gitmek yok..
Böylydi ama oda yapıodu son zamnalar ben başladım harekelerini artık eleştirmeye..
Sonradan ben kızınca yapmzdım dediklerini iyice birbirimize girerdik ve dayanamadı artık bana heheh..
Kaprisli asi laf dinlemez bir bayan biraz erkegin arkasıa durması gerekmiş..bissürü laf....bide hep benim dediklerim dogruymuş benim dogrularım varmış onun ddikleri dogru bulmuomuş..
Ilk defa biri için bişeyler yapmaaya çalıştım oda yanlış insana yapmışım.
Yaani kimse kimseyi degiştirmeye çalışmasın bence tabi düzeltilcek hereketler vardı ama belirli bi yere kadar..

canım sorun şurda eskiden ona çok normal gelen şeyler mesela akşam dışarıya çıkmak,bırlıkte kalmak falan şimdi bir kız nasıl bunları yapar dıye düşünmeye başladı .gittikçede düşünceleri daha da değişmeye başladı eski haline getiremiyorm.
ben böyle değilim ben doğuluyum kabul edersen et etmezsen sen bılırsın dıyor geçiyor kenara benım evlencegım ınsan benım kurallarıma uyacak yoksa olmaz dıyor ve ben gerçekten aıleme bıle hesap vermeyen ıstedıgım saatte dışarı çıkan giren istediğim zaman arkadaşlarımda kalan bırısıyım ama en basıtı dun akşamki olay eskiden ona cok normal gelirken artık gelmiyor.
ama son cümlende sonuna kadar haklısın.

sana bısı soylıyımmı cnm bosa kurek cekıosun bak buraya yazıorum boşa ugrasma bırak ne halı varsa gorsun sınırlerım bozuldu yaa bırak cıdden bırak bu cocugun duzelmeye nıyetı yk herseyden onemlısı senı gerı kazanmaya nıyetı yk canı sıkıldıgında estıgınde arıo bu cocuk bırak kendını kullandırma.. ben ortada sevgı goremıorum acıkcası

kızlar bende kazı yedim artık hiçkimseye bişey anlatmamya karar verdim ve sadece burda yazıorum anlattıklarımada çok pişman oldum valla kızlara ama napim insan boşlukta yarın birgun umarım anlattıklarım karşıma çıkmaz...
Artık paylaşmıcam ve fazla kimseylede içli dışlı olmak istemiorum.
Insannların çogu kıskanç ve ç.ekemiolar

bide şu var mesela yazın çıkmıştı arkadaşlarımla bara gitmeyecekmişim o yokken ortak arkadaşlarımız bıle olsa bu ınsanlar farketmezmiş.onun dediklerine göre hareket edecekmişim derya senin dediğin gibi kız erkeğin arkasından /gerisinde durmayı bılecekmişmiş.
ben tanıdıgımda bu adam boyle degıldı ama artık böyle ve benım değiştirmekten kastım eski haline getirebilmek.

aynen oyle ve insanlar kalkıp diyorlarki sen hatalarında geçmişteki maşallah yuh yani sende aynısını yaptın dıye kalıyorum artık kımseye pek fazla bsy anlatmıyorum 2 arkadaşım dısında bırde sızler varsınız işte.

aynen Bunları yasadım cnm bnım ama gercekten dedıgın gıbı burda konustugum sayılı kısıler varkı sankı yıllardır tanıorum okadar ıcten samımı kı herkes ınş.hep bole devam eder

eskı halıne gelmes zor Şeker canım ya bunlar bayanları anca yÖnetırler
kız bunların versıyonları hep aynı desene ben sadece kendımde var sanıodu hehehe

ben severdim yinede onu yanlış insan deme nasip değilmiş ben onu tanıdığıma hiç pişman değilim keşke olsa gene kızsa kızması bile güzeldi değiştirmeye çalışması hoş değil ama olması gereken oydu onun ailesi beni kabul etmedi onun dediği söz vardı evlilik özgürlüğün kısıtlanması derdi ve çokta doğru benim arkadaşlarım evli ve istediği yere kocasıyla gider tek gidemez o doğruları anlattı ve evlenince eşine bağlı olacaksın

onu istiyorsan katlancan kim çıkarsa çıksın bekar halin gibi olmaz asla

Ya su kızın yazısını okudunuzmu bekaret meselesı...

hangı yazı cnm lınkı yollayabılırmısın?

aynen ole ama ne bılım sahsen kendı adıma kımsenın yasadıkları benı ılgılendırmez kımseyı yasadıklarıyla degerlendırmeye hakım yk eger ısıme de gelmıosa o kısıyle gorusmem daha fazla ılerı gıtmeye hakkım yk...
elımden gelen bısı varsa yardım ederım hıc yksa allah yardımcın olsun der dua ederım
yanı normalıde bu olmalı bı zaman sonra anlattıkların kalkıpta karsına cıkmamalı

Son düzenleyen: Moderatör:
evet Şekerler burası daha ıyı bence..
Artık kımseye anlatmayı dÜŞÜnmÜorum..
Ve kızlar en son erkek arkadaŞım hakkında hep mah kız arkdaŞım vardı.
O gelıp yetıŞtırırdı bu cafe var dıodum ya hem ortamlar aynı.
Ben yokken napıp ne ettıgını yetıŞtırıou.
Bakma zaten tartıŞıoduk bılıodu bıe gelıp bana aÇıklarını anlatırdı bende ıyıce gaza geırdım ayrıl barıŞ ıŞte bu duruma geldı..
BıgÜn geldı bana dedıkı derya senınkı ya bıze acayıp baktı geÇen bende bızımkıne sÖlemıŞtım dedıkı gıdıp yuzleŞıcez ben onlara sÜmÜmÜgÜmÜ bıle atmam demıŞtı zor tutumuŞtum bızımkını..
Sonra bı dÖnem gene cafede demekkı bızımkı kızın kız arkdaŞına bakmıŞ baya bakmıŞ geldı sÖledı neyse. ÖbÜr hafta tekrar karŞılaŞıolar dedıkı derya sen bıze baktıgını sÖyledınmı yok dedım zaten bıtmıŞtı ılıŞkımız dedkı hıÇ bakmadı bıze yaaa demekkı ınsan dalıp bakabılıomuŞ.yanı bu ınsanlar laf gÖtÜrÜp getrıolar ınanmayın.
Bızımkıde fırlamaydı ama okadarda degıl yaı kıŞılıksız ve o kızlarla gezmemıde ıstemzdı...kızlar her hafta sonu cafedeler benım Öle huylarım yoktur ya abı bıkere gıtık 12.30 1 lere kadar zor kaldırdım kızları..bıızmkıde denk geldı ayrıydık bana demedıgı laf kalk dedı yoksa o masadan gelıp ben kaldırıcam tabı onunda arkdaŞ grubu orda delırdı dayısını gÖnderdı dayısı demıŞtkı karŞıdan ben deryayı alıp eve bırakcam bu saate kadar ne ıŞı var ayrı oldugumuz halde bızımkıde demıŞtkı dayısına sÖylÜorum ama kalkmıÖo dayı geldı ıŞte kalktık bızımkı ı ton laf o ara barıŞtık tekrar sen dedı ne duruma dÜŞÜrdÜn herkes orda mıllet bırbırını tanıo ama ayrıydık hemde denk gelmıŞtık bızmkıyle kalmamıŞtı.bız ok ayrılıp barısınca..Çok ortamda karŞılaŞtıkta..bÖyle bır anı ıŞte ama bıttı.....kızlar yanı kımseye guvenmeyın...

peki umudum sana göre onun dün yapmış oldugu davranış normalmi yani gerçekten benmi hatalıyım tarafsız bırısı olarak düşün 9dan sonra görüşmek istemem anormalmi bir davranıştı saat 9dan sonra bır bayanın dışarda ne işi var lafını duydum ben.
ve evet haklsıın zaten içimden artık onun karşısına geçip sen bana söyle nasıl bırısı ıstedıgını ben uyucam demek geçiyor çünkü okuluma takmıştı unıversite 1.ci sınıfta derslere giriyim dıye kantınde işini gücünü bırakıp gelirdi otururdu.sırf okulda olıyım dıye ne kavgalarımız oldu çok şükür onun sayesınde şimdi iyi bir mesleğim var kendi paramı kazanıyorm.eskiden nefret ettiğim arkadaşlarım vardı bunlar ne ya yaşadıkları hayat hayat değil böyle olmayalım derdı çok kavgalarımız oldu hatta yalanlar söyledim yakaladı ayrılık boyutuna geldik bazı zamanalrda ama onlardada haklıydı benim göremediğim gözlerden görüyor belkide eskiden tecrübe etmesinden kaynaklanıyor bu durum buyüzdende artık istediği gibi ilk kez olmak istiyorum ama dünkü davranışı bılmıyorum ama beni sinir etti.

hayat evet bende öyleyim şeker benşm en son ilişkmde çok ortalıgı karıştıdalr adlarına gerek yoksuan o 2 kişiyle görüşmüorum..

Umudum ben kötü biri demiorum dememde ama sirlenince insan tutamıo.
Bizimki beni eşi ibi gördügü için hep sölerdi anlatırdı kısıtlardıda ama bişey kısktladıgı zaman açıklamasını yapardı bana yani haklı buluodum onu.. Aha ah keşke olsa gene kızsa onu deli etmek çok hoşuma giderdi nerde işte bitti..hemde kötü şekilde...

Ben çok saf ve iyi niyetliyim bilmiorum .....ondan kaybediorum belkide

Hayat dun noldu ya ben anlamadım Şeker hanı ne konuŞtunuz gÖrÜŞtÜnÜz dıımı..

Bence normal asıl 9da yananı gelse anormal olurdu o saatte sevgılınde olsa normal deĞıl en ıyısını yapmıŞ ben takdır ettım sen kendıne gÜvenıyor olabılrsın ama dıŞarda o kadar kıŞılıksız kÖtÜ nıyetlı ınsan var yÜzÜne gÜlerler ama ıÇınde neler olduĞunu bılmezsın Şuda var ateŞle barut yanyana durmamalı hele o saatte

derya senin bu olayında benim bir vukuatım aklıma geldi ama çok kötüydü gerçekten.adam bana dışarıya çıkalım dedi bazı arkadaşlarımla görüşmemi istemiyor onlardan bırısının doğumgünü oldugu için bende evde olmam lazım dedim peki o zaman ben çıkarım dedi.tamam dedim bende arkasından fırladım dışarı nasıl olsa ıstanbul çok büyük bir şehir farketmez diye ama tesadüfen aynı mekana gitmişiz bir erkek arkadaşım beni lavaboya götürdüğünde karşılaşmıştık.hande olmuştu dırek çocuk kalmıştı evdemisin şuanda falan yüzüme demişti ve mosmor olmuştum .hadi gidiyoruz dedi arkadaşlarımı bırakamam dedim.ıyı ben gelırım o zaman toplarım götürürüm seni diye bileğimi bir sıkmıştıki ,arkadaşlarımın yanına gidip eşyalarımı almıştık.onu arıyorlar cep telefonunu açıyor hande burda ben halledip gelcem falan dıye ödüm kopmuştu.ters bsy yapcak dıye ama demediğini bırakmamıştı haklı olarak ama o zamanlar daha ben 19 yaşındaydım:) her ınsanın başından böyle olay geçiyor heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…